Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 29. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
čet 30. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
pet 31. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
sub 01. 06. 2024.
Dani Kineziološk...
Sajam antikvitet...
Utrka "Krug...
Campus caffe Osi...
Pučko otvoreno U...
ned 02. 06. 2024.
Dani Kineziološk...
GČ Gornji grad: ...
Pučko otvoreno U...
pon 03. 06. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Glazbena ...
2. tematski znan...
PTFOS: Okrugli s...
Pučko otvoreno U...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaUdruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići u partnerstvu s Javnom ustanovom za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar“, Društvom „Naša djeca“ Vukovar te Županijom Vukovarsko- srijemskom u okviru Poziva: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“ UP.02.1.1.08 provodi projekt pod nazivnom „Što sve sportom mogu ja!“.

Glavni cilj projekta je djeci s teškoćama u razvoju Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije osigurati preduvjete te izjednačene mogućnosti za sudjelovanje u sportskim aktivnostima. U provedbu projekta bit će uključeno ukupno 200 korisnika, djece s teškoćama u razvoju u dobi od 3 do 18 godina. Korisnici će unaprijediti psiho motoričke sposobnosti, družiti se i usvajati osnove bazičnih sportova. Kroz zajedničke treninge i integrirane programe stvorit će se preduvjeti za inkluziju djece s teškoćama u razvoju kroz sport.

1. NAŠA ŽELJA
Ideja je podići nivo ponude univerzalnih sportskih aktivnosti za djecu predškolske i školske dobi s teškoćama u razvoju. Uz razvoj osnovnih motoričkih vještina ( snaga, brzina, preciznost, koordinacija, ravnoteža, fleksibilnost i izdržljivost) planiramo ovisno o interesima i mogućnostima sudionika uključiti razne aktivnosti kao što su; sportske igre, atletika, gimnastika, plivanje, rolanje, klizanje, streličarstvo i mnoge druge.

2. MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA PROGRAMA
Program će službeno krenuti u provedbu u srpnju 2019. godine. Provoditi će se svakodnevno u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima u Udruzi Vukovarski leptirići, Velebitska 16 b, Borovo naselje i Društvu „Naša djeca“ Vukovar, Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 46, Vukovar te po dogovoru na Sportskim objektima Vukovar te prirodnom okruženju grada ( ADICA, DUNAV, itd.)

3. KORISNICI
Program je potpuno besplatan i namijenjen svoj djeci s teškoćama u razvoju Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije u dobi od 3 do 18 godina.

4. KAKO SE PRIJAVITI?
U naredna dva mjeseca otvorene su prijave i za sve zainteresirane bit će organizirana uvodna procjena – razgovor s roditeljima te provedeno testiranje djeteta.

RASPORED PROCJENA od 06. – 16. svibnja 2019.
Ponedjeljak – utorak od 8:00 do 11:00 h
Srijeda – četvrtak od 16:00 do 19:00 h

Za sve informacije i prijave možete se javiti voditelju Sportskog programa Teodoru Šteter, prof na mail: teo.leptirici[at]gmail[dot]com ili telefon: 0994765223 Stranica prilagođena ispisu
Advertisement Advertisement Advertisement


Na prodaju štenci Bern...
Patuljasti šnauceri cr...
Vrhunsko muško štene, ...
Mužjak TEACUP crvene p...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:232

Registrirani online (): Nitko