Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 18. 09. 2020.
Od ponedjeljka p...
"(Ž)bicom d...
Festival sakraln...
Crveni križ Osij...
Učilište Studium...
sub 19. 09. 2020.
Od ponedjeljka p...
"(Ž)bicom d...
Festival sakraln...
Crveni križ Osij...
Izviđački klub J...
ned 20. 09. 2020.
Od ponedjeljka p...
"(Ž)bicom d...
Festival sakraln...
Crveni križ Osij...
Izviđački klub J...
pon 21. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Crveni križ Osij...
Jesensko ispiran...
uto 22. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Crveni križ Osij...
Jesensko ispiran...
sri 23. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Dječje kazalište...
Jesensko ispiran...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[FOTO] Vruće legice s Pannoniana 2013.


[FOTO] Pannonian Challenge 2013. - Atheisti i Debeljaci u velikom stilu zatvorili 14. izdanje Pannonian Challengea

[FOTO + VIDEO] Pannonian Challenge 2013. - četvrti dan uz odlične BMX vožnje + rezultati


[FOTO] Pannonian Challenge 2013. - 'Domaće snage' ostavile najbolji utisak druge koncertne večeri


[FOTO + VIDEO] Pannonian Challenge 2013. - treći dan oduševio + skateboard rezultati


[FOTO + VIDEO] Pannonian Challenge 2013. - in-line rezultati + party uz electro glazbu


Skripta tisak Official Pannonian shop


[FOTO] Zabavom u Kazamatu otvoren 14. Pannonian Challenge festival

Skriveno: 

[15.08.2013.] U subotu, 17. kolovoza 2013. godine na poznatom natjecanju u ekstremnim sportovima, Pannonian Challengeu, imat ćete priliku pogledati 'vratolomije' koje rade najbolji vozači BMX-a u svijetu. Svaki od njih poseban je na svoj način te svojim stilom uvijek osvaja publiku diljem svijeta pa će tako, vjeruju, osvojiti i osječku publiku.

Povodom ovog ekstremnog događaja, TC Portanova i Pannonian odlučili su vam pružiti jedinstvenu priliku i u subotu u 12:00 sati organizirati dijeljenje autograma svim fanovima ekstremnih sportova koji se u pravo vrijeme pronađu na pravom mjestu, točnije zateknu u centru Portanove.

Postere će potpisivati vozači BMX-a Mislav Mironović, Daniel Dhers i Senad Grošić, te skater Boaz Aquino kojemu je skateboarding i način života. Ovi poznati ekstremni vozači dolaze sa svih strana svijeta i to upravo u Osijek, kako bi pokazali što sve znaju, a uz to se i odlično zabavili.

Dođite u Portanovu, uzmite svoj autogram i kući ponesite malu, ali vrijednu uspomenu s ovogodišnjeg Pannonian Challengea.


Skriveno: 
Daniel Dhers
Višestruki svjetski prvak i vlasnik X -games medalja Daniel Dhers i ove godine je potvrdio svoj dolazak na Pannonian Challenge! Nakon tri uzastopne pobjede na PC-u od Daniela možemo očekivati samo dobru zabavu i još bolje trikove. Daniel se nakon 6 godina boravljenja i treniranja u poznatom Woodward kampu preselio u BMX grad, Greenville, u kojem je pronašao svoju kuću po mjeri. Kamp Woodward uvelike je doprinjeo njegovom svjetskom uspjehu i velikim postignućima, što i sami možete zaključiti gledajući Danielovu novu kuću iz snova ispunjenu njegovim snovima.

Senad Grošić
Senad Grošić, nama najdraži i legendarni BMX bandit, pruža potporu i ove godine Pannonian Challengeu! Senad se prvi puta pojavio na PC5 kada je sa svojim šarmom i nevjerojatnim trikovima osvojio osječku publiku. Austrijanac hrvatskog podrijetla trenira svaki dan, jači je nego ikad i spreman je za nove pobjede. Inače Senad je poznat po prvom BIKEFLIPu u svijetu, to mu je donijelo jedno od brojnih priznanja na svjetskoj BMX sceni. On je zasigurno i vozač koji ima najviše ženskih fanova, pa mu poručujemo da ove godine bude spreman na potpisivanje velike količine majica.

Mislav Mironović
Mislava je, dok je bio još mali, otac jednog lijepoga jutra na Strossmayerovom trgu u Zagrebu odlučio naučiti voziti bicikl. Nije niti bio svjestan kakvu će lavinu pokrenuti. Nakon što je pedale prvi put okrenuo bez pomoćnih kotača, prošao je svega nekoliko milimetara od stupa koji mu je stajao na putu. Veselo se okrenuo prema ocu i uzviknuo "prošao sam!". To je bilo tek prvo Mislavovo izlaganje opasnosti na biciklu, početak jednog putovanja koje još uvijek traje. Korak po korak, trik po trik i postao je najbolji Trials vozač u Hrvatskoj, a i ove godine moći ćete ga gledati na Pannonian Challengeu.

Boaz Aquino
Izraelac Boaz Arrow Aquino jedan je od onih kojima skateboarding nije samo sport, već način života. U karijeri se može pohvaliti mnogim međunarodnim uspjesima (Turska, Cipar, Italija, Francuska, Finska itd.) i pobjedama na lokalnim natjecanjima u Izraelu. Osim što je vrlo talentirani skater, Boaz se također bavi fotografijom i snimanjem kratkih filmova…sa skateboarding tematikom, naravno! Poznat je kao jedan od vodećih sportaša ulične scene – urbane skateboarding scene u kojoj različite elemente urbanog okoliša skateri koriste kao prepreke i osmišljavaju složene staze s mnogo prepreka na kojima mogu pokazati svoje freestyle umijeće.


Pannonian Challenge će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, od 14. do 18. kolovoza 2013. godine, na lijevoj obali Drave u neposrednoj blizini kupališta Copacabana. Ovogodišnji Pannonian doživio je niz promjena od kojih su ključne promjene novi termin i nova lokacije. Velika prekretnica u organizaciji otvorila je puno više mogućnosti za popratne sadržaje pa vas tako na PC-u ove godine očekuju izvrsni sportaši, glazbeni izvođači, Break dance, Art Jam i jedna sasvim nova disciplina – wakeboard.

Skatepark na lijevoj obali Drave će biti potpuno nov te će imati veliku i malu tribinu. Kapacitet velike tribine koja će biti smještena do strane šumice je oko 1000 sjedećih mjesta te je ta tribina najpovoljnija za gledatelje. Mala tribina zaprima oko 500 sjedećih mjesta, a V.I.P. tribina oko 80 sjedećih mjesta.

O Osijek dolaze najpoznatiji svjetski vozači extremnih sportova: Daniel Dhers, Senad Grošić, Tobias Wicke, Michael Beran, Mislav Mironović, Boldizsar Ujvari, Boaz Aquino, Mack McKelton i također vrlo poznati glazbeni izvođači poput TBF-a, Atheist Rapa, Kandžije i Debelog Precjednika.

Što se tiče kulturnog programa party otvorenja je u Kazamatu uz već tradicionalnu izložbu fotografija na temu ekstremnih sportova, a radove će izlagati Kristijan Smok i Sergej Vutuc. Vrlo bitna za napomenuti su i natjecanja u Breake danceu i Art Jamu (oslikavanje grafita) čiji će natjecatelji biti u prilici pokazati svoje vještine i uz to osvojiti vrlo vrijedne nagrade. Udruga za rad s mladima Breza će na ovogodišnjem Pannonianu 17.08.2013. u predvečernjim satima predstaviti multimedijalnu instalaciju u sklopu međunardonog projekta Mogući svijet te održati radionicu koja je namjenjena za mlade između 15 i 24 godine.

Cijene ulaznica
Dnevna ulaznica za skatepark – 10 kuna
Trodnevna ulaznica za skatepark – 20 kuna
Jednodnevna ulaznica za večernji program – Četvrtak 30 kuna, petak i subota 50 kuna
Festivalska ulaznica (uključuje dnevni i večernji program za sve dane) – 100 kuna

Prodaja ulaznica omogućena je u turističkoj agenciji Atlas te u poznatom osječkom Barcelona Pubu. U sklopu Atlasa možete pronaći i specijalne Pannonian Challenge pakete koji obuhvaćaju festivalsku ulaznicu i povoljan smještaj.

