Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
e moji studenti vi ste u kurcu kad vam čoban matić vodi prosvjede i sada neka mi netko kaže da prosvjed nije ispolitiziran kada znamo da je dotični član sdp-a
|
da, ja sam isto čuo da je taj matić rokfeler pa ima čarter let da ide do zagreba i zadra voditi prosvjede..
sad bih ti nešto rekao al sam više sam sebi dosadan s tim i ne želim vrijeđati više  |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Kad uđemo u EU onda će nam cifre biti kao u SAD-u, dizat ćemo kredite da studiranje i onda ako uspiješ - uspiješ. ( Naravno i dalje će nas kreteni zaje**bavati na faksu, da ćemo i njih morati podmazati da ne škripe ).
"VELKOM TO ŠITHOL" |
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Životno pravilo br.1: nikad ništa nije besplatno, jer to uvijek netko plati !!! |
|
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Životno pravilo br.1: nikad ništa nije besplatno, jer to uvijek netko plati !!!
|
tako je. samo što u ovoj državi poreski obveznik je ovca za šišanje. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
studente na prosvjede huškaju interesne skupine ljevice koje ih planiraju iskoristit za ostvarenje svojih ciljeva, a normalno i roditelji tih studenata to podupiru.
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao. ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
studente na prosvjede huškaju interesne skupine ljevice koje ih planiraju iskoristit za ostvarenje svojih ciljeva, a normalno i roditelji tih studenata to podupiru.
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao. ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.
|
pod hitno na neko lječenje ili se skinuti s droga.. |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao. ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.
|
ne prica se o tome, vj vi ne razumijete
mi smo kao zemlja znanja, takvi se prezentiramo vani, nasilno dizemo kvote, da ima vise studentske i akademske populacije, a ne izdvaja se vise
to je problem
zamlja smo znanja, a vise para ode na razne druge budalastine
to je problem |
|
|
|
|
 |
|
|
kad god se desi neki prosvjed koji nije u skladu sa dogmama vladajućih, umjesto pokušaja nalaženja rješenja vlast se bavi politizacijom.
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao.
|
zapravo, nije bilo besplatno, plaćano je iz proračuna.
ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.
|
klasično razmišljanje jednog roba takvog sustava. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
|
|
 |
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol:  Nebitno
|
Ovi studenti su u jajima...
Pokušavaju voditi ravnopravan dijalog sa predstavnicima ministarstva a nemaju nikakve šanse...
Umjesto da se uhvate knjige i da uče, oni pametuju...
Nisu ni svjesni kako dobru razinu obrazovanja imaju za ništa ili malo novca...
Ja ne znam tko tu šta i koliko plaća ali znam da lošije obrazovanje u Europi puno, puno, puno više košta !!! |
|
_________________ This time next year I'll be millionaire !!! |
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
|
Umjesto da se uhvate knjige i da uče, oni pametuju...
|
ovo me podsjeća na onaj sarkastični plakat pariških studenata iz 1968. godine koji je glasio "Budi mlad i šuti". |
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...heh, ovih zadnjih nekoliko postova me podsjetilo na pjesmu Elementala:
"...Dizali su revoluciju s osmjehom na licu,
pustili su kosu, otkrili su LSD i maricu,
pjevali o miru, s Titom nesvrstano stajali, po
nacionalnoj osnovi nisu se razdvajali, lako
bilo je bit filozof u studentskoj kantini
umjetnik bez kinte i muzičar u sredini di su
stvari kolko-tolko išle, država di štima, lako
bilo je bit student u sedamdesetima – moji
starci – lako su pronašli prvi posao, s
diplomom u ruci na burzu niko nije išao
živilo se dobro u tom partijskom sistemu"........ |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol:  Nebitno
|
U svojoj karijeri sam imao prilike upoznati studente iz raznih europskih zemalja...
Ali ne cugati s njima i pričati lovačke već se uvjeriti u njihovo znanje...
Jedan konkretan primjer:
Kada čitate životopis jednog apsolventa građevinskig fakulteta u Munchenu, koji slovi za najjači građevinski fakultet u Njemačkoj, taj životopis izgleda vrlo impresivno...
Međutim, ako malo zavirite pod površinu, shvatite da to baš i nije tako...
Shvatite da jedno piše u CV a drugo je u stvarnosti...
I shvatite da se nimalo ne trebate stidjeti svoje diplome stečene na bilo kojem fakultetu u Hrvatskoj...
Shvatite da vaša hrvatska diploma vrijedi više nego njihove europske diplome...
I ako imate zdravog razuma, shvatie da vrlo dobru razinu obrazovanja dobijete za ništa ili malo novca...
A svaki argument studenata se temelji na tome kako je ovo ili ono u Europi...
Gospodo draga, rekao sam vam kako je u Europi...
I nemojte svoje diplome smatrati manje vrijednima od drugih...
Ma koliko se to nekima svidjelo ili ne... |
|
_________________ This time next year I'll be millionaire !!! |
|
|
 |
 |
|