Komentari?
Osijek

steamNapokon je nova vlast opravdala svoju izbornu pobjedu i pokazala da se stvari mogu ispravno, brzo i ucinkovito napraviti samo kad se hoce i kad se stvarno radi.
RKLOvo je zajebancija ili...
steam
A sto ti mislis? ;-)
steam
Napokon je nova vlast opravdala svoju izbornu pobjedu i pokazala da se stvari mogu ispravno, brzo i ucinkovito napraviti samo kad se hoce i kad se stvarno radi.
Gost
ako je i utrošeno toliko para što vas briga za to, ne bi potrošili da nisu imali, a i tako nam nikad te pare ne bi dali na ruke, svejedno nam je, budite optimistični ipak se nešto napravilo, nisam iz Osijeka, ali otprilike poznam situaciju
Pozdrav svima!
iawgoM
hm..covjek koji nije iz OS bi mogao dobiti dojam da niste normalni ("nisu kršteni!?") sto se arhitekture ticemalo malo pa neki eksces iliti exhibicija tipa stuc, trg, spomenik kod shetacha, fontana, "ljepotica" ovo ono....zaustavite ovog, zaustavite onog...pa nije ovo Brazilija da se raskrchi parsto hektara shume i pozovu se svi ludjaci koji znaju crtat u CADu i nek daju svoj doprinos pa cemo imat instant grad!!
![]()
iawgoM
hm..covjek koji nije iz OS bi mogao dobiti dojam da niste normalni ("nisu kršteni!?") sto se arhitekture ticemalo malo pa neki eksces iliti exhibicija tipa stuc, trg, spomenik kod shetacha, fontana, "ljepotica" ovo ono....zaustavite ovog, zaustavite onog...pa nije ovo Brazilija da se raskrchi parsto hektara shume i pozovu se svi ludjaci koji znaju crtat u CADu i nek daju svoj doprinos pa cemo imat instant grad!!
![]()
RKL
Meni fali spomenik "skupina građana" na trgu... Bio mi je lijep...
iawgoM
RKL
Meni fali spomenik "skupina građana" na trgu... Bio mi je lijep...
e da i ja se zapitah sta s time? hebemu to je jedna od rijetkih stvari kojih se sjecam jos dok sam ko klinac dolazio u OS...
nevia
što se tiče spomenika kod šetača to je sasvim druga priča!Imate i opis na ploči što bi taj spomenik trebao predstavljati i eto vam razloga zašto tako izgleda...bio je rat, a spomenik simbolizira rat...zato nam tako i smeta, i trebao bi smetati
Gemi
Ovaj je trg vrlo bitan za gospodarski razvoj i socijalnu stabilnost građana. Prethodna «koalicijska» gradska i županijska vlast izmislila je «projekt trg», a nova je prionula da ga dovrši. Nakon godinu i pol dana građevinskih radova, ovaj je glavni trg vrijedan 65 milijuna kuna.
Bilke
Gledao sam jučer neku emisiju na TV-u (možda čak i Dnevnik) o nekom stambenom naselju što se izgradilo kod Zagreba. Ono, zgrade, park, bla bla, a troškovi izrade 35 mil. eura.
Dakle, to je otprilike ono što se može dobiti s 4x više novaca, pa može poslužiti kao primjer za usporedbu

William H. Bonneye ne komentirate izjavu HSP-ovca Matkovića "evo trg je gotov i građani ga mogu konzumirati u količinama koje žele!"
Gemibtw. skejteri se okupljaju iza katedrale jos otkad je ta dionica trgova bila zgotovljena...par likova sam vidjela i u novoj nam suncanoj....iako se mora priznati da otkad je skate parka, nista im trenutno nije tako zanimljivo kao tamosnje skate sprave.
nevia
da zanima me zna li itko gdje je skupina građana?
zna li itko gdje će biti postavljeni?
JohannaDa, samo što su malo bolje mogli napraviti program i ne dovoditi konje. U ovo sam umalo ugazila
![]()
neviaiawgoM
što se tiče spomenika kod šetača to je sasvim druga priča!Imate i opis na ploči što bi taj spomenik trebao predstavljati i eto vam razloga zašto tako izgleda...bio je rat, a spomenik simbolizira rat...zato nam tako i smeta, i trebao bi smetati
Taj spomenik simbolizira da je ovaj grad smetlište, a ne posljedice rata. Drugonagrađeni projekt koji nije realiziran u cjelosti (Staklene ploče u šetalištu sa zahvalom poginulim braniteljima) su meni i mnogima mnogo bolje i originalnije rješenje od 6 hrđavih Šlepova nasranih u sred grada na koje se nesmiješ naslonit jel će ti stara j*bat sve po spisku kad bude prala jaknu. Nemojte opravdavat promašene projekte u ovom gradu kad nemate nikakve koristi od njih.
Dnema veze s trgom, ali srušili su onaj dimnjak bivše keksare za koji se ovdje pričalo da će biti uklopljen u nove zgrade
??
debeli
neviaiawgoM
Taj spomenik simbolizira da je ovaj grad smetlište, a ne posljedice rata. Drugonagrađeni projekt koji nije realiziran u cjelosti (Staklene ploče u šetalištu sa zahvalom poginulim braniteljima) su meni i mnogima mnogo bolje i originalnije rješenje od 6 hrđavih Šlepova nasranih u sred grada na koje se nesmiješ naslonit jel će ti stara j*bat sve po spisku kad bude prala jaknu. Nemojte opravdavat promašene projekte u ovom gradu kad nemate nikakve koristi od njih.
Uglavnom- radijator je najlošije urbanističko rješenje u gradu, zatvara cijeli Trg slobode, pa sve daje kalustrofobičan, neuredan i socijalističko- nostalgičarski dojam.
Sashadebeli
neviaiawgoM
Uglavnom- radijator je najlošije urbanističko rješenje u gradu, zatvara cijeli Trg slobode, pa sve daje kalustrofobičan, neuredan i socijalističko- nostalgičarski dojam.
dobro u pravu si ali taj škver zadovoljava funkciju ležečeg policajca pa čepinska mafija nemože više parkirat pred sagu hehe.
Gost
Gost
D
![]()
ne mora debeli, ima kamera po trgu
goose
Gost
mislim da se trebaš ponositi ovim što si napisala...
NE!!
debeli
D
![]()
ne mora debeli, ima kamera po trgu
fala za kikiriki sad mogu na tekmu![]()