Iznajmljivanje kafica ili prostora u Osijeku!

Forum

Iznajmljivanje kafica ili prostora u Osijeku!

DA LI JE NEKADA NETKO OD VAS IZNAJMIO NEKI MANJI KAFIC ILI PROSTOR U OSIJEKU ZA ROĐENDAN?
ZA NEGDJE DO 20AK LJUDI
ETO PIŠITE MI VAŠA ISKUSTVA

Re: IZNAJMLJIVANJE KAFICA ILI PROSTORA U OSIJEKU!!!!!!!!

Top iznajmljuje podrum.
stvarno??? ili se salis?
to i mene zanima i to podhitno...ali ne tak neš fancy.... ne treba mi kaf neg neki prostor....

Ne šalim se, svaki vikend imaju najmanje jedan rođendan u podrumu.
pitaj u Tufni,iznajmljuju podrum samo ne subotom.cijenu i ostalo trebaš dogovorit s vlasnikom,ovisi o broju ljudi,da li bi cugu uzimala od njih po nabavnoj ili donijela svoju...

e a di je taj podrum i koliko kosta?
tufna, top, carpe diem
molim vas da svi koji znate da napisete i cijene, jer mi je to najvaznije
mislim da je top 600kn

Sutra pitam pa ti javim cijenu za Top. Kad si planirala slavit?
planirala sam 26og slaviti
@malecka
o2 se iznamljuje za rodjendane a jos uz to je disco :)
hmmm zanimljivo..... dobro pametno moje....a koliko to veselje košta*? da si znam skontat..ako mi današnji pokušaj pronalaska prostora propadne..... jer sma se mal zeznula u kalkulaciji vremena...treba mi pothitno--- kme
malecka

da si znam skontat..ako mi današnji pokušaj pronalaska prostora propadne..... jer sma se mal zeznula u kalkulaciji vremena...treba mi pothitno--- kme

iznenadio te rođendan? LOL
pa iskreno da... onak cijelo vrijeme mislim ma imam još vremena...hmmm neam iduću subotu je... trš

Za Top sigurno znam da subotom može isključivo ako se ne radi o maloljetnoj ekipi ili onima tek nešto malo starijim jer se redovito događalo da se oduzmu od alkohola i gnjave goste u gornjem dijelu kafa. Za cijenu ću pitat gazdu.
Koliko znam u Josipovcu u Texasu se iznajmljuje prostor za fešte. I to za nekih 200-ak kuna.
cane

Koliko znam u Josipovcu u Texasu se iznajmljuje prostor za fešte. I to za nekih 200-ak kuna.

Prilično jeftino, ako znamo da se boravkom tamo riskira glava. Ha, ha.
hmmm..da ja našla prostor hmmm za 1000 kuna...onak .....mal mi puno...
Blofeld

cane

Prilično jeftino, ako znamo da se boravkom tamo riskira glava. Ha, ha.

Ma to je iza, a ne u prednjem dijelu gdje su ovi najebali.
u 22-ojci kod katerdrale je super, moraš se dogovoriti sa gazdom koji dan hoćeš, iznajmljivanje je od 800-1000 kn, a cugu svoju doneseš, konobari njihovi
kafic party kod snoopija nista ne placas iznajmljivanje ali njihova cuga. i u baliju(bivsi mis man) tamo odes i dogovoris se s vlasnikom on ti ima jednu manju kafeteriju Palaco isto besplatno i 4 vrste cuge su ti 8kn i imas konobara besplatno (pivo,bambus,juice votka i stok kola 8kn) eto pa ak ti tak odgovara mozes i to. makar ne moras prostor platiti!
mozes i u oxygenu
jel zna neko neki prostor za iznajmiti di stane nekih 30ak-40ak ljudi,,al da nije oksidjen to je preveliko za tak malo i ljudi a dosta je i skup najam
ivana_amaro

kafic party kod snoopija nista ne placas iznajmljivanje ali njihova cuga. i u baliju(bivsi mis man) tamo odes i dogovoris se s vlasnikom on ti ima jednu manju kafeteriju Palaco isto besplatno i 4 vrste cuge su ti 8kn i imas konobara besplatno (pivo,bambus,juice votka i stok kola 8kn) eto pa ak ti tak odgovara mozes i to. makar ne moras prostor platiti!

di je kafeterija Palaco?!?!
Ja mislim da je to kod HG SPOTA ilitiga kod trgovačkog doma, škole.
pitaj u zanzibaru u gundulićevoj..piše na vratima da se iznajmljuje za partije..
Imaš onu ROĐENDAONICU..... :) JAVI SE NJIMA
cadillak ,petkom,za sve informacije kao i u svakom kafiču ,preko konobara do šefa a ne ovako iz 5 ruke na netu
mcdonalds
hahaha Mc'd :D
imash Mali Princ u dgo iza bolnice u ulichici, kuzim da bi vlasnica trazila 500 kn, vjerujem da se mozete dogovoriti.. Mali Princ btw ima super jako dobar sound, idealan za tulum i po :) ko ne voli plesat moze biljar zavrtit ;)

Re: Iznajmljivanje kafica ili prostora u Osijeku!

Zna neko prostor za Novu Godinu? a da jos nije zauzet?
Zna li netko povoljan (do nekih 700kn), mali prostor ili kafić s razglasom za iznajmiti za proslavu rođendana? Da bude za nekih 20-30 ljudi i da nije rupa. Također da mogu donijeti svoju cugu i da nema ograničeno vrijeme u noći do kad se mora otići. Svaki prijedlog dobro došao :)

prostor za proslave??

pozz svima!!
imam jedno pitanje... naime, legica i ja planiramo zajedno napraviti tulum za rođendan i problem se pojavio čim smo počele razmišljati gdje smjestiti 30-ak ljudi, da nije ne znam kakva cifra sam prostor, jer bi donijele svoju cugu i hranu...i vjerojatno bi subota bila (svi rade preko tjedna i subotu pa nam to najbolje odgovara)..
ako itko zna molila bih da javi ili pm-om ili ovdje u topicu.... HVALA!!
mislim da se može iznajmiti u hiru onaj prostor iza gdje su prije bili biljari. ne znam koliko dođe najam prostora.
hvala!! jel zna još netko???
ivanaOs24

hvala!! jel zna još netko???

Pitajte u Snoopyu...
ima jedan na uglu Vukovarske i Svaciceve, preko puta bivseg Olt-a, mislim da je neki kafic na uglu (BMW), postojala je vani tabla gdje pise da organizira iznajmljuje salu za vjencanja , razvode, rodjendane i sl.

potreban prostor za parti

27 .12. bi trebao prostor za parti od 40 ljudi tj proslava rodendana , zanimalo bi me iznajmljivanje prostora i njegova cijena negdje u osijeku , unaprijed hvala 8)
izgleda da se podrum topa opet moze iznajmiti pa pitaj tamo :)
raspito sam se i sazno sam da je cijena iznad nekih 1500 kn i to mi je mal previse za 40-ak ljudi :S
pa ti slavi rođđendan......

pitaj u tufni, možda ti daju podrum
možda Marijan u Strossmayerovoj, ima neki prostor tamo iza bilijarskih stolova, znam da iznajmljuje a cijenu ne znam
Trebao bi iznajmiti prostor za proslavu nove godine, kafic uglavnom. Zna li netko sta se uopce iznajmljuje i kolika je cijena odprilike?

chubitto

27 .12. bi trebao prostor za parti od 40 ljudi tj proslava rodendana , zanimalo bi me iznajmljivanje prostora i njegova cijena negdje u osijeku , unaprijed hvala 8)

Jazz - 1000 kn najam.
Tufna je bila 1500 s tim da imas konobara njihovog i zaštitara
sve ostalo za sto znam je preko 1500, top je isto bio povoljan ali sada neznam kolika je cijena.
JJP

Trebao bi iznajmiti prostor za proslavu nove godine, kafic uglavnom. Zna li netko sta se uopce iznajmljuje i kolika je cijena odprilike?

Pa kontam da se vecina kafica zapravo moze unajmiti za novu. Ne da se njima raditi kad taj dan i tako nista ne zarade. Ovako imaju osiguranu paru.
Cijena je vjerojatno po dogovoru s vlasnikom.
Znam da je Parfe u tvrdi prosle godine bio iznajmljen za novu.
Ma da, znam i sam da se vecina toga da iznajmiti samo je pitanje cijene, ono do nekih 1000-1500 kn bi bilo idealno. Mislim je netko vec iznajmljivao lokale za rođendane,zabave i slicno pa neka napise imena da se provjeri to ;)
ljudii jel zna neko mozda kontakt broj od malog princa? hitno mi trebaaa ...hvala unaprijed :D
Pozdrav!Zna li netko kafić koji nije skup,tj.lokal za rođendane,oko 30-ak ljudi? Nek mi odg na [email protected]
Hvala lipa :)

Da malo oživim temu... Jutros sam na Gajevom vidjela oglas u kojem se iznajmljuje prostor za proslave rođendana i drugih zabava (bivši ugostiteljski objekt). Petkom i subotom cijena je 300 kn, a ostalim danima 200 kn. Kontakt broj je 095/890-2094. Nadam se da će ova informacija nekome biti korisna. ;)
Koji se to prostor iznajmljuje?

Zna li netko neki broj sale,koja se iznajmljuje za Novu godinu i do 200 ljudi da stane u nju? :))) Moze i lokal neki,ali bitno da stane 200 ljudi i da se iznajmljuje za Novu:)

Tagovi