Osječka piterija
Društvo, politika
Pite se navodno ne griju u tim spremnicima, pa je bila relativno hladna i žilava.
Na jednom drugom forumu kaže :
"Pite su bile OK iako malo hladne..."
Aha, super!
Radije na kebap ili neki sendvič odi!
imaju dostavu mislim da je besplatna
Re: Osječka piterija
- ponuda

Monstrumne rade ti slike
Iako ne rade, dobro prikazuju kak je.
danas kupio neku s piletom. prazno suho i loše, a bilo još svježe. daću im još jednu šamsu.
PogaAli nije to jedina piterija - mi jeli kod prijatelja pite iz piterije na tržnici (ne znam točno lokaciju). Bile su predobre!
tamo na piji su pite vrhunske sam što nemaju dostavu i maltene moraš naručit sat vremena ranije jer kad god sam došo kupit nešt nisu imali. kao, napravimo vam za pola sata, majstore za pola sata se nažderem i odspavam rundu.
MacaPapucharica
ne znam...ja jela dva puta: osječku i slavonsku i imam super iskustva, bile su tople i sve 5. pogotovo mi se svidjela osječka, mljac!
S dotičnom sam jela oba puta, i bile su baš ok!
njuška
Ja imam dobro iskustvo s PITERIJOM i često idem tamo s prijateljima na pitu i uvjek budu OK.
1 post wondeeeeeeeeeer
dumbaos
njuška
Ja imam dobro iskustvo s PITERIJOM i često idem tamo s prijateljima na pitu i uvjek budu OK.
1 post wondeeeeeeeeeer
To sam i ja odmah pomislila, čim sam vidjela..da se netko išao regati i da mu/joj je 1. post hvaljenje piterije u kojoj 98 % ljudi hrana i nije baš nešto...
">jel imaju burek ispod saca ? neznaju sta je to
al dobro barem nisu ko vecina pekara napisali burek sa sirom, burek sa krompirom haha katastrofa
vrijedi isprobati
noname
dobro sad ga pretjerujes, ako se u Bosni kaze za Burek sa sirom sirnica itd zasto bi se tako i kod nas nazivalo, prema tome svaka pizzeria bi trebala imati iste nazive za pizze itd itd
burek sa sirom nepostoji
dakle, ajmo pricati o burekdzinici
ja zeljanicu naručila al sam znala da se ne smijem nadat previše jer sumnjam da maminu zeljanicu može išt nadamašit, al eto nisam se nadala i tak je i bilo...
nije bila hladna, al nije bila ni slana, a skoro ni z od zelja nisam okusila..
al dobro,bolje išta nego ništa...
Ica
Odlično! Pita kao mamina - sve su odlične i Slavonska i sa višnjama i sa sirom i sve sam probo i odlično, odlično!!! Dostava u roku odmah i jeftino!
Mda. Spektakularno su se popravili ha? Ajde, probat ću još jednom.
Poga
Ali nije to jedina piterija - mi jeli kod prijatelja pite iz piterije na tržnici (ne znam točno lokaciju). Bile su predobre!
ja tamo stalno jedem!!prefino je sve tamo!!baš sam sretna što sam otkrila to mjesto!!i definitivno se vrijedi pričekati dok tete ispeku pite.jer su predobre!!
PITERIJA
15 h (ljetno radno vrijeme)
Vidiš da pili stalno kak su dobre pite. A drlog su