Prostor za kampiranje
Što se tiče kampa, ove godine u sklopu organizacije ne postoji predviđeno mjesto za kampiranje koje je u neposrednoj blizini događaja, a na samom kupalištu je zabranjeno kampirati. No, postoji predviđeno mjesto za kampiranje na razini grada Osijeka koje je vrlo blizu skateparku te se pokraj njega nalazi veliki parking. To mjesto biti će označeno putokazom, a kamp na tim površinama je besplatan i otvorenog tipa te na vlastitu odgovornost.

Wakeboard
21rope.hr vam ove godine po prvi puta predstavlja wakeboard i wakeskate na PC-u. ROPE je već prisutan od 2005. godine na HR tržištu kada su na Krku organizirali prvo slider natjecanje u Europi (Can not ride without the ROPE). Od tada do danas su postali najveća wake kompanija u regiji sa konstantnim širenjem i na svjetska tržišta. U regiji skoro svi prvaci država voze. U svom wake teamu imaju internacionalne ridere iz preko 10 zemalja svijeta.

Na PC će predstaviti wakeboard i wakeskate koji će se vući iza winch-a te će se moći besplatno voziti svaki dan između 14-16 sati. Težnja je da se ova disciplina sljedeće godine uvrsti u službeni program PC na sistemu 2.0 na kojem ćemo moći dovesti i internacionalne ridere i napraviti pravi natjecateljski format.


Pannonian Challenge XIV. [2013.] [program]


Sportski program:

Srijeda, 14. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. - Opening day
[Foto: Daniel Antunović][14.08.2013. Kazamat]

Opening day, ulaz besplatan
- Otvaranje skateparka
- Trening za sve discipline

Izvještaj: [FOTO] Zabavom u Kazamatu otvoren 14. Pannonian Challenge festival


Četvrtak, 15. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

In-line day, ulaz 10 kn
- Jutarnji trening + kvalifikacije
- Finale + best trick
- Koncerti – electronic & rock

- 09:00 Jutarnji trening za sve
- 11:00 Jutarnji trening za Inline
- 12:00 Inline Amateur Contest: 1st Run
- 13:00 Inline Amateur Contest: 2nd Run
- 14:00 Pauza
- 16:00 Inline Pro Warm Up
- 16:30 Inline Pro Qualification Run
- 17:30 Pauza
- 18:00 Inline Pro Finals: 2 Runs
- 19:15 Dodjela nagrada

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (četvrtak, dan #2, in-line skates)
[Foto: Daniel Antunović, Dino Spaić][15.08.2013. Skate park]

Izvještaj: [FOTO] Pannonian Challenge 2013. - in-line rezultati + party uz electro glazbu


Petak, 16. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

skateboard day, ulaz 10 kn
- Jutarnji trening + kvalifikacije
- brake dance battle
- Koncerti – hip hop

- 09:00 Jutarnji trening za sve
- 11:00 Jutarnji trening za Skate
- 12:00 Skate Amateur Contest: 1st Run
- 13:00 Skate Amateur Contest: 2nd Run
- 14:00 Pauza
- 16:00 Skate Pro Warm Up
- 16:30 Skate Pro Qualification Run
- 17:30 Pauza / Break Dance Finals
- 18:00 Skate Pro Finals: 2 Runs
- 19:15 Dodjela nagrada

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (petak, dan #3, skateboard)
[Foto: Daniel Antunović, Dino Spaić][16.08.2013. Skate park]

Izvještaj: [FOTO] Pannonian Challenge 2013. - treći dan oduševio + skateboard rezultati

Subota, 17. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

BMX day, ulaz 10 kn
- Jutarnji trening + kvalifikacije
- Finale + Best trick
- Koncerti – SKA Punk

