Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
mene isto tako zanima zasto sad ne valja kada se ulaze u skolstvo?velika vecina je rekla da je glupost uloziti u skijasko natjecanje,pametnije je ulagati u skolstvo,a sad ni to ne valja  |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
A za koga ti kupuješ glasove?
p.s. ja sam apolitičan ali nisam mogao odoliti ne komentirati tvoje napade
|
Objasni pitanje. |
|
|
|
|
 |
|
mene isto tako zanima zasto sad ne valja kada se ulaze u skolstvo?velika vecina je rekla da je glupost uloziti u skijasko natjecanje,pametnije je ulagati u skolstvo,a sad ni to ne valja
|
Kakvo je to ulaganje u školstvo? Što će djeci u 5. razredu laptop osim da se igraju? Netko je dobro postavio pitanje koliko će tih laptopa preživjeti jednu školsku godinu ? |
|
|
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
apsolutno se slazem s Osjecaninom, ovo nema veze s ulaganjem u skolstvo...ovo bi se prije moglo nazvat ulaganjem u svibanjske izbore, najvise me podsjeca na ono kad adz mjesec dana prije izbora povisi penzicima mirovine...grad kupuje laptope ucenicima, oni ce postat njihovo privatno vlasnistvo, mozemo mi pricat jel to dobro il ne, al to se nikako ne moze nazvat ulaganjem u skolstvo, obrazovanje i sta vec...i meni treba novi bickl, oce meni grad kupit to mozda? jos jedan u nizu promasaja osjeckog SDPa na celu s dvojcem bez kormirala "borzan prnjat".... |
|
|
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Laprdate bez veze...dobro je @tux primjetio... |
|
|
|
|
 |
|
Pa naravno da nema veze sa školstvom.Ljudi se vole praviti blesavi a pogotovo kad imaju ovaj ili onaj interes u nekoj stvari. |
|
|
|
|
 |
|
Laprdate bez veze...dobro je @tux primjetio...
|
Pa ajde ti pametnjakoviću objasni što će djeci u 5. razredu laptop. |
|
|
|
|
 |
os_os Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Za tih 3,6 mil kn su se mogle opremiti informaticke ucionice u svim osnovnim i srednjim skolama (ili bar vecini) pa onda neka se informaticki obrazuju na satu informatike u skoli (bilo bi ucinkovitije jer se ne bi samo igrali, a i oprema bi sigurno duze trajala) mogla je svaka skola dobiti po laptop i projektor pa da mogu izlagati svoje prezentacije i iz drugih predmeta... A ako se vec islo u takvu kupovinu glasova, ucenici visih razreda srednjih skola bi ih bar znali koristiti, ili jos bolje studenti, a i zasto pokloniti laptope, zasto oni ne bi bili u vlasnistvu grada, a da ih ucenici (studenti) zaduzuju na odredeni period i materijalno odgovaraju za njih, onda bi barem pazili na njih, ovako je samo bacen novac, tj nije jer je dio glasova sigurno kupljen... |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
A već najavljuju nove kupovine laptopa. Formula jasna. Glasajte za nas pa će i vaše dijete koje je sada u 1. ili 3. razredu za koju godinu dobiti laptop. Ne cilja se samo na roditelje djece koja su trenutno 5. razred.
Naravno da su htjeli uložiti u školstvo, mogli su milion puta bolje uložiti u osnovne i srednje škole u Osijeku i prigradskim naseljima. Dok se djeci u 5. razredu kupuju laptopi, djeca u Sarvašu nemaju gdje ići u školu...
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/slavonija/3200589/index.do
"...Dok Grad izdvaja tri milijuna kuna za kupnju prijenosnih računala, naša djeca nemaju nijedno računalo, a ni sat informatike..." |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
eh... da ste vi dobili te laptope, ne bi se niko od vas tu bunio.
Laprdate bezveze stvarno. |
|
|
|
|
 |
Imagio Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Ukoliko netko od roditelja želi prodati laptop neka mi se javi, nudim 1500 kuna odmah. |
|
|
|
|
 |
|
Ukoliko netko od roditelja želi prodati laptop neka mi se javi, nudim 1500 kuna odmah.
|
Nećeš morati dugo čekati  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
Neka mi netko od ovih laprdala koji su oduševljeni sa kupovinom laptopa djeci u 5. razredu osnovne škole objasni jedan jedini razlog zbog čega je to ulaganje u školstvo. Šta se s tim dobilo što su se kupili ti laptopi? Baš bi volio pročitati jedan normalan pro upis. |
|
|
|
|
 |
 |
|