| Autor |
Poruka |
|
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
pa cuj sve starta u 8 sati pa si sad racunaj otprilike. |
|
|
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
thanks...
@evil ovo što imaju na stranici mi zvuče kao neki artic monkeys,nije loše al mi je ipak prerano doći tamo u 8 |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
Portmani su izvrsni, samo da nema ove Vatre, ali jebiga... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
 |
|
judge
Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Evo me. Tko pita za mene? Znači dosadno vam je kad se ne javljam?
Dosta zezanja. Budimo ozbiljni.
Zašto me nitko nije podržao na ovom forumu, pitaš se?
Jednostavno je; čini se da sam jedini koji prati ovaj forum, odnosno ovu temu, koji ima osječaj za svoj zavičaj i njegovu baštinu.
Nego, htjedoh odgovoriti na onaj dio oko ''mirnoj i dobroj'' publici tj. kako nema devastacija.  Naime, danas (četvrtak, 28. kolovoza) su na lokalnom radiju gostovali glavni ogranizatori, Emanuel i onaj drugi, Škrtac, ili tako nekako, te su u više navrata apelirali na posjetitelje na red i kulturno ponašanje .  Što to treba značiti nego priznanje u nedolično ponašanje publike. Dakle, organizaroti su SVJESNI da se događaju devastacije.
Nemam više što dodati.
|
Ti da nekom fališ??? vidio sam te jučer kako s rukama na leđima njuškaš okolo po dvorcu. Sigurno te žena doma ne može trpit koliko si monoton i predvidljiv pa te najurila vanka. Ustvari, falio si nam ali samo zato sto nam je cool sprdat se s takvim kakav si ti. Vidimo se navečer |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
he he he
a bas sam se nasmijao sad  |
|
|
|
|
|
 |
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
manic
|
ma mos mislit sto ih vise bude na tekmama valpovke.
vrpica penzlica je vise raje?
hmmmmm ajd dobro |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
a ionako sinoc nije bio glavni da.
danas cemo vidjeti skupi li valpovka toliko gledatelja kao jedan festival. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
pa kad vec toliko vrlo znas sve i svasta o dvorcu i toliko ti ga je zao onda bi trebao u najmanju ruku znati da u dvorcu postoji i sanitarni cvor koji je zajedno sa dvorcem ustupljen na koristenje, tako da eto kad vec "nisi bio tamo" mogao si se na miru upisat a ne trazit po centru birtiju u kojoj bi to napravio uz 2 dcl mineralne.
joooj kako obozavam kad ljudi sire dezinformacije, pa to je nevjerojatno.
zasto u valpovu postoji toliko zajedljivih ljudi nikada mi nece biti jasno. mislim nevjerojatno.
ti se ocito povodis onom starom poslovicom "ma nek mi crkne krava al nek susjedu crknu dvije".  )) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e brate idem danas tamo napit ću se i amen ak me zatjera povračat ću po zidinama tamo a ti plači od muke to gledajuči jer nisi ništa uspio spriječiti  |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
katastrofa,nisam bio na lošije organiziranom koncertu još od 90-ih,presmješno da bi bilo istinito... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
tko vam se dopao, tko omrznuo?
što zakleti fanovi kažu o six packu, a što oni koji ih tek ponekad poslušaju?
želite li sličan dernek i dogodine?
meni bilo ok samo da je bilo više točionika i neke papice za klopati... i da, ogromna zamjerka kašnjenju s koncertom i ne rješavanje inicijalnih organizacijskih problema koji su u konačnici i uzrokovali kašnjenje koncerta, kratki nastup dubioze te otkaz wc1 i doga... stvar s wceima su dovitljivo riješili ali dojma sam da je ipak trebalo osigurati koji toi toi sa strane...
inače fuzija je odlična zabava i velika stvar za promociju glazbe. brojna mladež koja se okupila iz različitih slavonskih gradova pokazala je iznimnu popularnost ovako koncipiranih minijaturnih festivala.
nadam se kako se vidimo i dogodine. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
 |
|
|