- 09:00 Jutarnji trening za sve
- 11:00 Jutarnji trening za Bmx
- 12:00 Bmx Amateur Contest: 1St Run
- 13:00 Bmx Amateur Contest: 2Nd Run
- 14:00 Pauza
- 16:00 Bmx Pro Warm Up
- 16:30 Bmx Pro Qualification Run
- 17:30 Pauza / Bmx Flat Show
- 18:00 Bmx Pro Finals: 2 Runs
- 19:15 Dodjela nagrada

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (subota, dan #4, BMX)
[Foto: Daniel Antunović, Dino Spaić][17.08.2013. Skate park]

Izvještaj: [FOTO + VIDEO] Pannonian Challenge 2013. - četvrti dan uz odlične BMX vožnje + rezultati


Nedjelja, 18. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Chill day, ulaz besplatan
- Afterparty
+ Pannonian Challenge Art Jam
Trodnevna sportska ulaznica 20 kn. Radno vrijeme: Od 10:00 do 23:00 sati otvoreno za javnost. Trening za vozače od 08:00 do 10:00 sati.Glazbeni program:
Srijeda, 14. kolovoza 2013.
Kazamat, Tvrđa

Opening day, ulaz besplatan
- Video & photo prezentacija
- Party otvorenja

- 20:00 – 02:00 DJ Omer

Izvještaj: [FOTO] Zabavom u Kazamatu otvoren 14. Pannonian Challenge festival


Četvrtak, 15. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Electronica day, ulaz 30 kn
- Rahmanee (BPM rec., Beograd) + SHPIRA MC (Baseline / Novi Sad)
- PIPS (Big Mama / Osijek)
- Oliver (Big Mama / Osijek)

- 22:00 – ­ 23:00 Oliver
- 23:00 ­- 00:00 Pips
- 00:00 ­- 01:30 Pryus & Krueger
- 01:30 ­- 03:00 Rahmanee
- Host: Shpira MC

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (četvrtak, dan #2, party - electro day)
[Foto: Daniel Antunović][15.08.2013. Skate park]

Izvještaj: [FOTO] Pannonian Challenge 2013. - in-line rezultati + party uz electro glazbu


Petak, 16. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Hip Hop day, ulaz 50 kn
- Iskaz
- Bvana i Mikri
- Krankšvester
- Kandžija i gole žene
- TBF

- 22:00 -­ 22:45 Iskaz
- 22:45 ­- 23:30 Krankšvester
- 23:30 ­- 00:30 Kandžija i Gole žene
- 00:30 ­- 02:00 TBF
- 02:00 ­- 03:00 Bvana i Mikri

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (petak, dan #3, Hip Hop day)
[Foto: Daniel Antunović][15.08.2013. Skate park]

Izvještaj [FOTO] Pannonian Challenge 2013. - 'Domaće snage' ostavile najbolji utisak druge koncertne večeri


Subota, 17. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Ska/Punk day, ulaz 50 kn
- Atheist Rap
- Debeli precjednik
- Mašinko
- Grupa tvog života
- Pullover
- Idoru
- Bernays Propaganda
- DJ Disko girica

- 21:30 ­- 22:15 Idoru
- 22:15 ­- 23:00 Grupa tvog života
- 23:00 ­- 23:45 Mašinko
- 23:45 ­- 00:45 Debeli precjednik
- 00:45 ­- 01:30 Bernays propaganda
- 01:30 ­- 02:40 Atheist rap
- 02:40 ­- 03:00 Pullover

Galerija 031: Pannonian Challenge 2013. (subota, dan #4, Ska/Punk day)
[Foto: Daniel Antunović][17.08.2013. Skate park]

Izvještaj: [FOTO] Pannonian Challenge 2013. - Atheisti i Debeljaci u velikom stilu zatvorili 14. izdanje Pannonian Challengea


Nedjelja, 18. kolovoza 2013.
SRC Copacabana

Chill day, ulaz besplatan
- Afterparty

Cijene ulaznica:
- Dnevna ulaznica za skatepark – 10 kn
- Trodnevna ulaznica za skatepark – 20 kn
- Jednodnevna ulaznica za večernji program – četvrtak 30 kn, petak i subota 50 kn
- Festivalska ulaznica – 100 kn (uključuje dnevni i večernji program za sve dane)

Ulaznice info:
Skriveno: 

[14.08.2013.] Ako još uvijek niste nabavili svoju ulaznicu za Pannonian Challenge, donose vam ponudu koja će vam se zasigurno svidjeti. Od sada samo u turističkoj agenciji Atlas možete pronaći svoje festivalske ulaznice za PC XIV po last minute cijeni od, ni više ni manje, nego 80 kuna! Također ne zaboravite pogledati i posebne ponude smještaja na web stranici turističke agencije Atlas.

Ponuda ovih festivalskih ulaznica je ograničena i vrijedi samo danas!

Požurite po svoju ulaznicu i ne propustite najbolju ekstremnu zabavu na Pannonian Challengeu!

Ulaznicu možete kupiti u svim poslovnicama Atlasa ili jednostavno možete nazvati Atlas Call Centar na besplatni telefon: 0800 99 98.

Atlas poslovnice:
Osijek
Atlas, Osijek, Hrvatske Republike 19, Osijek (u prolazu kod Kappa centra)
Radno vrijeme: 8:00 h – 16:00 h


Zagreb
Atlas Arena Centar, Zagreb Lanište 32, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00 h – 21:00 h

Atlas Teslina, Zagreb, Teslina 7, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00 h – 20:00 h

Atlas Zrinjevac, Zagreb, Zrinjevac 17, Zagreb
Radno vrijeme: 8:00 h – 20:00 h

Atlas Hotel Westin, Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00 h – 18:00 h

Rijeka
Atlas, Rijeka, Medulićeva 3, Rijeka
Radno vrijeme: 8:00 h – 16:00 h


Pannonian Challenge XIV. [2013.]: Osvojite festivalsku ulaznicu! [nagradna igra je završena]

Skriveno: 

[02.08.2013.] Ostalo je još samo 14 dana do 14. Pannonian Challengea koji će se održati od 14. do 18. kolovoza na lijevoj obali Drave, u neposrednoj blizini kupališta Copacabana. Za sve one koji još uvijek nisu kupili karte za naš najveći extreme sport događaj donose vam nešto više o prodajnim mjestima festivalskih ulaznica te najavljuju još jedan warm up party o kojem ćete više saznati u tekstu ispod.

Prodajna mjesta Atlas Atlas je vodeća turistička agencija u regiji u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga. Od ove godine baš u ovoj turističkoj agenciji imate prigodu u pretprodaji kupiti specijalne pakete i ulaznice za ovogodišnji Pannonian Challenge.

Smještaj + festivalska ulaznica već od 380,00 kuna po osobi!
- Osijek Atlas, Osijek, Hrvatske Republike 19, Osijek (u prolazu kod Kappa centra)
- Zagreb Arena Centar, Zagreb Lanište 32, Zagreb
- Teslina, Zagreb, Teslina 7, Zagreb
- Zrinjevac, Zagreb, Zrinjevac 17, Zagreb
- Hotel Westin, Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb
Rijeka Atlas, Rijeka, Medulićeva 3, Rijeka

Paketi:
- Cijene smještaja objavljene su u kunama, a agencija zadržava pravo promjene objavljenih cijena (u slučaju promjene cijena smještaja od strane pružatelja usluga ili promjene tečaja. Za sva pitanja i dodatne informacije agenciju možete kontaktirati na osijek[at]atlas[dot]hr. Također možete rezervirati smještaj i kupiti ulaznice preko Atlas call centra zvanjem besplatnog broja 0800 99 98 ili putem e-maila na: putovanja[at]atlas[dot]hr.

Barcelona Pub Barcelona Pub, Kardinala Alojzija Stepinca 28, Osijek
Od utorka su festivalske karte za Pannonian Challenge pronašle svoje mjesto i u poznatom osječkom Barcelona Pubu. Adresa na kojoj možete kupiti karte te se usput rashladiti uz omiljeno piće je Stepinčeva 28 (pored Cadillaca - u Parkiću).

