Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kretenizam (opet) na djelu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2008. 21:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja bih ih poslala da kreče zgrade...po mogućnosti velike i visoke...da vise na skelama...pa da vidimo...a boja i materijal o njihovom trošku...

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 03.06.2008. 21:47 
Naslov:  

Mišo Kovač je napisao/la :
sve je to za ljude.......šarali,šarali.........ima grad novaca....a i radnici će više para zaraditi....

Bravo

(ovo je sarkazam)

Ukupno postova: 6
Post Postano: 03.06.2008. 21:53 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la:
adebisi-jug2 je napisao/la:
hahahahahaha...pa niste valjd očekivali da će to ostat čisto...a u tvrđi...a cijeli noćni život se odvija u tvrđi...
P.S. normalno da će pisat JUG II...hehe Smile

jednima sramota, drugima ponos...

hmm da.
nisam, niti ću ikada moći razumjeti takve ljude kojima je užitak naškrabati vlastito ime ružnim rukopisom na nekakvu zgradu. onak, KOGA BRIGA za tvoj potpis?! i čemu uništavanje?! podržavam UMJETNOST grafita, a ne OVO! i još više sam ogorčena zato što je to moja (bivša) škola.
dajte...............

Ukupno postova: 713
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.06.2008. 9:11 
Naslov:  

adebisi-jug2 je napisao/la :
hahahahahaha...pa niste valjd očekivali da će to ostat čisto...a u tvrđi...a cijeli noćni život se odvija u tvrđi...

Pa naravno da su to djeca proletera s juga - samo oni imaju dovoljno kulture da skrabaju okolo........mislim....jug2 skrabotina na svakom cosku....dosli poslije 2svj. rata iz bosne u osijek i evo ti juga2- radnicka klasa...a sprej su otkrili prije 12god cca. pa sad udri po fasadama...pa di bi oni mogli bit kulturni????

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Šmeker
Ukupno postova: 3
Post Postano: 04.06.2008. 17:23 
Naslov:  

eldiablo je napisao/la:

Pa naravno da su to djeca proletera s juga - samo oni imaju dovoljno kulture da skrabaju okolo........mislim....jug2 skrabotina na svakom cosku....dosli poslije 2svj. rata iz bosne u osijek i evo ti juga2- radnicka klasa...a sprej su otkrili prije 12god cca. pa sad udri po fasadama...pa di bi oni mogli bit kulturni????
Bajice odakle tebi pravo da vrijeđaš JuG 2???Ti znas odakle je ko došao,pitaj svoju mamu odakle je došla pa mi javi,nisam htio takav biti,al kad su tebi vrijeđanja dopuštena,zašto ne bi bila i drugima....svagdje ima budala,tako i na jugu,rtf,dgo,sjenjaku....u cijelom Os,ne moraš sad sve ljude sa juga stavljat i isti koš s tim vandalima....

Šmeker
Ukupno postova: 3
Post Postano: 04.06.2008. 17:24 
Naslov:  

u isti koš sam mislio....ispravak netočnog navoda....=)

eldiablo

Ukupno postova: 713
Post Postano: 05.06.2008. 8:51 
Naslov:  

Šmeker je napisao/la :
eldiablo je napisao/la:

Bajice odakle tebi pravo da vrijeđaš JuG 2???Ti znas odakle je ko došao,pitaj svoju mamu odakle je došla pa mi javi,nisam htio takav biti,al kad su tebi vrijeđanja dopuštena,zašto ne bi bila i drugima....svagdje ima budala,tako i na jugu,rtf,dgo,sjenjaku....u cijelom Os,ne moraš sad sve ljude sa juga stavljat i isti koš s tim vandalima....

Samo otvori oči i čitaj škrabotine po zidovim i vidjet ćes da na 90% njih piše JUG2 bajica x, bajica y, bajica šmeker....a i kolega adebis je napisao iskren p.s. - sve je u odgoju pa i spominjanje nečije majke takodjer....

Janis

Ukupno postova: 417
Post Postano: 05.06.2008. 9:13 
Naslov:  

Apsolutna katastrofa.... osobno bi takve male gadove objesila na trgu kao primjer ostalima ili spalila na istom, kao u kobra stara vremena inkivizicije.
Ali, budimo realni; i drzave s boljom organizacijom od nase i strozim i efikasnijim zakonima i policijom i nadzornim kamerama nisu uspjele sprijecit one koji se smatraju nekakvim "grafitti majstorima" da saraju bas ondje gdje pozele. Tuzno, ali istinito. Ne znam kako bi nas mali gradic u tome uspio.

