Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 15. 10. 2019.
Plesni klub Bole...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
sri 16. 10. 2019.
Fakultet agrobio...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
čet 17. 10. 2019.
Fakultet agrobio...
Dječje kazalište...
2. sajam obitelj...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
pet 18. 10. 2019.
Trg Ante Starčev...
Club Exit: 1 Yea...
Ekonomski fakult...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
sub 19. 10. 2019.
Arheološki muzej...
Aikido susret: N...
Orahovica: 12. D...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
ned 20. 10. 2019.
Mall Osijek: Lis...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Već tradicionalno, 26. prosinca 2018. u Azilu će se održati "Božićni ručak u Azilu".

I ove godine Azil je već okićen, sjaji ne samo kuglicama i nakitom nego i nadom koja je prisutna iza svake kućice, visi sa svakog povodca i ogrlice, napetost među 180 kerovaca koja željno iščekuje Osječanke i Osječane da im 26.12. donesu Božić u Azil tolika je da jedva spavaju!

Obećan im je najbogatiji ručak u godini i obećane su im šetnje.

Sasvim dovoljno da sreća kereća ovih dana u Azilu ne poznaje granice.

Volonterke i volonteri Azila nemaju izbora nego da vas sve pozovu da učinite obećano, da im dođete u srijedu 26.12. kada će Azil u 10 sati već širom otvoriti svoju kapiju i kuhanim vinom i čajem dočekati sve čestitar(k)e!

Kerovci će biti spremni za šetnje baš točno u 10 sati i biti raspoloženi za njih skroz do ručka u 13 za koji vas mole da ponesete koju konzervicu i ostatke svojih blagdanskih trpeza.

A kako vi ne biste pomislili da kerovci misle samo na sebe, odmah nakon što ih slasno nahranite biti će poslužen ručak i za sve čestitar(k)e i to vege sarma koju će s ljubavlju skuhati volonterke Azila, s ljubavlju prema svima vama ali i svim životinjama!

Nakon što se svi najedu, kerovci neće imati ništa protiv da se šetnje nastave skroz do 16 sati a možete li osim konzervice pod azilski bor donijeti i koji povodac; radost azilska neće imati kraja!

Biti će to onaj dan o kojemu se još dugo priča; po kuhinjama, preko telefona, dnevnim sobama, stolovima osječkih kafića ali najviše će se o njemu pričati u Azilu, i to ne o onome tko je šta obukao, tko je s kim došao ili koliko je tko donio, nego o tome kako ljubav stvarno, al stvarno ne poznaje granice i kako kad je na jednom mjestu ima toliko puno - ona pomakne ograde Azila i sloboda, ponos, inat i ljubav ne stanuju više samo u knjigama ili pjesmama nego u Nemetinskoj 171a pa otamo onda dalje kola čitavim našim gradom.
 Stranica prilagođena ispisu