Pannonian Challenge najavni party u Portanovoj. Prošli PC Warm Up Party održan je u clubu Oxygene, a broj posjetitelja pokazao je kako osječani željno isčekuju ovaj događaj. Upravo iz tog razloga odlučili su vam priuštiti još jedan najavni Pannonian Challenge party koji će se održati u GBowlingu u Portanovoj, 10. kolovoza 2013. godine.Skriveno: 

[31.07.2013.] 14. po redu Pannonian Challenge-a, najveći i najpopularnije hrvatsko natjecanje u ekstremnim sportovima i jedan od većih u jugoistočnoj Europi, održava se u novom terminu, od 14. do 18. kolovoza 2013. godine, na novoj lokaciji, na lijevoj obali Drave pored kupališta Copacabana.

Nagradna igra

Portal Osijek031.com poklanja 3x1 festivalsku ulaznicu za Pannonian Challenge XIV. [2013.] vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com vodi me na Pannonian Challenge XIV. [2013.]!
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Borna Turalija
Dunja Šojat
Josip Sičić


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!Pogledajte i...
Galerija 031: Oxygene: Pannonian Challenge warm up party
[Foto: Daniel Antunović][16.03.2013. Oxygene]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)
Osječki skatepark i službeno dobio novu adresu – na Kopakabani!
[VIDEO] Pannonian Challenge XIV dobio prvi promotivni video
Skatepark se ove godine seli na lijevu obalu Drave
Pannonian Challenge u novom terminu, 14. – 18. kolovoza
Grad raspisuje natječaj za proširenje Sokolskog doma; Skate Park se seli sa Srednjike?
Pannonian Challenge XIV preselit će se na lijevu obalu Drave?
Pannonian Challengea XIV - B-Boying (Break Dance) Battle
Pripreme za početak 14. izdanja Pannonian Challengea privode se kraju!
Pannonian Challenge XIV. [2013.]: Osvojite festivalsku ulaznicu! [nagradna igra je završena]
Pripreme za početak 14. izdanja Pannonian Challengea privode se kraju!

[FOTO] Zabavom u Kazamatu otvoren 14. Pannonian Challenge festival


 Stranica prilagođena ispisu
03-31-2013 10:07:27 am :: xo
tko su ti ljudi?
07-10-2013 08:40:01 am :: Evil Poodingh
U Osijek dolazi jedno ogromno svjetsko ime kao Strung Out, a oni samo spomenuti među popisom bendova kao da su neki lokalci :O
07-10-2013 09:10:41 am :: Boost
Tko je Strung Out?
07-19-2013 09:51:55 am :: anakonda
...obzirom na ono što sam sinoć vidjela dok sam prolazila onom stranom promenade, sve izgleda kao kulisa za neki triler, a ne mjesto na kojem se odvija ovakva ludo dobra stvar i to za manje od mjesec dana.....
...znam da se organizacijska ekipa ubija od truda, pa imam pitanje za njih: imate li svu potrebnu podršku od ostalih nadležnih (raskrčavanje, uređivanje) i je li vam itko pomogao pri saniranju štete nastale krađom????.....jeste našli sponzore????...dajte malo info, brinem se već da se ne dogodi priča kao i sa Zemljom bez granica.....nemam para da vas sponzoriram, nemam mogućnosti za volontiranjem (ali imam predstavnika na vašem popisu), no ako ništa drugo - mogu lajati po onima koji PC ne prepoznaju kao odličnu stvar u puno segmenata.....
07-19-2013 10:03:20 am :: borisk1
Da li pokroviteljstvo znači da će i država malo odriješiti kesu?
07-19-2013 10:23:23 am :: Carobnica
Da, znači li ovo da će biti i nešto novca iz njegova ureda ili je ovo samo preporuka za druge sponzore?

Bi li Josipović bio pokrovitelj da je na vlasti u Osijeku ostala stranka ratnog zločinca?

Kad vamje Bubalo ponudio selidbu kako bi pokupio bodove na obnovi Srednjike, jeste onda dogovorili i rasvjetu u tom aranžmanu?

