Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 22. 02. 2018.
GPP Osijek: Mogu...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Festival ...
Europski dan žrt...
pet 23. 02. 2018.
GPP Osijek: Mogu...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Festival ...
Poljoprivredni f...
sub 24. 02. 2018.
Odjel za fiziku:...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Festival ...
Centar osobne mo...
ned 25. 02. 2018.
SD Zrinjevac: 11...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
pon 26. 02. 2018.
Hrvatsko društvo...
FERIT: Predavanj...
Kino Urania: Kon...
uto 27. 02. 2018.
Hrvatsko društvo...
Građevinski faku...
Edunova: Besplat...
Kino Urania: Sti...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pozivaju se svo zainteresirani mladi nezaposleni na radionicu u kojoj će predstaviti mjere za poticanje zapošljavanja mladih, s naglaskom na provedbu Garancije za mlade, a koja će se održati u četvrtak, 6. srpnja 2017. u 11 sati, u prostoru Info-centra za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Radionicu Mladi i Garancija za mlade će voditi predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Osijek, a u opuštenoj i neformalnoj atmosferi, u interaktivnom razgovoru s mladima, pružit će im brojne informacije povezane s mogučnošću dodatnog obrazovanja, rada i zapošljavnja i ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna pri ulasku na tržište rada.

Regionalni info-centar za mlade svakodnevno informira o različitim temama koje se tiču zapošljavanja i dodatnog obrazovanja mladih, pa bismo tako i mjere koje su dio Garancije za mlade htjeli maksimalno približiti mladim ljudima, kako bi ih potaknuli na aktivaciju i obrazovanje.

Garancija za mlade je instrument razvijen na europskoj razini, kojim se svakoj mladoj osobi jamči brza aktivacija na tržištu rada, kroz ponudu nastavka obrazovanja, pripravništva ili radnog mjesta.

Ova radionica je prilika da nezaposleni mladi, na licu mjesta provjere koje im se mogućnosti nude, s obzirom na njihovo osobno iskustvo, što mogu sami napraviti kako bi se aktivirali kroz mjere za poticanje zapošljavanja mladih, ali i provjere puno drugih nedoumica koje se tiču položaja mladih na tržištu rada.

Prijaviti se možete putem prijavnice: Stranica prilagođena ispisu