| Autor |
Poruka |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...sve je to ošlo u k....c
...tko uči nek mu je besplatno.......ko se zayebava nek mu je duplo.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
fifla Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
tu se priča o ovcama i kako ljudi nisu kolegijalni i o stranačkim opredjeljenima, pa da nešto kažem
1.zaboravlja se kako je prodekan u Zagrebu dobivao od SDP-ovca savjete i kako je nama u Osijeku organizator član socijaldemokratske studentske unije i kako su od istih i pred prošle izbore krenuli prosvjedi
2. ove prosvjede su prihvatili objeručke oni najlošiji studenti i pod parolom vi niste kolegijalni privukli ove bolje, i ne treba svima odobriti besplatno školovanje nego samo najboljima pa se ti lega potrudi i zavrijedi a ne ladit jaja po kavama. i sada kada se ljudi žele brinuti za sebe to je problem
3. a šta mislite kakva će biti prolaznost kada budu prepune dvorane a profesorima smanjena plaća zbog besolatnog školovanja?
pozdrav! |
|
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
tu se priča o ovcama i kako ljudi nisu kolegijalni i o stranačkim opredjeljenima, pa da nešto kažem
1.zaboravlja se kako je prodekan u Zagrebu dobivao od SDP-ovca savjete i kako je nama u Osijeku organizator član socijaldemokratske studentske unije i kako su od istih i pred prošle izbore krenuli prosvjedi
|
od koga god da su došli. bore se za pavu i ispravnu stvar. sve ovo nema veze s političkim strankama pa ih ne treba niti uplitati previše.
2. ove prosvjede su prihvatili objeručke oni najlošiji studenti i pod parolom vi niste kolegijalni privukli ove bolje, i ne treba svima odobriti besplatno školovanje nego samo najboljima pa se ti lega potrudi i zavrijedi a ne ladit jaja po kavama. i sada kada se ljudi žele brinuti za sebe to je problem
|
ove prosvjede su prihvatili studenti različitih profila i trenutačno im se izrazito mali broj protivi. ljudi upravo nstoje se pobrinuti za sve. trebala bi to cijeniti.
3. a šta mislite kakva će biti prolaznost kada budu prepune dvorane a profesorima smanjena plaća zbog besolatnog školovanja?
pozdrav!
|
već su sada prepune dvorane zbog čega je kvaliteta predavanja loša. novaca ima ali se rasipa na totalne nebuloze.
govorim iz iskustva. nisam aktivist neki poseban samo sam ondje, čitam medije, promatram reakcije ljudi... |
|
|
|
|
|
 |
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
...tko uči nek mu je besplatno.......ko se zayebava nek mu je duplo....
|
pametno! I agree |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
...tko uči nek mu je besplatno.......ko se zayebava nek mu je duplo....
|
To oće Primorac progurat. I nije loša ideja. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
PRAVI STUDENT Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
ovo SVE je bezveze!!!
Pogotovo onaj dio kada se spominju stranke i to HDZ stalno...ovo što se događa ovih dana je KATASTROFA!!!!
Nisu svi studenti članovi nekih glupih stranaka, ali ITEKAKO SE ZNA KOJI SU TO STUDENTI-GLAVNI ORGANIZATORI PROSVJEDA!!! Eno ih na facebooku mogu svi vidjeti s kime se npr.LUKA MATIĆ slika (SDP) -a i poznato je da je dobio naređenje (budući da je samo običan PIJUN) da organizira ovo OMETANJE NASTAVE sa svojim DRUGARIMA!!!!!!!
Naši studenti više nemaju vremena učiti i ispunjavati svoje obveze na fakultetu nego su se uhvatili idiota i pljuju stranački jedni po drugima!
ma gadite mi se svi već!!!!
VIŠE UČENJA PA ĆE BITI MANJE PLAĆANJA FAKULTETA (I MANJE STRANAKA, imat cete vremena cijeli život za to,sad zavrsite fax)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaže SVEBOR da to nema veze sa strankama-pa šta onda napadate studente SZ-a?! kao njima je lako?? npr.cura koju poznajem je u SZ-u i ubija se od učenja,nema privilegije kao sto tu pisete...de okanite se tih stranaka više!!!
p.s.-bit će strašnih problema budete li nastavili upadati na predavanja i ometali, ne da vam Bog da moram nadoknađivati preko ljeta!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
TOTALNO!! ZAŠTO BIH JA IZVRSTAN STUDENT,ČLAN NITI JEDNE STRANKE (to pišem jer vidim da je od velike važnosti ovdje-iako samo ako se priča,tj.pljuje po HDZ-u)- TREBAO/LA IZOSTAJATI S PREDAVANJA ILI JOŠ GORE DA NAM SE OTKAŽU KOLOKVIJI....zasto ne položiti iz 2 ili 3 puta knjižurinu od 800str.kad već mogu??!!