Čini se da vas je svjetski preveslao. Em su vas okrivili za rušenje šumice, em vam nisu riješena ova pitanja, a ni Bubalu otvorenje Srednjike nije pomoglo da ne izgubi izbore. Brzoplet aranžman i loše pregovaranje.

I puno pitanja.
07-19-2013 06:06:35 pm :: Bastro
Carobnica je napisao/la (Pogledaj post): › Da, znači li ovo da će biti i nešto novca iz njegova ureda ili je ovo samo preporuka za druge sponzore?

Bi li Josipović bio pokrovitelj da je na vlasti u Osijeku ostala stranka ratnog zločinca?

Kad vamje Bubalo ponudio selidbu kako bi pokupio bodove na obnovi Srednjike, jeste onda dogovorili i rasvjetu u tom aranžmanu?

Čini se da vas je svjetski preveslao. Em su vas okrivili za rušenje šumice, em vam nisu riješena ova pitanja, a ni Bubalu otvorenje Srednjike nije pomoglo da ne izgubi izbore. Brzoplet aranžman i loše pregovaranje.

I puno pitanja.


Bubalo je jednom od najprepoznatljivijih brandova grada Pannonian Chalengeu dao 100.000 kuna, a Savjetu mladih grada Osijeka, za koji nitko nikad osim Filipa Glavaša, gle čuda i predsjednika istog, nije čuo - 180.000 kn.
07-19-2013 06:59:35 pm :: milo_moje
svaka čast predsjedniku na sponzorstvu, ali mislim da se nisu trebali preseliti sa srednjike dok god taj novi skate park ne bi bio završen, ovako ima još manje od mjesec dana do početka, volonteri rade, svi daju sve od sebe, umjesto da ih more slatke muke, organizatore muči sve, kao onda kad su počinjali
07-21-2013 01:08:46 pm :: borisk1
milo_moje je napisao/la (Pogledaj post): › svaka čast predsjedniku na sponzorstvu, ali mislim da se nisu trebali preseliti sa srednjike dok god taj novi skate park ne bi bio završen, ovako ima još manje od mjesec dana do početka, volonteri rade, svi daju sve od sebe, umjesto da ih more slatke muke, organizatore muči sve, kao onda kad su počinjaliSlažem se, nisu trebali biti "otjerani" u svrhu što brže promocije Srednjike.
Tko ih je preselio preko? Taj se trebao pobrinuti i da dobiju dovoljno novca za uređenje.
Sramota, takav događaj, a ljudi ne znaju što će od muke!
07-24-2013 06:47:55 am :: anakonda
...pošto nitko ništa ne javlja, sad se stvarno brinem, jer mi je ovo top događaj svakog ljeta....također, pričaju babe u frizerajima o preseljenju iz Osijeka, pa žarko želim da mi netko odgovoran kaže da to nije istina....
08-12-2013 01:08:18 pm :: maddox_rumble
Evil Poodingh je napisao/la (Pogledaj post): › http://en.wikipedia.org/wiki/Strung_Out


koliko sam na kraju skuzio njih ipak nema ?
08-14-2013 06:59:16 am :: Tiger
Umjesto da ste stavili da oni koji prvi kupe karte prođu povoljnije kao svi normalni festivali, vi ste napravili budale od nas koji smo prvi kupili karte. Na moje društvo bi to bila ušteda preko 100kn. Nije puno ali dovoljno da se osjećamo glupo što smo ranije išli kupovati karte.
08-14-2013 07:34:55 am :: tamna strana
Tiger je napisao/la: ›
Umjesto da ste stavili da oni koji prvi kupe karte prođu povoljnije kao svi normalni festivali, vi ste napravili budale od nas koji smo prvi kupili karte. Na moje društvo bi to bila ušteda preko 100kn. Nije puno ali dovoljno da se osjećamo glupo što smo ranije išli kupovati karte.


iduce godine cekaj Last minut cijenu pa kad ostaneš bez ulaznica...onda ce te se opet osjecati glupo


Izdajem sobu u centru ...
Tražim suradnike koji ...
INDIVIDUALNE INSTRUKCI...
Iznajmljujem stan stud...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:111

Registrirani online (1): Redakcija 031