Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 15. 02. 2019.
GISKO: Izložba s...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Izložba p...
5. Osječki Love ...
sub 16. 02. 2019.
"Hodanjem d...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
Tennis Talents: ...
Centar osobne mo...
ned 17. 02. 2019.
San Francisco Co...
HNK u Osijeku [1...
pon 18. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
GISKO: Svečano u...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
uto 19. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
sri 20. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Satya Yoga Flow – vinyasa, pranayama & meditacija održat će se u subotu, 13. listopada 2018. godine s početkom u 17:00 sati u dvorani Yoga Home.

Satya flow radionica je osmišljena kroz dugogodišnji rad s tisućama polaznika yoge kako bi efekt yogijske prakse bio što dublji i za svakog pojedinca istančaniji. Ovom radionicom ćemo prvo poraditi na svom fizičkom tijelu pa lagano od dolje prema gore i iz unutra prema vani, krenuti raslojavati sve što nepotrebno nosimo i što nas iscrpljuje. Dakle, svaka asana u praksi je stavljena s razlogom na određeno mjesto uz određenu vinyasu, bez iznimke, kako bi nam pružila psihosomatski efekt.

Sa što većom pažnjom na detalje, preciznost kroz dah i točnost u vinyasi donosimo tapas – sagorijevanje svega onoga što nosimo na sebi i u sebi.

Satya znači biti istinit prema sebi, neka potpuna istinitost koju si možda možemo priznati tek kad nas tišina toliko obuzme da nemamo prostora razmišljati i vidimo ono što zaista jeste u nama. A to možemo tek kad je tijelo potpuno mirno i bez blokada. Ovom radionicom pomičemo svoje granice izvan zone komfora i zajedno uz potporu krećemo se kroz flow sve do potpunog opuštanja.

Fokus je na elementima iz Ashtanga yoge, uz znanje ostalih tradicionalnih stilova, kako bi našem tijelu omogućili da se oslobodi blokada (koliko god je moguće). No, ipak prilagođen slijed, s dosta izmjena i na jedan zabavniji način.

Uz pranayamu, vježbe disanja, meditaciju i duboko yogijsko opuštanje pružit ćemo tijelu & umu sustavnu praksu.

Na prvom dijelu radionice fokus će biti na tapas (sagorijevanje, vatru), odnosno na fizički aspekt yoge, kroz asane i Vinyasu ćemo cijelo tijelo dovesti u ravnotežu.
Drugi dio fokusiran je na otpuštanje toksina iz pluća, iz solarnog pleksusa, iz srca, mogla bih reći sve ono što nas je tištilo otići će kroz pranayamu gdje suptilnije dijelove tijela pripremamo za meditaciju.

Treći dio je Mindfulness meditacija te potpuno yogijsko opuštanje.

Na svakom satu Satya vinyase radimo na flow način, energiji koja neprestano teče, bez odmicanja, s naglaskom na prisutnost kako pojedinca tako i grupe. Jedan od razigranijih satova, veseo i nadahnut tradicionalnom praksom. Dobrodošli su svi pa i potpuni početnici. Posebno mladi ljudi i oni koji se tako osjećaju. Poziv je upućen i trenerima, sportašima, yoga učiteljom ako žele nadograditi svoj rad.

Cijena radionice je 120kn. Uplate su moguće na račun PBZ HR0323400093206199957, Antonija Krajina. Rezervirali ste svoje mjesto na radionici uplatom punog iznosa do 12.10.2018.

Antonia Satya, E-RYT 500,
Yogini s osobnom praksom preko 15 godina, učitelj yoge 10 godina, praktikant ashtanga yoge i drugih tradicionalnih stilova, multi – style yoga učitelj, sportski trener i sportaš, terapeut za kralježnicu te ayurveda konzultant. Inače po struci pravnik i ekonomist iz studentskih dana u Osijeku. Živi i radi u Sl. Brodu, podučava u RH i izvan te organizira međunarodne yoga festivale, retreat-ove i seminare. Trenutno senior učitelj na projektu škole za učitelje u Indiji te vanjski suradnik ayurveda centra u Njemačkoj. Najdraži citat: You live, You learn.
 Stranica prilagođena ispisu