mislim da si sam dao odgovor u svome postu i da dalje uopće nema potrebe komentirati..
|
obrazloži, soka ti.
bez obzira koji posao tko radio, svatko od nečega treba živjeti i biti plaćen za to ako je moguće, inače bi se to zvao humanitarni rad ili volonterstvo...
|
slažem se, dodajem još da treba biti plaćen po znanju i odgovornosti vezan taj posao.
to što je ta firma u gradskom vlasništvu, ne znači da ipak to nije POSAO kao i svaki drugi..
|
pa i nije, jer navika zapošljavanja u poduzećima gdje vlada ona kardeljovska doktrina grabljenja iz zajedničke vreće znači samo jedno: ja častim vi plaćate.
i ne treba biti ljubomoran na nekoga tko je uspješniji od tebe, ti se trebaš više potruditi i raditi na sebi ili jednostavno ne komentirati, a pogotovo ne napadati čovjeka kojega uopće ne poznaješ i donositi zaključke o nekome na osnovu političkih insinuacija i riječi ljudi koji ga isto tako ne poznaju..ljubomora je gadna stvar...
|
ti opet o ljubomori. iako si pogriješila osjećaj, ima nekih koji
zavide. vidiš zavist je gora od ljubomore, na svoju sreću sam cijepljen od zavisti. žalosno je što si sve svela na ljubomoru i zavist, vrlo nekorektno od tebe. ne zavidim mu na znanju, još manje na plaći. ne volim se ponavljati ali u ovakvoj ekonomskoj situaciji takve klauzule ugovora koje ne nude ništa zauzvrat gradu su žalosne. vlada SAD-a je upumpala golemi novac u spašavanje vlastitog gospodarstva i jedna od klauzula je bila neispunjavanje ugovora upravljačke strukture koja je dobijala nagradu za svoj rad bez obzira posluju li pozitivno ili negativno. tako menadžeri i direktori su ostali bez svojih 77 milijardi dolara. ja samo gledam kroz tu prizmu.