Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Valpovo: festival Fuzija 2008.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
manic

Ukupno postova: 48
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.08.2008. 12:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pa cuj sve starta u 8 sati pa si sad racunaj otprilike.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.08.2008. 12:55 
Naslov:  

manic je napisao/la:
pa cuj sve starta u 8 sati pa si sad racunaj otprilike.

thanks...

@evil ovo što imaju na stranici mi zvuče kao neki artic monkeys,nije loše al mi je ipak prerano doći tamo u 8

Ukupno postova: 818
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 29.08.2008. 13:45 
Naslov:  

Portmani su izvrsni, samo da nema ove Vatre, ali jebiga...

judge

Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2008. 14:23 
Naslov:  Re: Valpovo: festival Fuzija 2008.

krpanci je napisao/la :
judge je napisao/la :
čini mi se da je krpanci odustao. ko ne bi kad je 100 na 1. strašno je za njega to što nitko nije stao na njegovu stranu. ko zna možda se od jada prijavio kao volonter na fuziji Laughing Laughing Laughing

Evo me. Tko pita za mene? Znači dosadno vam je kad se ne javljam? Shocked

Dosta zezanja. Budimo ozbiljni. Very Happy Smile
Zašto me nitko nije podržao na ovom forumu, pitaš se?
Jednostavno je; čini se da sam jedini koji prati ovaj forum, odnosno ovu temu, koji ima osječaj za svoj zavičaj i njegovu baštinu. Sad Sad Sad

Nego, htjedoh odgovoriti na onaj dio oko ''mirnoj i dobroj'' publici tj. kako nema devastacija. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Naime, danas (četvrtak, 28. kolovoza) su na lokalnom radiju gostovali glavni ogranizatori, Emanuel i onaj drugi, Škrtac, ili tako nekako, te su u više navrata apelirali na posjetitelje na red i kulturno ponašanje . Question Exclamation Question Question Što to treba značiti nego priznanje u nedolično ponašanje publike. Dakle, organizaroti su SVJESNI da se događaju devastacije. Embarassed Crying or Very sad Embarassed Mad Razz
Nemam više što dodati.

Ti da nekom fališ??? vidio sam te jučer kako s rukama na leđima njuškaš okolo po dvorcu. Sigurno te žena doma ne može trpit koliko si monoton i predvidljiv pa te najurila vanka. Ustvari, falio si nam ali samo zato sto nam je cool sprdat se s takvim kakav si ti. Vidimo se navečer

manic

Post Postano: 29.08.2008. 14:37 
Naslov:  

he he he

a bas sam se nasmijao sad Smile

krpanci
Ukupno postova: 63
Post Postano: 29.08.2008. 14:55 
Naslov:  

WeGo je napisao/la :
Portma

U slucaju kise? Ma nece je bit Smile
)

Tko to kaze, tko to laze...da neće kiša? A što to bi oko 14. 00 sati?

I ne serite da je sinoć bilo raje. Vi to zovete posjetom???
Pa više ih bude na tekmama Valpovke. Embarassed Razz Mad Crying or Very sad Shocked Very Happy Smile Sad Surprised Wink Rolling Eyes

manic

Post Postano: 29.08.2008. 15:02 
Naslov:  

ma mos mislit sto ih vise bude na tekmama valpovke.
vrpica penzlica je vise raje?
hmmmmm ajd dobro

manic

Post Postano: 29.08.2008. 15:10 
Naslov:  

a ionako sinoc nije bio glavni da.
danas cemo vidjeti skupi li valpovka toliko gledatelja kao jedan festival.

krpanci
Post Postano: 29.08.2008. 15:22 

Ti da nekom fališ??? vidio sam te jučer kako s rukama na leđima njuškaš okolo po dvorcu. Sigurno te žena doma ne može trpit koliko si monoton i predvidljiv pa te najurila vanka. Ustvari, falio si nam ali samo zato sto nam je cool sprdat se s takvim kakav si ti. Vidimo se navečer[/quote]

Jes ti norac? ma nedem ti ja više tam da ogluvim. tolko guke ni bilo ni za vrime rata u rovu kad su oni gadovi slavi kojekakve projektile.
a da, niti zahoda nemate tam, a toliki napredak i ti pokretni imaju. zar niste mogli najti jenoga. da ni centar pun birtija skoro sam su upiša. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad

manic

Post Postano: 29.08.2008. 15:32 
Naslov:  

pa kad vec toliko vrlo znas sve i svasta o dvorcu i toliko ti ga je zao onda bi trebao u najmanju ruku znati da u dvorcu postoji i sanitarni cvor koji je zajedno sa dvorcem ustupljen na koristenje, tako da eto kad vec "nisi bio tamo" mogao si se na miru upisat a ne trazit po centru birtiju u kojoj bi to napravio uz 2 dcl mineralne.
joooj kako obozavam kad ljudi sire dezinformacije, pa to je nevjerojatno.
zasto u valpovu postoji toliko zajedljivih ljudi nikada mi nece biti jasno. mislim nevjerojatno.
ti se ocito povodis onom starom poslovicom "ma nek mi crkne krava al nek susjedu crknu dvije". Smile))

krpanci
Post Postano: 29.08.2008. 17:29 

krpanci je napisao/la :
Ti da nekom fališ??? vidio sam te jučer kako s rukama na leđima njuškaš okolo po dvorcu. Sigurno te žena doma ne može trpit koliko si monoton i predvidljiv pa te najurila vanka. Ustvari, falio si nam ali samo zato sto nam je cool sprdat se s takvim kakav si ti. Vidimo se navečer

Jes ti norac? ma nedem ti ja više tam da ogluvim. tolko buke ni bilo ni za vrime rata u rovu kad su oni gadovi slavi kojekakve projektile.
a da, niti zahoda nemate tam, a toliki napredak i ti pokretni imaju. zar niste mogli najti jenoga. da ni centar pun birtija skoro sam se upiša. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad[/quote]

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 29.08.2008. 17:38 
Naslov:  

e brate idem danas tamo napit ću se i amen ak me zatjera povračat ću po zidinama tamo a ti plači od muke to gledajuči jer nisi ništa uspio spriječiti Wink

Post Postano: 29.08.2008. 17:42 
Naslov:  

manic je napisao/la :
ma mos mislit sto ih vise bude na tekmama valpovke.
vrpica penzlica je vise raje?
hmmmmm ajd dobro

Pemzici!!!?? U dvorani su uglavnom mladi ljudi. Barem tako izleđu. Sem ak nisu bili na plastičnoj operaciji ko Mika Jackson. Sam da im ondak ne popadu ti silikoni (il već što god to bilo) kad naviju.

A što se tić zahoda taj jedan koji imu u dvorcu mal mal pa je zaštopan. Kažu kanalizacija još grofovska a oni nisu tak često išli tam, jer su malo jelida ne odebljaju. Pa sati viđi. Ovdi puno sveta mladoga, puno piva, a ti nemas gdje it piskit (o sr..u da i ne kazem)
Mogli ste nabavit kojem šekreta, kako ono kazu, kemiskoga, ni to tako skupo i nebi bas osiromašili. Je da bi bilo manje u vase đepove, al kad je bal ondak treba bit galantan. Kad već pravite dernek u grofovskoj kući buditi i vi jedan dan u godini, barem kobajagi, grofovi. Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

justice

Ukupno postova: 1371
Post Postano: 30.08.2008. 10:53 
Naslov:  

katastrofa,nisam bio na lošije organiziranom koncertu još od 90-ih,presmješno da bi bilo istinito...

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 30.08.2008. 11:43 
Naslov:  

tko vam se dopao, tko omrznuo?
što zakleti fanovi kažu o six packu, a što oni koji ih tek ponekad poslušaju?
želite li sličan dernek i dogodine?

meni bilo ok samo da je bilo više točionika i neke papice za klopati... i da, ogromna zamjerka kašnjenju s koncertom i ne rješavanje inicijalnih organizacijskih problema koji su u konačnici i uzrokovali kašnjenje koncerta, kratki nastup dubioze te otkaz wc1 i doga... stvar s wceima su dovitljivo riješili ali dojma sam da je ipak trebalo osigurati koji toi toi sa strane...
inače fuzija je odlična zabava i velika stvar za promociju glazbe. brojna mladež koja se okupila iz različitih slavonskih gradova pokazala je iznimnu popularnost ovako koncipiranih minijaturnih festivala.
nadam se kako se vidimo i dogodine.

Skoči u forum: