Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Život u kući ili u stanu?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Loona
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3713
Lokacija: somewhere on Mars
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.02.2008. 9:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja sam u stanu oduvijek, i prije godinu dana sam uselila u novi stan, u potpuno novu zgradu i u mom dijelu zgrade 95% su mladi parovi ili jednostavno mladi ljudi.. tuluma ima uvijek, ali se apsolutno ništa ne čuje u zgradi, čuje se prema ulici ako su otvorena vrata od balkona..
Mi iz stana tresemo Floyde, AC/DC, Claptona i uglavnom sve nešto u tom stilu, a cura preko puta nas narodnjake.. i nikom ništa ne smeta jer se to čuje eventualno u hodniku, ali u susjedni stan nikako.. Isto tako, imamo i dvije mace.. Znači nas 4 u 70 kvadrata, i s terasom od 10 kvadrata, na koju preko ljeta iznesemo stolice i stol, pijemo kavu, pivo ili šta već..
Stvar je samo u tome tko je kako i na što navikao.. Ja sam navikla na stan i kužim da bi mi u kući bilo malo previše, jer i ovih 70 kvadrata kad subotom krenem spremati (usisavanje, brisanje podova, pranje kuhinje, kupatila, prašina...) treba mi bar 3 sata da sve to napravim.. a to je samo osnovno što trebaš jednom tjedno u svakoj kući/stanu napraviti..

_________________
Svako rješenje ima problem.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: