| 
@mi2
 1. Kada se naučiš pravopisu onda prozivaj moje "sive tvari u glavi" (kojih zasigurno imam više nego ti, a to mi govore i moje dvije diplome s fakulteta i radno mjesto koje imam)
 2. Novac zarađujem sama, pa samim time plaćam i porez koji odlazi na stotinu drugih strana a najmanje na račun liječenja ovisnika
 3. Ja sam sasvim pri zdravoj pameti i svjesna sam svake "nebuloze" koju sam napisala
 4. Da si imalo upoznat sa sustavom liječenja ovisnika u komunama, znao bi da u većini komuna ovisnici moraju izdvojiti iznos od nekoliko tisuća kuna kako bi pristupili liječenju i da su besplatne komune jedino one koje vode neki katolički centri
 5. Spriječiti dijete da se drogira sigurno nećeš odvevši ga na muriju, jedino što ćeš time postići je da se ono osjeća izdano od strane roditelja te da ne može imati povjerenje u roditelje jer mu  nisu ponudili ni razgovor ni psihološku pomoć nego su ga predali drotovima. BRAVO, samo ga odmah odvedi u muriju i nabi mu dosije i stigmu narkomana do kraja života. Još jednom BRAVO, to ti je iznimno pametno rješenje.
 6. Očigledno je da je tvoje poznavanje droga, psihoaktivnih tvari i moždanih receptora koji dovode do problema ovisnosti ravno nuli, a tvoje razumijevanje kako do toga zbilja dolazi i koji su stvarni uzroci problema ovisnosti graniči s glupošću i idiotizmom, jer ovisnost je bolest koje se nitko ne može sam riješiti ukoliko nema podršku njemu važnih ljudi (roditelja, prijatelja) i čvrstu volju.
 7. Pametnije ti je ne ulaziti u raspravu s nekim tko je sve to naučio, vidio i bio u prilici raditi sa ovisnicma te im  pomagati.
 | 
FAKULTETSKI OBRAZOVANA  SA ČAK DVIJE DIPLOME  sa  pravopisom se nezamaramo ovo nije vrijedno tolikog truda  a ni oni koji čitaju ,otome imaš li ili ne  siive tvari više  od nas  zasigurno imaš jer  je  to kod tebe siva tvar  koju mi nemamo jer nam mozak zauzima taj prostor za razliku od tebe,radno mjesto je relativna stvar jer kako stvari stoje  danas   čvrsta koljena  čuda čine  (ovo nemoj shvatiti osobno )
dovoljno e samo kleknuti pa da postaneš "nezamjenjiv čimbenik "
usput jesi li razmislila o posjetu nekome kad kako kažeš "diplome ti govore" da smo na tvom mjestu zabrinili bi se !
vjerujemo da  novac zarađuješ sama  i to je vrlo pohvalno  a i to da najmanje odvajaš za narkiće  (  nemoj ni ono malo davati za ovisnike jer koliko smo shvatili odvajaš za svašta  a najmanje za narkiće  preporuka nemoj nimalo tako češ uštedjeti za koju dionicu  atlantik grupe  to je pametna investicija )
sustav lječenja ovisnika  je jednostavan  otprilike ovako :
popušiš na partiju našmrčeš se za  doručak i večeraš iglu  i između toga  umjesto marende  malo dilaš  zatim te ulove  policajci (fakultetski  obrazovana  sa  čak dvije  diplome  to su predstavnici zakona  koji obavljaju svoj posao  a pokušavaju manje ili više  uspješno spriječiti  dilanje droge   a nisu drotovi)
e tu sad počinje  sud  tralalalala i onda  obavezno lječenje  naravno koje  čitaj  :
FAKULTETSKI SA ČAK DVIJE DIPLOME    NE PLAČAJU NARKIĆI NEGO DRŽAVA!!
jer ih ona upučuje na to kao zakonsku obavezu ako kontate  što je to zakon
da vam pojasnimo  to vam se nalazi u retfali u domu zdravlja  u međuvremenu njihovi lječnici im zdušno daju  zamjenu u obliku tabletica  (heptanon i sl.)  a te tabletice oni ne  plačaju nego lijepo dobiju a kasnije ih prodaju ili s njima popiju koji konjak ili brlju i eto ti veselja narodnog 
sve to na račun nas poreznih obveznika  
 BRAVO BRAVO BRAVO  fakultetski obrazovana  sa čak dvije diplome   taj iznos je popriličan a k tome onda dodajmo komune koje spominjete  koje nisu samo od katoličke crkve nego ih ima   i od nekih drugih koncesija  a i humanitarnih udruga sretno im bilo  neka  se bave narkosima ali što dalje od nas  recimo negdje na Golom otoku što držimo primjerenim mjestom za narkiće!
to što bi mi  odveli svoje dijete na muriju nakon jednog đointa  i nabili mu dosije  je manja šteta  nego da   mu damo još 100 eura  da ih potroši na te  đointe  a da se mi ne bavimo njime 
neznamo jesi li majka  ili  ne  no predpostavljamo da nisi jer  imaš FAKULTETSKO OBRAZOVANJE SA ČAK DVIJE DIPLOME   kad bi stigla  i sexsat se još !
razmišljaj o tome kad ti se dijete pojavi  napušeno  (nikako ne želimo) zatim ga potapši po ramenu i reci : ma nije to ništa  sve je ok  ili mu jednostavno daj još love  da  utvrdi jel to što radi dobro radi ili ne  
 o problemu ovisnosti si lijepo rekla ako nema  čvrstu volju nema  izlječenja  i roditelje,prijatelje oko sebe
pa recimo ovako  :
 malo dijete voli kolače  i roditelji mu daju kolače slatkiše  koliko želi  boli ih dupe za njegove zubiće  i zdravlje u cijelosti  i onda nako nekog vremena  recimo 13-14 god   ti isti roditelji odjednom u čudu  primjete da im dijete  ima 150 kg i bez zubi čelav 
kako to  čude se oni FAKULTETSKI OBRAZOVANA SA ČEK DVIJE DIPLOME kako je to moguće  a vjerujemo i ti  jer odgovor nije  u volji nego u odgoju i pažnji onih koji odgajaju tu djecu roditelji su odgovorni  za njihove postupke  moralno i materijalno a vjerujemo da je to čak i u zakonu sročeno bolje  jer mi nismo od te struke
napravit ih je lako ali uputiti na pravi put i dati malo svopje pažnje  nije  lakše je dati love i pustiti ih van na ulicu  zar ne   
i na  kraju FAKULTETSKI OBRAZOVANA   SA ČAK DVIJE DIPLOME da bi pomagala drugima  prvo sebi pomozi i shvati da je  sve ali baš sve  bolesti bolje spriječiti nego liječiti  a ko nevjeruješ pitaj svakog doktora  oni znaju !