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 05.06.2008. 9:19 
Naslov:  

Janis je napisao/la :
Apsolutna katastrofa.... osobno bi takve male gadove objesila na trgu kao primjer ostalima ili spalila na istom, kao u kobra stara vremena inkivizicije.
Ali, budimo realni; i drzave s boljom organizacijom od nase i strozim i efikasnijim zakonima i policijom i nadzornim kamerama nisu uspjele sprijecit one koji se smatraju nekakvim "grafitti majstorima" da saraju bas ondje gdje pozele. Tuzno, ali istinito. Ne znam kako bi nas mali gradic u tome uspio.

postoji velika razlika imeđu crtanja grafita i šaranja po zidu Wink
iskreno da se mene pita trebali bi većinu ružnih zidova dat "uličnim umjetnicima" da ih izgrafitiraju (moja riječ koja ne postoji ne morate ju tražit u riječniku osijek031.com smile ) a ove što šaraju po zidovima za jaja/sise objesit o najveću bukvu u šumi

Janis

Post Postano: 05.06.2008. 9:26 
Naslov:  

Naravno da postoji razlika i to beskrajna. Ali poanta moje besjede je da se to jako tesko moze sprijeciti, a ako netko od nasih nadje nacin, svaka mu cast!
A kontam da je to do roditelja, samo sto roditelji istih vjerojatno i razmisljaju na isti nacin kako i njihovi miljenici, pa bi mozda bili i ponosni na svoju djecu zbog ovog nedjela.

Post Postano: 05.06.2008. 9:29 
Naslov:  

Janis je napisao/la :
Naravno da postoji razlika i to beskrajna. Ali poanta moje besjede je da se to jako tesko moze sprijeciti, a ako netko od nasih nadje nacin, svaka mu cast!
A kontam da je to do roditelja, samo sto roditelji istih vjerojatno i razmisljaju na isti nacin kako i njihovi miljenici, pa bi mozda bili i ponosni na svoju djecu zbog ovog nedjela.

pa jedini način za rješavanje tog i mnogih drugih prekršaja u gradu tipa buduće krađe javnih bicikala, rušenja spomenika, krađe po trafikama, prebijanja na pola ulice bi bilo već toliko spominjano postavljanje nadzornih kamera Wink
al poznavajući glavonje ništa od toga

Janis

Post Postano: 05.06.2008. 9:34 
Naslov:  

Ni nadzorne kamere ne pomazu u potpunosti, balava djecurlija se uvijek moze maskirati, (sto u "zapadnom svijetu" obicno i rade!), a moze i doci do nestanka struje, pa ni onda nece biti od koristi!
Za vrijeme velike oluje prosle godine u Njemackoj, kad je nestalo struje, vandali su napravili ogromne stete na mjestima koja bi inace bila osigurana nadzornim kamerama. A jos su to i snimili da se hvale. I nitko im nista ne moze.

Ukupno postova: 17
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.06.2008. 9:37 
Naslov:  

kako ste vi svi pametni to je strasno..steta sto vi ne vodite drzavu i grad pa bi nam svima bilo divno i krasno.i naravno da ce pisat Jug 2 kad je najpoznatiji osjecki kvart kako kroz povijest tako i sad

Monstrum

Post Postano: 05.06.2008. 9:51 
Naslov:  

pablo_escobar je napisao/la :
kako ste vi svi pametni to je strasno..steta sto vi ne vodite drzavu i grad pa bi nam svima bilo divno i krasno.

pa iskreno kontam si da bi šačica ljudi s ovog foruma, onih preko 21 godinu zasigurno mogli voditi bolje i državu i grad od ovih čobana koji ju/ga sad vode jer ne bi bilo prvo i osnovno jamit i osigurat sebe i svoje
pablo_escobar je napisao/la :

i naravno da ce pisat Jug 2 kad je najpoznatiji osjecki kvart kako kroz povijest tako i sad

tako je, jug je i stariji i poznatiji i od tvrđe i od retfale i od centra Rolling Eyes

a da ti postavim jedno pitanje, da li ti misliš da je u redu šarati tako po zidovima, ne govorim o grafitima nego isključivo onebulozama tipa "ana voli milovana, buljo, trta, jug 2, dgo metropola" ?

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 05.06.2008. 10:00 
Naslov:  

pablo_escobar je napisao/la:
i naravno da ce pisat Jug 2 kad je najpoznatiji osjecki kvart kako kroz povijest tako i sad

jug 2 je nažalost poznat jedino po vandalima, huliganima i wannabe mafijašima. kažem nažalost, zato što imam dosta prijatelja na jugu 2, tijekom srednje škole sam proveo na jugu više vremena nego u donjem gradu, gdje sam tada stanovao, i znam da nisu svi takvi, ali eto, nose stigmu zbog nekoliko budala koje se svuda potpisuju i ponose svojim kretenizmom.

Skoči u forum: