Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Vozio iza njega u oko 18 i 15, još je onaj hupser na sredini prošao s 3km/h.
|
Ja sam danas iso s tim jugovcem oko 3 i iso je onak kak pise u novinama i kak je PreacheR reko... |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
može li mi netko objasniti kako će to funkcionirati sa prugom na sredini ceste s obzirom da će tramvaji po istoj toj pruzi voziti u dva smjera, baš kao i automobili ...? |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Mislim da je genijalna stvar što je jedini izlaz s Juga 2 prema Donjem gradu onaj preko Svačićeve. Najgenijalnije je i što je cijela Divaltova zatvorena od kružnog toka do Velebitske ulice. Nastaje li kolaps u prometu? Ma ne, to se nama samo čini.
Samo me zanima koji će razlog biti raskopavanje iste ulice za recimo, dvije-tri godine? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Kad ide tramvaj u jednom smjeru i dolazi tramvaj u drugom, jedan će se maknuti na svojevrsno ugibalište, tj. odvojak dok jedan tramvaj ne prođe i onda svaki svojim putem. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Kad ide tramvaj u jednom smjeru i dolazi tramvaj u drugom, jedan će se maknuti na svojevrsno ugibalište, tj. odvojak dok jedan tramvaj ne prođe i onda svaki svojim putem.
|
...što podrazumijeva točnost tramvaja u sekundu...hm, teško, jako teško..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
mislio sam na prolazak automobila po toj istoj cesti, ako će tračnice biti postavljene kao u Eu. aveniji ili na Strossi, u jednom kolničkom traku, tj. na sredini ceste... primjerice vozim prema Bikari, a iz suprotnog smjera juri tramvaj... i što onda? bježi baja, skreći, upadaj u nečiji haustor sa 60 km/h? |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
jučer oko 16.15 h od skretanja u svačićevu kod OLT-a do križanja sa divaltovom, cca 20 min! raskopana cesta, tj. nestručno zakrpana (na 2 mjesta) pa imaš osjećaj ko da prelaziš preko vodenog kreveta - baca na sve strane, isključen semafor na križanju svačićeve i divaltove, prometnog policajca u radijusu 3 km ni za lijek, katastrofa! |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
mislio sam na prolazak automobila po toj istoj cesti, ako će tračnice biti postavljene kao u Eu. aveniji ili na Strossi, u jednom kolničkom traku, tj. na sredini ceste... primjerice vozim prema Bikari, a iz suprotnog smjera juri tramvaj... i što onda? bježi baja, skreći, upadaj u nečiji haustor sa 60 km/h?
|
Svaki dan prolazim tim dijelom Divaltove, prema Bikari, i koliko sam skužila, auti neće voziti po pruzi nego će s jedne strane pruge auti voziti prema Bikari, a s druge prema stadionu. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
jučer oko 16.15 h od skretanja u svačićevu kod OLT-a do križanja sa divaltovom, cca 20 min! raskopana cesta, tj. nestručno zakrpana (na 2 mjesta) pa imaš osjećaj ko da prelaziš preko vodenog kreveta - baca na sve strane, isključen semafor na križanju svačićeve i divaltove, prometnog policajca u radijusu 3 km ni za lijek, katastrofa!
|
Pa nije ti to jos gotovo...di je to od krpanja.... |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Cesta je cesta, a mi ju možemo nazivati - ovisno o važećem rasporedu - i brdskim putem. No to je jedna od najprometnijih cesta u gradu, i takve se ceste u civiliziranim sredinama ne presijecaju tramvajskom prugom ako postoji bolje rješenje (koje naravno postoji, ali to bi zahtijevalo ozbiljne ljude i ozbiljan projekt).
A u gospodarskoj krizi se ne rade neisplative investicije, to zna i svaka kumica na pijaci. Dakle, ne radi se niti jedna jedina investicija koju je zamislio Đapićev klan u cilju punjenja džepova sebi i svojima. Lijepo je da se barem slažeš da se novci ne trebaju bacati, i to je nešto. |
|
|
|
|
 |
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
'beš quotanje... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
upravo tako.tramvajska pruga će služiti kao puna bijela linija između dva vozna traka.neć biti problem za automobile već za putnike tramvaja koji bi lako mogli postati "plijenom" savjesnijih vozača ukoliko se tramvajske stanice postave po sredini ulice.al mislim (nadam se!) dai ma pametnih koji su o otme mislili.. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
 |
|