Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Srpski Delta holding gradi shopping centar u Osijeku?

#1:   Srpski Delta holding gradi shopping centar u Osijeku? Autor:  Leon Postano:
Delta holding je u ozbiljnim pregovorima za pronalaženje lokacija za izgradnju tržnih centara u Zagrebu i Osijeku, kaže Miroslav Mišković.

Mišković je na proslavi 18 godina rada svoje kompanije Delta holdinga najavio da će u širenje poslovanja u Srbiji i regiji u 2009. investirati 360 milijuna eura od čega će polovina biti iz profita kompanije, a ostatak iz kredita banaka.

- Delta holding u 2009. planira ukupan promet od 3,4 milijarde eura, što je za 36 posto više nego prošle godine, kazao je on i dodao da je taj prihod jednak bruto domaćem proizvodu koji imaju Crna Gora, Albanija ili Makedonija.

Kako je precizirao, Delta holding za izgradnju tržnih centara trenutno ima dvije lokacije u Beogradu i po jednu u Nišu, Ljubljani, Sarajevu i Banja Luci, dok u Novom Sadu pregovara o pronalaženju zemljišta za shopping mall. Naglasio je da Delta holding neće otpuštati, već će zaposliti 5.000 novih radnika u ovoj godini.

Podsjetimo, Delta je jučer predala ponudu za preuzimanje 48 posto udjela ljubljanskog Mercatora.

Izvor: Seebiz.eu

#2:    Autor:  hihmih Postano:
samo naprijed,nek se ova poluserenda više pretvori u nešto

#3:    Autor:  Bojo Postano:
ma sad mi se stvarno sve pomiješalo...koliko se sad na kraju gradi tih šoping centara???

#4:    Autor:  Heroina9 Postano:
adebisi-jug2 je napisao/la:
ma sad mi se stvarno sve pomiješalo...koliko se sad na kraju gradi tih šoping centara???

Značiii...delta holding, oasis, avenue mall...jesam koji izostavila? I kika ako se računa...

#5:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
Ah, napokon. Sad imam gdje potrošiti ovih milijun novaca koje imam.

#6:    Autor:  Bojo Postano:
Heroina9 je napisao/la :

Značiii...delta holding, oasis, avenue mall...jesam koji izostavila? I kika ako se računa...

jedan je kod peveca,jedan na čepinskoj...di su ostali?

#7:    Autor:  Josephine Postano:
Oasis - http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=17654
Shopping park Osijek - http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=17577
Portanova - http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=13742
Avenue Mall - http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=17459

Shocked

#8:    Autor:  Saar Kazaam Jr. Postano:
još jedan trgovački centar za razgledanje Very Happy

#9:    Autor:  Ginger Postano:
Joj, opet trgovina... Kako će to moj tekući račun podnijeti?!

#10:  Great ! Re: Srpski Delta holding gradi shopping centar u Osijeku? Autor:  osijek247 Postano:
u Osijeku se gradi Eurodom pa če onda avenue mall, kika, bauhaus, shopping park osijek,
oasis, portanova i možda ovaj mislim da je to sve....

#11:    Autor:  osijek247 Postano:
Heroina9 je napisao/la:

još portanova i bauhaus i eurodom (dobro to se več gradi) i mislim da je to to

#12:    Autor:  Heroina9 Postano:
osijek247 je napisao/la:
u Osijeku se gradi Eurodom pa če onda avenue mall, kika, bauhaus, shopping park osijek,
oasis, portanova i možda ovaj mislim da je to sve....

Šta slijedi....peglanje kartica i još veće zaduživanje. Bolje da su neke tvornice otvorili... plus jedino za nova radna mjesta.

#13:    Autor:  heidi Postano:
mišković je šverco video kazetama prije rata

#14:    Autor:  tasmanijski leopard Postano:
osijek247 je napisao/la:
Heroina9 je napisao/la:

još portanova i bauhaus i eurodom (dobro to se več gradi) i mislim da je to to
A Shoping park??? na mjestu svilane??jel to odgodito ili?
Osijek031.com » Vijesti » Srpski Delta holding gradi shopping centar u Osijeku?

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::