Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 27. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
IAESTE plaćena s...
sri 28. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
IAESTE plaćena s...
čet 29. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Muzej Slavonije ...
Kino Urania [29....
IAESTE plaćena s...
pet 30. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Osječki Volonter...
Kino Urania [29....
IAESTE plaćena s...
sub 31. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
SF Coffee House ...
Kino Urania [29....
Tufna: Halloween...
ned 01. 11. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Nova GISKO uslug...
Kino Urania [29....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Centru za poduzetništvo u Osijeku 02. i 03. prosinca 2019. održat će se edukacije o pokretanju poduzetničkog pothvata, operativnom funkcioniranju OPG i ekološkoj poljoprivredi.

Centar za poduzetništvo kao nositelj uz partnere Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o., Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek od 26. ožujka ove godine provede projekt D.O.N.A.U. - Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha (UP.01.3.1.01.0059), koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III. I provodit će se do 26. rujna 2020. godine.

Projektom su planirane sljedeće aktivnosti:
- Intervencije na tržištu rada koje će se postići kroz motiviranje i osnaživanje ciljne skupine,
- kreiranje prilagođenih programa za osposobljavanje korisnika
- osnivanje tri info točke za nezaposlene pripadnike ciljne skupine
- Predstavljanje primjera najbolje prakse
- završna konferencija projekta

Cilj cjelokupnog projekta je doprinijeti učinkovitoj provedbi strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije umrežavanjem ključnih dionika i integriranom pristupu ciljnoj skupini s obzirom na regionalne i lokalne specifičnosti tržišta rada.

Ukupna vrijednost projekta: 839.848,29 HRK ( EU sredstva 85% - 713.871,05 HRK, RH 15% - 125.977,24 HR )

U sklopu projekta je tijekom listopada i studenog pokrenut prvi ciklus edukacija za učenike srednjih škola u Osijeku, Dalju i Našicama, gdje učenici slušaju o poduzetništvu kroz brojne teme: Poduzetnička igra (simulacija poduzetničkog pothvata temeljne na metodologiji Međunarodne organizacije rada), Poduzetničke osobine i vještine, Identificiranje poslovne prilike i njena razrada, Kako započeti vlastiti posao - pravni oblici, financije, poslovno planiranje, te Marketing poduzetnika početnika. U projekt su uključene Poljoprivredna i veterinarska škola iz Osijeka, Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica i Srednja škola iz Dalja. Prvi ciklus edukacija u Srednjoj školi Dalj održat će se 28.11. i 05.12. 2019.

Prvi ciklus edukacija namijenjenih nezaposlenima održan je u Osijeku.

Tijekom ovog tjedna od 25. do 29. studenog 2019. slijedi set edukacija o operativnom funkcioniranju Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) i 02. i 03. prosinca 2019. set edukacija o ekološkoj poljoprivredi koju Centar za poduzetništvo organizira u suradnji s projektnim partnerom Poduzetničko-razvojnim centrom općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. (PORC). Upravo će direktorica PORC-a Bojana Orsić, kao osoba s dugogodišnjim iskustvom u radu s poljoprivrednicima, edukacijama i s vlastitim iskustvom vođenja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, biti predavač koji će s polaznicima podijeliti relevantne i aktualne informacije i iskustva.

Pozivamo sve nezaposlene koji imaju poljoprivredne resurse, a željeli bi se baviti poljoprivredom i razmišljaju o pokretanju ili preuzimanju OPG-a, da se prijave na edukaciji putem sljedećeg prijavnog obrasca:


Edukacija će se održati na adresi J. J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek, u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora BIOS.Tekst: Poduzetničko-razvojni centar Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o.


 Stranica prilagođena ispisu

ONLINE INSTRUKCIJE PUT...
Imam 20 godina, is osi...
Na prodaju stenci dzek...
Prodaja pasa, rase Eng...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:80

Registrirani online (): Nitko