Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 26. 02. 2021.
GISKO: Izložba p...
Plesni klub &quo...
"Od malih n...
Edukacija za vod...
Festival jezika ...
sub 27. 02. 2021.
"Ostavi zel...
Plesni klub &quo...
Zzzzzumbaj sa Zd...
Portanova: Akcij...
NK Osijek tradic...
ned 28. 02. 2021.
Dokkica slavi de...
Plesni klub &quo...
pon 01. 03. 2021.
Online predavanj...
Plesni klub &quo...
Humanitarna akci...
Osvještavanje va...
Dječje kazalište...
uto 02. 03. 2021.
GČ Jug II: Akcij...
Muzej likovnih u...
Humanitarna akci...
Dječje kazalište...
sri 03. 03. 2021.
Humanitarna akci...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kao i dugi niz godina do sada, Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka organizira seminar za nove pomoćne suce. Ovo je prilika za sve koji se žele okušati u ulozi pomoćnih košarkaških sudaca, a kasnije i u ulozi košarkaških sudaca na terenu. Seminar će se sastojati od predavanja iz vođenja košarkaškog zapisnika, mjerenja vremena utakmice, mjerenja 24 sekunde za napad, zatim vođenja službene statistike te završnog testiranja svih kandidata polaznika. Predavanja na seminaru će službeno započeti u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine od 19:30 sati.

Očekivano trajanje predavanja za polaznike je 2 dana. Završno testiranje svih polaznika biti će održano sukladno dogovoru sa samin polaznicima. Predavači na seminaru biti će dugogodišnji pomoćni suci te istaknuti košarkaški suci i opunomoćenici iz grada Osijeka.

Sva predavanja i završno testiranje za kandidate polaznike održavat će se u Športskoj dvorani JUG2, na I.katu u prostorijama Povjerenstva “Istok”. Cijena kotizacije za seminar iznosi 100,00 kn po polazniku. Uplata se obavlja isključivo na žiro-račun Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka. Svaki polaznik seminara dobiti će zviždaljku, službenu skriptu za pomoćne košarkaške suce te zadužiti službenu majicu za pomoćne suce. Osnovni uvjeti za pristup seminaru su otvoreni žiro-račun u banci te navršena dob od 14 godina. Svi zainteresirani molimo poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, OIB, datum, mjesto, godina rođenja i kontakt telefon) na e-mail adresu Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka : [email protected] , zaključno sa nedjeljom 27. rujna 2020. godine.

Napominju, zbog trenutne epidemiološke situacije te kapaciteta prostorije za održavanje predavanja, broj polaznika na seminar biti će ograničen. Sami seminar biti će organiziran sukladno epidemiološkim mjerama, propisanih od strane nadležnih Institucija. Stranica prilagođena ispisu
Stan na sat i dan nala...
Odgajivacnica Giant fr...
ČAU-ČAU štenci šampi...
Šar pej (Shar pei) šte...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:123

Registrirani online (): Nitko