no, nije rečeno i zašto u svojim tezama spominje ženski organ koji je u životu vidio samo na fotkama i u filmovima
|
Upravo! Jebote, kako ti mene razgolitis!
Tako to munjevito radis da se ne stignem postidjeti, a vec si me sodomizirala. Zaboravila si napisati da sigurno imas i vecu cunu.
Sto se u knjigama vidjenog "zenskog organa" tice, "kralj frustiranih" ga (jel, mi to opcenito ili od srca?) se od prvog dana zivota spominje s osobnitim stovanjem, jer je to prva stvar koju je navuko preko glave.
Takvo postovanje, za "zensku stvar", ne dijele legije urbanih dokolicarki koje su bez komplimenata i uputa skrojenih u tinari Silvane Mendzusic objesene kalasture, bez srca, mozga a i konfekcije.
Jer mnoga citateljica danas, moze sebi priustiti kupovinu svega. Pa i misljenja. 30 kuna kosta mjesecna doza misljenja.
Bez Cosma, Moje Tajne ili Mojeg Misljenja ne znaju ni gace izabrati, a kamoli u optjecaj metnuti vlastiti primjerak "zenskog organa" kao sredstvo placanja i rezervu vrijednosti...
S ignore liste vas sve skinem ako do Bogojavljenja uvjezbate: "Tri kralja jahahu..."