Autor |
Poruka |
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol:  Žensko
|
čula sam i ja da je živčan...al ono...tko nebi bio živčan-ja bi prva zamračila...al znam tog dečka pa ono..meni skroz ispravan.. |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Nisam siguran jel već netko pitao, ali ako je da utvrdimo gradivo, kolika je cijena za skutere do 50 kubika? |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a zna popizdit ako bas sranja radis kao sto sam ja znao nekad al da se trudi da te nauci vozit trudi se.... |
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
meni je peko bio instruktor, polozila sam iz 1 puta, iako se moje polaganje razvuklo na dugih 6 mj, danas mi je taj covjek jako drag, iako sam znala doci na sat i njega vidjet i istresirat se za cijeli dan, znalo je biti i svada izmedu nas i lijepih komlimenata al na prijateljskoj bazi, to mi je bilo malo cudno, trazi da mu se obracas sa ti, a onda nakon toga da ga slusas.stvarno su bili razliciti dani polaganja, jedan dan smo si super, a drugi se koljemo, jednom sam mislila da cu ga ubit, a jednom sam cak i plakala, al sve je to za ljude. to iskustvo nebi nikad vise ponovila, al mi je eto covjek na kraju te cijele price ispao jako drag. |
|
|
|
|
 |
kikica1987
|
ja sam ga (Becka) nedavno pustila na mjestu gdje ni budala nebi puštala 2.auto-al ajd...još nije kandidat vozio već on...samo mi je zapljeskao iz svog auta...koja bruka..haha |
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
ja sam polagao kod oca i sina Dundović dok su još u Bilju imali svoju autoškolu. Mislim da je stariji sad prešao u Magnet, mlađi ne znam gdje je.
Vrhunski instruktori i kvalitetni predavači, a stariji poznaje sve ispitivače i rute kojima oni vode kandidate  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Preporučam AŠ Junior (do prije mjesec dana bili u Ružinoj, sad su u Pejačevićevoj).
Instruktor Mario.
Čovjek je profesionalac, voziš SVAKI dan (osim vikenda) od dana polaganja PPiSP-a.
Škola je pri vrhu po prolaznosti. |
Zadnja promjena: Igor_OS; 24.03.2008. 14:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
kikica1987
|
i ja sam kod Kikija vozila svaki dan.. bez iznimke..odvozila za mjesec i pol dana,ali sam 3 puta polagala vozački...(haha) pa se moje polaganje odužilo..i još mi je poklonio 2 sata pred zadnji ispit. |
|
|
|
 |
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ja sam išla u Slavonac prije 5 godina,i moram reći da sam prezadovoljna.Instruktorica mi je bila gđa.Marta.Vozila sam svaki dan,osim kad ja nisam mogla.Za cca 2 mjeseca sam sve riješila.I teoriju i vožnje,sve.I sve sam iz prvog puta položila.Ona poznaje sve te ispitivače,i kad sazna tko ti je u komisiji obično ti da da provezeš još jednom taj dan tu rutu i još malo radi s tobom ono što ti ne ide.Ja sam zadovoljna.A Špiro što predaje je legenda(samo ne sjediti u prvoj klupi na predavanjima-dobijete bespla tuširanje) |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Išao sam u autoškolu blic... Ali... ne znam kako je sada, no dok sam ja išao u autoškolu, blic nije imao svoje predavače nego se na predavanja išlo u autoškolu speed... u blicu je samo vožnja i polaganje vožnje... tako da preporučam autoškolu speed... predavač je super... predavanja su opuštena, bez neke nervoze i napetosti... ne znam kako je na vožnji, no na predavanju je dobro... |
|
|
 |
lero85 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Imam jedno pitanje di se u Osijeku moze polagat za motor tj. za A kategoriju, koliko bi to doslo s obzirom da imam B kategoriju , i dal je potrebno imati svoj motor ili ga auto skola ima? |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ja mislim, da ti možeš polagati sa svojim, ako ga imaš, a ako ne onda dobiješ od autoškole. |
|
|
 |
kikica1987
|
da,samo koja ima neki dobar motor... mislim da svi imaju one do 50 kubika..ja kad sam polagala bilo je nekih 1000 i nešto kuna više za A kategoriju ali uz B...sve zajedno ideš,prvo odvoziš auto pa motor. a posebno neam pojma..glavno da ne moraš propise polagat...  |
|
|
|
 |
kikica1987
|
to me podsjetilo....stojim ja neki dan na kružnom na stanici i gledam kak neki dečko polaže za motor...(ponedjeljak ujutro bio)...i jadan,kak ispitivač bude u autu iza tebe s motorom,dečko se jadan tolko ufuro u slušanje šta mu ispitivač govori da se zabio u auto ispred sebe...ajme bruke!baš mi ga bilo žao!Blic autoškola mislim... |
|
|
|
 |
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A jadan. XD  |
|
|
|