Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

primitivizam

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Skakavac

Ukupno postova: 206
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.12.2007. 22:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

i s takvom izjavom ti ispadaš primitivna. Da se razumijemo ja ne slušam tu glazbu,u cjeloj ovoj rapravi ja sam švicarska i nije mi jasno zašto toliko forsirate te 2 krajnosti.

netko je napisao već da nemožeš radit psihološki profil na temelju glazbe koju osoba sluša i mislim da je to najpametnija rečenica u cjeloj raspravi koja je očito besmislena zato što previše ljudi tu pati od te neke petrifikacije stava...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
CatCloe
Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.12.2007. 9:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Skakavac je napisao/la:
razjasnila sam da predrasude NEMAM,ali smatram da isto tako "NEcajkarošima" glazba igra veću ulogu u životu nego ljudima koji slušaju samo i izričito narodnjake.I mislim da se i oni mogu složit sa mnom i bit realni malo za promjenu.

slažem se. svaki dan se susrećem s puno previše primjera i situacija u kojima ljudi svojim stavom smatraju to što su kontra-nečega. neki se čak do te mjere zanose da im to postaje pravilo. "gadi mi se ovo, mrzim ono, a ono treće je posebno glupo..." nikada niti jedne afirmativne rečenice. da se uhvatim kako se na takav način određujem i izjašnjavam, zabrinula bih se..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: