Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 06. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Ferragosto JAM #...
MKD Nepkor: Otvo...
Dokkica traži vo...
pet 07. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Ferragosto JAM #...
Memories Club Os...
Dokkica traži vo...
sub 08. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Pojačane mjere u...
Ferragosto JAM #...
"Hodanjem d...
Dokkica traži vo...
ned 09. 08. 2020.
Pojačane mjere u...
Ferragosto JAM #...
Dokkica traži vo...
pon 10. 08. 2020.
GISKO: Izložba r...
Dokkica: Otvoren...
Dokkica traži vo...
uto 11. 08. 2020.
GISKO: Izložba r...
Dokkica: Otvoren...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[14.4.2019.] U sklopu Kreativne riznice predstavljen roman "OSvojski"


[12.4.2019.] Prvi dan Kreativne riznice uz 13 zanimljivih radionica i 7 predavanja


[11.4.2019.] Otvoreno 5. izdanje Kreativne riznice [2019.]


Kreativna riznica“ popularizacijski je simpozij znanstvenika i praktičara okupljenih oko milenijske uloge kreativne industrije. Petu godinu za redom održava se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Gajev trg 7), u suradnji s Filozofskim fakultetom, Akademijom za umjetnost i kulturu te Trgovačkom srednjom školom Davor Milas. Ovogodišnja je krovna tema „Kružna kreativnost“, a izlagači će se njome baviti od 10. travnja do 13. travnja 2019. godine.

Programom se obuhvaća suradničko kruženje kroz 12 sektora kreativne industrije kao i kroz najbolje sadržaje prethodnih godina. Kreativna riznica 2017. godine nagrađena je Državnom nagradom za znanost u kategoriji populariziranja znanosti, a ovu je prestižnu nagradio Rizničarima dodijelio Sabor Republike Hrvatske. Uz Državnu nagradu Kreativna je riznica nositeljica nagrade Volonterskog centra za doprinos volontiranju 2016. godine u području obrazovanja. Nagradama i iznimnim brojem uglednih pokroviteljstava Kreativna riznica iz godine u godinu potvrđuje važnost i ugled.

Temeljni cilj Kreativne riznice izgradnja je pretpostavki za institucionaliziranje kreativne industrije u Republici Hrvatskoj te postavljanje kreativne industrije u ulogu pokretača gospodarskoga rasta.
Kreativna je riznica besplatan simpozij dostupan i zanimljiv svim dobnim uzrastima, a za najavu dolaska potrebno je samo prijaviti se, na službenoj web stranici ili preko besplatne aplikacije za mobitele. Posjetitelji prijavom na određeni sadržaj preuzimaju besplatne digitalne ulaznice te tako brojnim Rizničarima olakšavaju volonterski rad pri organiziranju ovog velikog, jedinstvenog okupljanja. Na prigodne zakuske u stankama nadahnuća i večernjim svečanostima organizatori pozivaju sve izlagače i posjetitelje.

Opisi programskih sadržaja Kreativne riznice dostupni su u oglašenom Programu.
[07.12.2018.]Kružna kreativnost” tema je ovogodišnje Kreativne riznice koja će se održati od 10. do 13. travnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku!

Kreativna riznica otvorila je poziv za volontiranje na jubilarnom, petom popularizacijskom simpoziju “Kreativna riznica 2019. – Kružna kreativnost” koji će se održati u travnju 2019. godine na Ekonomskom fakultet u Osijeku.

Rizničarske uloge u koje se možete uključiti su:
- kreiranje vizualnog identiteta za 2019. godinu
- tehnička pomoć pri organizaciji simpozija (komunikacija, organizacija, prezentacija, mediji, fotografija, video, istraživači)
- sudjelovanje u interaktivnoj radionici RADIOaktivna kreativna bilježnica u cilju promoviranja 12 sektora kreativne industrije.

Od volontera se očekuje dostupnost prema potrebama Projekta, uz prethodni dogovor s koordinatoricom volontera. Prijaviti se mogu studenti svih studijskih godina i smjerova te studenti svih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Nakon isteka roka za prijave, Organizacijski odbor kontaktirat će prijavljene te dogovoriti detalje suradnje.

Aktivnim volonterima, Rizničarima, organizatori simpozija u volontersku knjižicu upisaju aktivnosti i broj volonterskih sati. Više o prošlogodišnjim volonterskim aktivnostima možete proučiti na društvenim mrežama.

Zainteresirane, upućujemo na prijavu putem obrasca.

Rok za prijavu je 15. prosinca 2018. godine.
Dobrodošli su svi, a osobito motivirane, komunikativne, strpljive, tolerantne i društvene osobe. Stranica prilagođena ispisu

Prodajem mesingani pr...
KING OF RING'S odgajiv...
Ag potražuje djelatnik...
"Odgajivačnica bullmas...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:146

Registrirani online (): Nitko