Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Predstavljanje akcije "KO" - Cola, Fanta, Sprite na stolovima.
Snimanje spotova za kampanju - sve strano.
Ako je i od Đapića previše je. |
|
|
|
|
 |
smart Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ne znam, iz dana u dan sve je više dokaza da je Anto čovjek kojeg se Osijek treba kloniti....pitam se samo što će se magistar još sjetiti u svojoj kampanji...
..da nije žalosno, čovjek bi se slatko smijao...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
burex Ukupno postova: 149 Spol:  Nebitno
|
eh da je on magistar, ali nije, prepisao ga je i nitko nista nije reagirao vec smo ga postavili za gradonacelnika...
žalosno
a uostalom ni HSP nije kao što je prije bio i kakav bi trebao biti |
|
|
|
|
 |
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ovo u cijelosti moram potpisati |
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
ROBI [upada u sobu sav zadihan]: Kazo nakazo, Što to radiš?!
KAZO [sjedi na sredini sobe okružen enciklopedijama i priručnicima iz marketinga i menadžmenta; Teo sjedi na trosjedu]: Budimo realni, postao sam šef Đapićeve kampanje. Smišljam program i temu za spotove... Hm, 'dobar, loš, zao', ili možda 'bilo jednom u Osijeku'... Teo, što ti misliš?
TEO: Za koga radiš, za Đapića? Aaaaa, to je onaj što sam ga branio u aferi 'Zec'. Ma šta god smisliš, nemoš mašit.
GAZDA [zvoni pred vratima i mrmlja si u bradu; Robi otvara vrata]: A tu li si Kazimire crni sine, zato te nema na poslu u Agenciji. Nemoš ti tako, fušerajom se moš bavit u slobodno vrijeme, a sad marš na posao.
Ako se kome da, neka nastavi... |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
gavran
Ukupno postova: 30 Spol:  Žensko
|
samo želim nadopuniti...kupovina osječkih proizvoda,što naravno prate kamere...zamislite gdje...u Lidlu, Ibercoopu...
A gdje je u cijeloj toj priči osječki Biljemerkant??????? |
|
|
|
|
 |
billie_7 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
nemojte pretjerivati.. covjek je okupio dobru ekipu koja zna svoj posao, ko da je za to bitno dolaze li ti ljudi ili njihova oprema iz Srbije.. |
|
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
a za koga je to dobro? za djapica i hsp? e pa boli mene dupe za hsp, cinjeica jest da je djapone lazov i licemjer, a i stosta drugo... od parole kupujmo osjecko preko budimo realni do nema veze odakle je, glavno da je jeftino... kakav se primjer time daje osjecanima?
za mene to znaci: necu ni mrtva pomisliti da glasam za hsp
 |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
čekaj, koji dio ne kužiš?
lik je POKRENUO akciju "kupujmo osječko" da bi nagovarao osječane i pridružene mutante da troše novac na osječke proizvode i usluge, da bi, kao, taj novac ostajao U OSIJEKU. a onda sam troši novac IZVAN OSIJEKA. kužiš sad?
to je ili idiotski ili licemjerno. ili oboje. |
|
|
|
|
 |
|
da, kuzim sto mislite, ali isto tako moram priznati da, bez obzira na to sto sam i ja iz Osijeka, za odlicno odradjenu kampanju bih birao ljude po njihovim sposobnostima i nacinu na koji ce obaviti posao, a ne po mjesto odakle dolaze. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Osijek ima puno kvalitetnih ljudi koji su sposobni odraditi takvo snimanje.
Jedino ako nije dobio nogu od svih. |
|
|
|
|
 |
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
ma ne kuzite akcija je u biti smisljena tako da se nagovori sirotinja da kupuje kupuje Osjecko a oni koji imaju para mogu kupovati sto god zele :p |
|
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
da, kuzim sto mislite, ali isto tako moram priznati da, bez obzira na to sto sam i ja iz Osijeka, za odlicno odradjenu kampanju bih birao ljude po njihovim sposobnostima i nacinu na koji ce obaviti posao, a ne po mjesto odakle dolaze.
|
je, al ti nisi gradonacelnik koji od gradskih novaca financira kampanju "kupujmo osjecko" koja zavrsi na kupujmo beogradsko i kupujmo zagrebacko... (nemam nista protiv ekonomskih veza sa susjednom drzavom kao ni s kvazi-rh-metropolom)
poanta je u licemjerju i idiotizmu (da parafraziram DonQuijotea) |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
|
da, ali po meni bi cijela ta kampanja trebala potaknuti ljude da kupuju osjecke proizvide koji mozda i jesu skuplji od onih uvoznih iz Lidla ili Spara, ali su sigurno kvalitetniji. Naravno da i time pomazemo svome gradu i sebi samima, ali to sigurno ne znaci da cu kupiti neko smece od proizvoda samo zato sto na deklaraciji pise da je iz Osijeka ili blize okolice. Takav je i slucaj s ovom opremom iz Zg ili Beograda, ako je bolja, bolja je. |
|
|
|
|
 |
 |
|