Joj većina studenata je užasno ljuta na ovo OMETANJE nastave-prosvjedujte,al daj idite nekim drugim načinom(i ja cu vas onda podrzati),MOLIM VAS!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
eto, ja bio i vidio na svoje oči...
i večeras je VEĆINA studenata izglasala blokadu.
sutrašnji plenum zakazan za 20 h.
radionice traju tokom čitavog dana i pritom su svi studenti koji imaju nejasnoća zašto, kako i zbog čega blokada pozvani doći na fakultet i informirati se...
čini mi se da rekoše da se obrate u sobi 9... |
Zadnja promjena: Svebor; 28.04.2009. 22:23; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
|
senkag Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Zasto studenti medicine ili ETF-a koji placaju gotovo najvece skolarine ne prosvjeduju niti u jednome gradu? Ovo mi izgleda kao teror manjine koja krsi prava ostalih koji zele imati predavanja. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
pa ja ti kazem da dobar dio studenata nema vremena za to-plaćali oni ili ne-predavanja idu,kolokviji se otkazuju...sve blokirano,a sta cemo mi koji ne zelimo to na taj nacin?? koji i placaju studij trebaju poloziti neke ispite do ljeta (najlakse preko kolokvija koje nam ne date polagati)-da mozemo raditi preko ljeta i pomoci roditeljima u plaćanju iduce godine ili si zaraditi malo love...pa svi smo svjesni da se NEĆE dogoditi to da SVI imaju bespla studiranje...di bi stigli da je tako!! ? |
|
|
|
|
|
 |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...ETF je to imao lijepo uređeno....
grupe po 1340 kn.... ( 1. na teret Ministarstva; 2. 1340kn; 3. 2680kn; 4. 4020kn; 5. 5360kn; 6. 6700kn )
svake godine nova rang lista......svaki predmet nosi toliko bodova,množi se sa ocjenom....dobiješ bodove....
..pa sam tako ja prve godine plačao više...druge manje...treće još manje......i na četvrtoj sam skoro došao do toga da ne plačam....
.......
dakle tko uči ne plača....tko ne uči plača..... jedino moguće i najpoštenije riješenje.....
netko je rekao da samo student koji nema financijskih problema može rasterećeno učiti....
...moji roditelji nisu plaču dobivali.... ima nas 5... i meni je slabiji financijski status bio dodatni motiv....radio sam....da pomognem sebi i svojim roditeljima.... |
Zadnja promjena: sokrat; 28.04.2009. 22:40; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
danas sam cula da i ETF sutra pocinje s blokadom. neznam dali je to tocno, ali ako je - bravo, svaka cast.
rekla sam da necu vise nista oko ovog sveg komentirat, ali ovaj "PRAVI STUDENT" mi gadno smrdi na neku krticu iz studenskog zbora; "kao ja sam Student, nemogu na kolokvije, bla, bla, bla..." a malo malo pa spomene Matica i SDP.
e pa ako vec optuzujes tko je u kakvoj stranci spomeni i predsjednika Studenskog zbora i njegovu stranku, pa i po njemu malo pljuj,a ne sam po SDP-ovcu Maticu |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
 |
|
|
 da...kao što sam već rekao,to sam i očekivao...ja sam u početku ako nisi vidjela popljuvao SVE stranke!!! al sam izdvojio da se stalno spominju studenti i HDZ-kao negativno,al sam i podsjetio na to da je MATIĆ i njegova ekipa SDP(što možeš vidjeti kako se hvale svojim potezima i slikama na facebooku),znači jedni drugima podmeću noge,a nama studentima blokiraju predavanja i kolokvije-koji su na mom faxu od iznimne važnosti!!! spomenio sam stranke tek toliko da prestanete POLITIKU miješati među nas studente!!!!!!!!
ne poznaješ me,ne poznam ni ja tebe tako da o osobnostima nećemo suditi ovdje!! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Svidio mi se jedan natpis koji su držali studenti mislim iz ZG-a: "HDZ i SDP nađite si RING" - ostavite nas studente na miru,jer samo budala ne vidi da je ovo sve ispolitizirano! A ovi koji ne idu na predavanja i ne ispunjavaju svoje obveze samo ce poslije imati sranja,a ja si to ne zelim!!!
pozovite studente preko medija-recite KAD i GDJE, ali NE dolazite mi na fax i ne upadajte na predavanja da mi koji želimo nastavu slusamo u miru!!!!! ja osobno ne podrzavam takav nacin prosvjedovanja upravo zbog razloga koji sam gore naveo!! |
|
|
|
|
|
 |
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
@pravi student - vrlo pametno i suptilno korištenje velikih slova u pisanju tekstova; no onome tko razmisli nije teško prozreti |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
 |
 |
|
|