Na samom početku teksta kaže se:
"Ako se u Ustav unese definicija braka kao zajednica žene i muškarca, u bliskoj budućnosti bit će teže zakonski dozvoliti istospolne brakove, jer više neće biti dovoljno promijeniti Obiteljski zakon, nego će biti potrebno raspisati novi referendum za izmjenu Ustava."
a u odgovoru inspektoru maski ja napisah:
" Svi smo svjedoci kako vlasti koje se mijenjaju, mijenjaju zakone kako im se ćefne pa je vrlo lako moguće da donesu zakon koji će izjednačiti pojam braka za sve stvorove koji žive u nekoj zajednici. Stavljanjem braka kakvog sada poznajemo u ustavnu kategoriju, takve će manipulacije biti puno teže provesti u budućnosti."
Info:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=48019&start=15#ixzz2lDLHLa82
prema tome jako dobro znam o čemu pričam, samo što su nam interesi i uvjerenja drugačiji.
Tebi je normalno da dva čike odgajaju dijete iz epruvete ( ili posvojeno, svejedno), a meni nije.
Tehnologije svaki dan napreduju i možda će se uskoro djeca moći rađati u umjetnim maternicama ili kakvim bazenima i takvo dijete koje je već zakinuto za mnoga iskustva koje inače proživljava dok je u majčinoj utrobi, će odgajati gay osobe.
Ako je tebi to normalno, meni nije.