Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plaće direktora nekih gradskih poduzeća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
marijuan
Ukupno postova: 302
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.12.2008. 11:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Korina je napisao/la :
a ne mogu vjerovati koliko ovdje ima ljubomornih ljudi na tuđe poteze u životu i njihov uspjeh..kakve su to sitne duše i licemjeri..

molim te, koliko naših sugrađana koji imaju ugovore na određeno vrijeme ima takvu klauzulu u slučaju otkaza ugovora?

Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.12.2008. 13:28 
Naslov:  

opet ljubomora?
koliko si ti godina i truda uložio u svoje školovanje?
jesi li li ti išao van zemlje da bi usavršavao svoje znanje i stručnost?
jesi li ti radio u jednoj od naistaknutijih firmi kako u Hrvatskoj, tako i u Europi?
pa svatko normalan bi tražio (ako mu već nije ponuđena) klauzulu u ugovoru u slučaju otkaza kada se zna da se radna mjesta dodjeluju na osnovi političke opredjeljenosti, a on nije član niti jedne stranke i po tome zna da je izložen mušicama tipova koji nataknu kvazi spomenik na glavnom trgu!

Post Postano: 07.12.2008. 16:21 
Naslov:  

Korina je napisao/la :
opet ljubomora?

obožav argument kojim se svodi na ljubomoru i jal pa bi priča onda trebala biti završena. nema ljubomore, zdrav razum je u pitanju.
Korina je napisao/la :

koliko si ti godina i truda uložio u svoje školovanje?

12

Korina je napisao/la :

jesi li li ti išao van zemlje da bi usavršavao svoje znanje i stručnost?

ne

Korina je napisao/la :

jesi li ti radio u jednoj od naistaknutijih firmi kako u Hrvatskoj, tako i u Europi?

ne

Korina je napisao/la :

pa svatko normalan bi tražio (ako mu već nije ponuđena) klauzulu u ugovoru u slučaju otkaza kada se zna da se radna mjesta dodjeluju na osnovi političke opredjeljenosti, a on nije član niti jedne stranke i po tome zna da je izložen mušicama tipova koji nataknu kvazi spomenik na glavnom trgu!

sa takvim ugovorom ga ne bi bilo briga niti bi trebao se obazirati na mušice tipova jer je zaposlen na poslovima za dobrobit građana ovog rada koji još uvijek iz svojih plaća izdvajaju novac za funkcioniranje grada i njegovih poduzeća. njegov poslodavac su građani koji očekuju uspješnost na osnovu tog ugovora.

amunike

Ukupno postova: 129
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.12.2008. 8:31 
Naslov:  

Mene samo zanima s čime taj Šerić(HNS) brani svoju plaću? Što je on to naprvio u ovo vrijeme?
Da li je pauk u gradu?
Da li je što bitno pomoaknuto sa mrtne točke što se tiče parkiranja?
što je on to napravio?
ili je sam paravan za financiranje kampanje?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Korina

Ukupno postova: 416
Post Postano: 09.12.2008. 9:31 
Naslov:  

marijuane dragi,

mislim da si sam dao odgovor u svome postu i da dalje uopće nema potrebe komentirati..
bez obzira koji posao tko radio, svatko od nečega treba živjeti i biti plaćen za to ako je moguće, inače bi se to zvao humanitarni rad ili volonterstvo...
to što je ta firma u gradskom vlasništvu, ne znači da ipak to nije POSAO kao i svaki drugi..
a baš me zanima (šalim se, ne zanima me) što ti činiš za dobrobit građana našega grada i kako je to u opisu tvoga posla jer po tome ispada da mi svi radimo za dobrobit građana bez obzira koji posao radili jer samim time, potičemo gospodarstvo i ekonomiju od obične osobe koja bilo što prodaje pa sve do bilo kakvog direktora.. uostalom čovjek je tek počeo raditi u 9.mjesecu ove godine! pa što je mogao napraviti u 3 mjeseca pogotovo što se radi o novoj firmi i novim projektima koji se trebaju prvo isplanirati, odobriti pa tek onda krenuti u realizaciju! i ne treba biti ljubomoran na nekoga tko je uspješniji od tebe, ti se trebaš više potruditi i raditi na sebi ili jednostavno ne komentirati, a pogotovo ne napadati čovjeka kojega uopće ne poznaješ i donositi zaključke o nekome na osnovu političkih insinuacija i riječi ljudi koji ga isto tako ne poznaju..ljubomora je gadna stvar...

amunike,
on je direktor firme, a ne Svevišnji koji može apsolutno sam o svemu odlučivati i sve pomaknuti s mrtve točke kada pucne pristima..
stvarno djetinje razmišljanje da ovdje bilo tko može SAM o svemu odlučivati...
kad netko ne konta, onda ne konta...
ajme...

Ukupno postova: 148
Post Postano: 09.12.2008. 10:22 
Naslov:  

A gdje je plaća još jednog direktora-dr.Ribića iz Regionalne razvojne agencije koja je 50% u vlasništvu grada?

Post Postano: 09.12.2008. 11:57 
Naslov:  

Korina je napisao/la :

mislim da si sam dao odgovor u svome postu i da dalje uopće nema potrebe komentirati..

obrazloži, soka ti.

Korina je napisao/la :

bez obzira koji posao tko radio, svatko od nečega treba živjeti i biti plaćen za to ako je moguće, inače bi se to zvao humanitarni rad ili volonterstvo...

slažem se, dodajem još da treba biti plaćen po znanju i odgovornosti vezan taj posao.

Korina je napisao/la :

to što je ta firma u gradskom vlasništvu, ne znači da ipak to nije POSAO kao i svaki drugi..

pa i nije, jer navika zapošljavanja u poduzećima gdje vlada ona kardeljovska doktrina grabljenja iz zajedničke vreće znači samo jedno: ja častim vi plaćate.

Korina je napisao/la :

i ne treba biti ljubomoran na nekoga tko je uspješniji od tebe, ti se trebaš više potruditi i raditi na sebi ili jednostavno ne komentirati, a pogotovo ne napadati čovjeka kojega uopće ne poznaješ i donositi zaključke o nekome na osnovu političkih insinuacija i riječi ljudi koji ga isto tako ne poznaju..ljubomora je gadna stvar...

ti opet o ljubomori. iako si pogriješila osjećaj, ima nekih koji zavide. vidiš zavist je gora od ljubomore, na svoju sreću sam cijepljen od zavisti. žalosno je što si sve svela na ljubomoru i zavist, vrlo nekorektno od tebe. ne zavidim mu na znanju, još manje na plaći. ne volim se ponavljati ali u ovakvoj ekonomskoj situaciji takve klauzule ugovora koje ne nude ništa zauzvrat gradu su žalosne. vlada SAD-a je upumpala golemi novac u spašavanje vlastitog gospodarstva i jedna od klauzula je bila neispunjavanje ugovora upravljačke strukture koja je dobijala nagradu za svoj rad bez obzira posluju li pozitivno ili negativno. tako menadžeri i direktori su ostali bez svojih 77 milijardi dolara. ja samo gledam kroz tu prizmu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: