Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 22. 05. 2019.
Privremena regul...
Plesni klub Bole...
Kino Urania [16....
CineStar Osijek ...
Dječje kazalište...
čet 23. 05. 2019.
Privremena regul...
Plesni klub Bole...
Tržnica Osijek: ...
Filozofski fakul...
Dječje kazalište...
pet 24. 05. 2019.
Privremena regul...
Hotel Osijek: Ok...
Trg slobode: Fes...
HGK: Program udr...
Dječje kazalište...
sub 25. 05. 2019.
Privremena regul...
Studio Eccentric...
"Hodanjem d...
Nordijsko hodanj...
Dječje kazalište...
ned 26. 05. 2019.
Privremena regul...
Biciklijada &quo...
Povratak otpisan...
Dječje kazalište...
pon 27. 05. 2019.
Privremena regul...
Humanitarna udru...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tradicionalna manifestacija pod nazivom Glazbeni tjedan u organizaciji Glazbene škole Franje Kuhača Osijek ove će se godine održati po 63. puta i trajat će od 6. do 11. svibnja 2019.

Tijekom 63. GLAZBENOG TJEDNA održat će se 8 koncerata učenika Glazbene škole Franje Kuhača Osijek, te učenika glazbenih škola Slavonije i Baranje, prema sljedećem rasporedu:

Ponedjeljak, 6. svibnja 2019.
17:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek
19:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek

Utorak, 7. svibnja 2019.
17:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek
19:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek

Srijeda, 8. svibnja 2019.
16:00 sati - Koncert učenika glazbenih škola Slavonije i
Baranje

Četvrtak, 9. svibnja 2019.
19:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek

Petak, 10. svibnja 2019.
19:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek

Subota, 11. svibnja 2019.
10:30 sati - Koncert učenika GŠ Franje Kuhača Osijek – polaznika I. razreda osnovne glazbene škole

Ulaz na sve koncerte slobodan.

Glazbena škola Franje Kuhača Osijek svoju tradicionalnu i najdugovječniju manifestaciju pod nazivom GLAZBENI TJEDAN ove će godine održati od 6. do 11. svibnja po 63. put.

Glazbeni tjedan najstariji je i jedan od najznačajnijih godišnjih glazbenih događaja u Glazbenoj školi Franje Kuhača Osijek koji je posebno značajan jer se tijekom 6 dana muziciranja na javnom nastupu publici svoga grada imaju priliku predstaviti svi učenici škole koji su predano radili tijekom školske godine. Na ovogodišnjem, 63. Glazbenom tjednu, to je pravo na audicijama pred stručnim povjerenstvom i svojim rezultatima na natjecanjima u ovoj školskoj godini izborilo preko 120 učenika osječke Glazbene škole. Uz uvijek dobrodošle goste iz drugih glazbenih škola ove će godine na ukupno 8 koncerata nastupiti gotovo 150 učenika. U ponedjeljak i utorak, 6. i 7. svibnja učenici osječke Glazbene škole održat će po dva koncerta. S početkom u 17,30 sati svoja glazbena postignuća pokazat će učenici nižih razreda osnovne glazbene škole, a od 19,30 sati predstavit će se polaznici viših razreda osnovne škole i učenici srednje glazbene škole. U srijedu, 8. svibnja na koncertu s početkom u 16 sati nastupit će predstavnici iz 11 glazbenih škola Slavonije i Baranje i škole domaćina. Prilika je to da naši učenici i njihovi nastavnici u opuštenoj atmosferi ponovno druže s kolegama koji redovito dolaze na Glazbeni tjedan iz prijateljskih glazbenih škola iz Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Đakova, Našica, Nove Gradiške, Požege, Slatine, Slavonskog Broda, Valpova, Vukovara i Županje. Nakon koncerta na nezaobilaznom neformalnom druženju uvijek se sklope mnoga nova prijateljstva. Veseli nas što je ova lijepa praksa organiziranja glazbenog tjedna kao koristan vid produbljivanja suradnje i razmjene iskustava među umjetničkim školama, prepoznata i prihvaćena i od strane nekih drugih glazbenih škola u našoj regiji, na čije se pozive uvijek rado odazivamo. U četvrtak učenici će se predstaviti na koncertu koji počinje 19,30 sati, a na koncertu u petak s početkom u 19,30 sati imat ćemo prilike čuti ponajbolje učenike škole, osvajače najviših nagrada na natjecanjima učenika glazbe. Posebno nas raduje što ćemo na koncertu u petak po prvi puta ugostiti i drage prijatelje iz Glazbene škole Ivana Matetića - Ronjgova iz Pule i Srednje muzičke škole „Čestmir Mirko Dušek“ iz Tuzle. Za kraj će u subotu u 10,30 sati svoj prvi javni nastup imati učenici I. razreda osnovne glazbene škole koji će time učiniti prvi korak na svom putu, nadamo se, uspješnih budućih glazbenika.

Pozivamo sve ljubitelje ozbiljne glazbe da dođu poslušati ove mlade i nadarene učenike, te vjerujemo da će svi sudionici i ove godine kao i uvijek do sada biti nagrađeni odobravanjem i aplauzom publike za glazbeni doživljaj koji će joj podariti. Stranica prilagođena ispisu