Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 16. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
sri 17. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
čet 18. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Info-centar za m...
Tera Tehnopolis:...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
pet 19. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
FERIT: Predavanj...
Vinska mušica: A...
Cadillac: Denis ...
Plesni Studio Il...
sub 20. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
PD Zanatlija: Pr...
Ekonomski fakult...
Dječje kazalište...
Portanova: Dobro...
ned 21. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Mall Osijek: Sij...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Noć muzeja ove će se godine održati u petak, 26. siječnja 2018. godine. Tema je sport.

Osijek:

Muezj likovnih umjetnosti:
Muzej likovnih umjetnosti se jedanaesti puta uključuje u manifestaciju Noć Muzeja u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva. Ove godine naglašena je zajednička tema svih muzeja Važno je sudjelovati, Muzeji i sport – brže, više, jače, citius, altius, fortius… Program će pratiti tradicionalnu manifestaciju Osmi dani grafike koji će predstaviti suvremenu japansku grafiku dvama izložbama. Samostalnom izložbom Hraumija Sonoyame i izložbu umjetničke skupune HAN17 (Tokio). U izvedbu radionica uključit će se vanjski suradnici, umjetnici grafičari i izlagači koji će održati prigodne radionice u Noći muzeja. Predstavljeni program promovirat će dvije različite kulture, japansku i hrvatsku.

Ulaz je slobodan. Stranica prilagođena ispisu
01-12-2018 10:43:25 pm :: akoide
Učinilo mi se čudno kako nema Muzeja Slavonije u ovogodišnjoj Noći muzeja. Onda sam malo kopao po Internetu i iskopao da, iako su gotovo svi muzeji državni , sve skupa organizira de facto privatna firma HMD, koja naplaćuje kotizaciju muzejima sudionicima Noći, a muzealci rade gratis itd itd. Mogao sam naslutiti u čemu je problem. Onda sam se upitao može li kod nas išta biti kako treba. Ne. U neurednoj državi nas u stvari treba čuditi kad vidimo da je nešto uredno. Najmanje što možemo učiniti je da mi sami ne pridonosimo tom neredu.
01-13-2018 07:39:25 am :: jacika
...još uvijek se smatram "donositeljicom" Noći muzeja u Lijenu (i: glupu!) našu" (ili, barem, jednom od prvih "lobistica" za pokretanje iste!?(..još od daaleekeee 1996.-te!) - još nitko me nije kontaktirao ni za info-termin elaboriranja inicijative / čak niti pozvali "na kavu" pri otvaranju brojnih provođenja programa - koji su, prije par godina ocijenjeni kao "potez desetljeća u kulturi"...?!Sad( *Sada imam ideju o posve originalnoj (samo našoj!!!) nadogradnji svega - ali ozbiljno dvojim da (opet?!) ovdje nitko nije vrijedan ni minute moga vremena (kad' to "uvezu" iz koje od naprednijih zapadno-europskih zemalja - onda će se,( opet!) oduševljavati svime (i to: plaćati - a mogli smo mi naplaćivati drugima...?!Sad((