Prvi krug predsjedničkih izbora je iza nas. Pogledajte rezultate izbora prvog kruga.
U drugom krugu suparnici će biti Milan Bandić i Ivo Josipović.
Kome ćete dati svoj glas?
Anketa 031: Predsjednički izbori 2009. [2.krug] [klik!]
Anketa 031: Predsjednički izbori 2009. [1.krug] [klik!]
Predsjednički izbori 2009. [2.krug]
Osijek031.com rubrike
josopović
marinerjosopović
ko ti taj

ajme gdje ide ovaj narod...vjeruje josipovicu..koji ljigavac...
mislio sam za mikija...al gledao 2 sučeljavanja...i sve se više predomišljam...ne znam...
Re: Predsjednički izbori 2009. [2.krug]
Moj glas ide kili janjetine i "gredici" mladog luka !
moj Darth Vaderu
tonka_21ajme gdje ide ovaj narod...vjeruje josipovicu..koji ljigavac...
ajme
ja glasam za alkohol... on doslovno nikada ne izda... svaki puta kda se pouzdaš u njega, uvijek je vjerni sluga...
btw. josipović... on barem engleski zna ako ništa drugo, a ne ova seljačina od bandit... uh sorry, bandića...
btw. josipović... on barem engleski zna ako ništa drugo, a ne ova seljačina od bandit... uh sorry, bandića...
evo nešto prigodno, sa index.hr-a:
Povijesni medij
Povijesni medij
Zbilja mi puca k. tko će biti predsjednik jer nema nikakvu vlast ali jučer sam pogledao ovu reklamu u 20.15 na htv1 i sad sam siguran da ću izaći na izbore.
laž,laž i još jednom laž,Hrvatsku je prvo priznala Slovenija (iako je bila nepriznata u to vrijeme) a prva prava država je bio Island,mjesec dana prije Vatikana.
a u Islandu baš i nisu neki veliki Katolici,kužim da ima više Ateista i Agnostika...
laž,laž i još jednom laž,Hrvatsku je prvo priznala Slovenija (iako je bila nepriznata u to vrijeme) a prva prava država je bio Island,mjesec dana prije Vatikana.
a u Islandu baš i nisu neki veliki Katolici,kužim da ima više Ateista i Agnostika...
Re: Predsjednički izbori 2009. [2.krug]
Dajte gospodo novinari uklonite anketu s naslovnice jer već pomalo iritira, kao oni plakati što predugo vise po gradu!