#27:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
12.07.2009. 21:10
Dakle, prema ovome sto si napisao, mi bismo trebali biti odusevljeni Djapicem jer je on - eto, bar priznao da ne zazire od nepotizama. O tempora, o mores!
To je taj mindset koji je unistio Hrvatsku. Ne Djapicev kad izvali takvu bedastocu, vec bulumente onih koji kimaju glavom.
Grozno izokretanje teza gdje se treca ili cetvrta opcija niti ne spominju. Mislim da je jako lose kad ljudi zive u takvim uvjerenjima. Jos je gore kad takvih ljudi ima puno ili dovoljno da imaju ikakav utjecaj.
Citat:
Ukoliko misliš da to nije točno, primjera ima ko u priči. Nije to samo u Hrvatskoj (Osijeku) nego i u svijetu...
|
Ma hajte. Evo, sad cekam da mi nabrojis neke van RH, buduci da tvrdis kako si upoznat s takvim slucajevima.
Citat:
naravno da projekte vode ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, nekad pogriješe i najstručniji i najbolji, pa onda isto tako i svi ostali...
|
Zasto ti "ostali" uopce misle da bi upravo oni trebali voditi projekte?! Koliko jos projekata mora propasti, koliko se u glib mora zagaziti da bi se makar priznalo da vodjenje projekata nije za politikantske mediokritete?!
Da ti budem iskren, ponekad mi se zesce prikenja kad odlicnu ideju u ruke primi netko skromnijih sposobnosti i od toga napravi prosjecnu pitu. Dobra ideja potrosena, u ustima slatko-gorak, a na dulji rok zagarantirana anemija.
Citat:
i iz pogrešaka se da štošta naučiti...ukoliko se želi...
|
Savjetujes mi da se manim "filozofiranja", a sam se koristis jeftinim demagoskim parolama.
Na pogreskama uce nesposobni. Mudri i pametni pogreske izbjegavaju. Za pogreske se treba odgovarati.
|