Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 27. 09. 2020.
Kino Urania: Ren...
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Art club Osijek:...
Dječje kazalište...
pon 28. 09. 2020.
Kino Urania: Ren...
Kineziološki fak...
Jesensko ispiran...
SD Jug II: Semin...
uto 29. 09. 2020.
Kino Urania: Ren...
Jesensko ispiran...
sri 30. 09. 2020.
Kino Urania: Ren...
Beli Manastir: R...
Jesensko ispiran...
27. slavonski bi...
Kino Urania: Tri...
čet 01. 10. 2020.
Kino Urania: Ren...
Muzej likovnih u...
Jesensko ispiran...
Art club Osijek:...
Mile Kekin Trio ...
pet 02. 10. 2020.
Kino Urania: Ren...
Muzej likovnih u...
Jesensko ispiran...
Dječje kazalište...
HeadOnEast [2020...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kao i dugi niz godina do sada, Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka organizira seminar za nove pomoćne suce. Ovo je prilika za sve koji se žele okušati u ulozi pomoćnih košarkaških sudaca, a kasnije i u ulozi košarkaških sudaca na terenu. Seminar će se sastojati od predavanja iz vođenja košarkaškog zapisnika, mjerenja vremena utakmice, mjerenja 24 sekunde za napad, zatim vođenja službene statistike te završnog testiranja svih kandidata polaznika. Predavanja na seminaru će službeno započeti u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine od 19:30 sati.

Očekivano trajanje predavanja za polaznike je 2 dana. Završno testiranje svih polaznika biti će održano sukladno dogovoru sa samin polaznicima. Predavači na seminaru biti će dugogodišnji pomoćni suci te istaknuti košarkaški suci i opunomoćenici iz grada Osijeka.

Sva predavanja i završno testiranje za kandidate polaznike održavat će se u Športskoj dvorani JUG2, na I.katu u prostorijama Povjerenstva “Istok”. Cijena kotizacije za seminar iznosi 100,00 kn po polazniku. Uplata se obavlja isključivo na žiro-račun Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka. Svaki polaznik seminara dobiti će zviždaljku, službenu skriptu za pomoćne košarkaške suce te zadužiti službenu majicu za pomoćne suce. Osnovni uvjeti za pristup seminaru su otvoreni žiro-račun u banci te navršena dob od 14 godina. Svi zainteresirani molimo poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, OIB, datum, mjesto, godina rođenja i kontakt telefon) na e-mail adresu Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka : [email protected] , zaključno sa nedjeljom 27. rujna 2020. godine.

Napominju, zbog trenutne epidemiološke situacije te kapaciteta prostorije za održavanje predavanja, broj polaznika na seminar biti će ograničen. Sami seminar biti će organiziran sukladno epidemiološkim mjerama, propisanih od strane nadležnih Institucija. Stranica prilagođena ispisu

SVE BANKE U HRVATSKOJ ...
Na ovom mestu moze...
NA JEDNOM MJESTU PONUD...
Ponuda svih renomirani...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:144

Registrirani online (): Nitko