Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Eutanazija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: Eutanazija

za
74%
 74%  [ 20 ]
protiv
25%
 25%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 27

Autor Poruka
8

Ukupno postova: 1860
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.12.2007. 11:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

CatCloe je napisao/la :

no, nije rečeno i zašto u svojim tezama spominje ženski organ koji je u životu vidio samo na fotkama i u filmovima osijek031.com smile

Upravo! Jebote, kako ti mene razgolitis!
Tako to munjevito radis da se ne stignem postidjeti, a vec si me sodomizirala. Zaboravila si napisati da sigurno imas i vecu cunu.

Sto se u knjigama vidjenog "zenskog organa" tice, "kralj frustiranih" ga (jel, mi to opcenito ili od srca?) se od prvog dana zivota spominje s osobnitim stovanjem, jer je to prva stvar koju je navuko preko glave.

Takvo postovanje, za "zensku stvar", ne dijele legije urbanih dokolicarki koje su bez komplimenata i uputa skrojenih u tinari Silvane Mendzusic objesene kalasture, bez srca, mozga a i konfekcije.
Jer mnoga citateljica danas, moze sebi priustiti kupovinu svega. Pa i misljenja. 30 kuna kosta mjesecna doza misljenja.
Bez Cosma, Moje Tajne ili Mojeg Misljenja ne znaju ni gace izabrati, a kamoli u optjecaj metnuti vlastiti primjerak "zenskog organa" kao sredstvo placanja i rezervu vrijednosti...

S ignore liste vas sve skinem ako do Bogojavljenja uvjezbate: "Tri kralja jahahu..."

Zadnja promjena: 8; 21.12.2007. 12:05; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
morgan

Ukupno postova: 3964
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2007. 12:04 
Naslov:  

aethur je napisao/la:
wendy je napisao/la:
aethur je napisao/la :
Jebote...Kako je vama dosadno u životu... Uspijete jednu temu o eutanaziji razvući na sto stranica.

Gle, netko će imati volje da o temi koja ga zanima i koja vrijedi razmišljanja raspravlja do besvijesti, dok će drugi vidjeti smisao foruma u sudjelovanju u što većem broju offtopica i dokoličarskih čavrljanja. Kad već apeliraš na prihvaćanje tuđeg mišljenja, odi na onaj podforum kojim kraljuješ pa se zabavljaj, a nas pusti da uživamo u našim dosadnim životima.

I na dio foruma na kojem neke osobe ne pokušavaju svoje mišljenje "utuviti" drugima, jer oni, eto, najbolje znaju i najpametniji su.
Žalim, ali ova tema nikada neće imati kraja, jer će svatko iznovati dokazivati koliko je on u pravu.
Međutim, Wendy, razmisli o svojoj bitci protiv eutanazije. Ti možda imaš slučajeve u kojima nepoznate osobe žale što nitko nije uza njih i žele umrijeti.
Što učiniti kada nikakvi lijekovi ne pomažu? Kada gledaš kada ti netko poput oca umire na bolničkoj postelji u najvećim bolovima, a morfij niti bilo koje drugo medicinsko sredstvo nije dovoljno? Jer metastaze rake su se proširile, zahvatile su i kosti, bubreg, jedan koji je ostao, jer je drugi odstranjen, pluća, mišiće, nastavi niz... Što učiniti kada posjetiš tu osobu, a ona te ne prepoznaje, ne može pričati, micati se, jer trpi bolove koji su nama nezamislivi? Što učiniti, kada znaš da će ti netko drag umrijeti za tjedan ili dva, a koliko god ti bio uz tu osobu, to ne pravi nikakvu razliku?
Moj djed je tako umro. Nije umro sam, umro je pokraj članova svoje obitelji, pokraj mene i bake, osobe koja mi je poput majke. Nije umro dostojanstveno, jer niti jedna smrt u tolikim bolovima nije dostojanstvena. U tom slučaju, koliko god bilo bolno, da je eutanazija moguća, ja bih pristao na nju. Jer gledanje djeda kako se polumrtav muči na bolničkoj postelji ili gledanja njegova lijesa... Druga opcija je bolja za njega...

pametnome dosta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
davorccc

Ukupno postova: 1400
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.12.2007. 12:12 
Naslov:  

Jedna mi stvar nije jasna!
Kad se ode u rat, to se kolje, ubija, muči i tako dalje i dalje. Uglavnom strada masa ljudi.
Dok tu jedan čovjek koji se muči u mukama i sav u bolovima, zna se da neće živjeti dugo, pa zašto mu ne skratimo muke.
Razlika je u broju, a kad se ide u rat nitko nije postavio pitanje jel to u redu što se radi.

Ukupno postova: 1860
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.12.2007. 12:12 
Naslov:  

Dobro, put your money where your mouth is, ja odustajem, postoji vjerojatnost da sam pored svega debelo u krivu i ne bjezim od priznanja, AKO

...kazete tko je od vas patnika pacenih tudjom patnjom pritisnio usrano crveno dugme i "milosrdno lisio boli" svoju majku, sestru?

Ako si u pravu... Napisi da bi to napravio. Dodje sestra, da ti 5 mL koktela barbiturata i trankvilizera, ti pred jedno 4 clana obitelji istupis seretski: "JA CU!", buduci pokojnik te milosrdno pogleda, kimne u znak odobravanja i onda kom opanci...

Sta onda? Jel se onda ide na rucak? Mislim, ako ste ga rijesili bola, jel onda on ozdravio?

Ne znam, evo napisite, totalno sam sve pozaboravljao od "Dobro Jutro 3" naovamo...

Skoči u forum: