Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

Osijek

Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

Predsjednica osječkog SDP-a Biljana Borzan jučer je podnijela ostavku na vijećničku funkciju u Gradskom vijeću Osijeka.

S obzirom da je Borzan u osmom mjesecu trudnoće logično je da tvrdi kako je ostavku podnijela zbog odlaska na porodiljni dopust, no pravi se razlozi njezina odlaska na porodiljni mjesec dana prije porođaja traže u SDP-ovoj odluci da oformi koaliciju s Glavaševim HDSSB-om, čemu se Borzan žestoko protivi.

Borzan tako neće u četvrtak biti prisutna na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj će koalicija HDSSB-a, SDP-a i HNS-a preuzeti vlast u Osijeku.

Iako je vrh SDP-a (odnosno Zoran Milanović) odlučio "sklopiti savez s vragom" i ući u koaliciju s Glavaševim HDSSB-om koja će im donijeti vlast u Osijeku, ali i dodatna tri mandata u Saboru ukoliko se SDP nekim čudom ipak nađe u poziciji za sastavljanje vlade, velik se dio članova stranke ne slaže s ovom odlukom.

Među nezadovoljnicima najglasniji je Mato Arlović, koji je poručio kako ne postoje apsolutno nikakvi razlozi da se oformi takva koalicija i dodaje kako će SDP njome izgubiti vjerodostojnost i dostojanstvo.

Autor: R.I./Index.hr
Foto: SDP Osijek
Arlovic je emajlirao Borzanici... Bez sale, meni Mato Arlovic izgleda i radi pouzdano.
8

Arlovic je emajlirao Borzanici... Bez sale, meni Mato Arlovic izgleda i radi pouzdano.

ma je, ali Koza je imala sedam kozlića. Jednog dana ona negdje ode i reče djeci da nikome ne otvaraju vrata dok se ne vrati. Kozlići su joj obećali da ne će.
Kasnije vuk dođe i stane na njihov prozor. Kozlići upitaju tko je na prozoru. Vuk slaže da je njihova majka. No, kozlići odbiše tvrdnju jer njihova majka ima bijele, a ne crne noge.
Vuk u cilju blagovanja kozlića, stavi svoje noge u brašno. Onda dođe pred vrata. No, kozlići otkriju vuka, i zaplaču sami u kući.
Kozlići se počnu skrivati. Jedan se sakrije u ormarić, jedan u veliko skladište, jedan pokraj fotelje, jedan u kadu, dva ispod kreveta i jedan u visoki sat.

Vuk pojede šest kozlića, a ne nađe onoga u satu. Sjedne ispod stabla i zaspi.

Majka koza bila je stara i mudra. Pronađe vuka i sačuva kozliće.

pa o čem mi pričamo???

ruka ruku mije...da
Eeeee,taj Arlovic bolje neka popije Red Bull!!!
Ova trudnoća k'o naručena.
Zoki je popizdio jer je ispušio. Valjda mu je jasno ako koa(gu)lira s ovom HD-nešto ekipom da više nikad neće dobiti glas u Osijeku....

Uostalom, tko nam kriv... to smo i zaslužili, ne?
napokon su se riješili ( da ne uvrijedim nekoga ) toga i sada će moć koalirat s HDSSB-om -- ajd bar nešto pametno od milanovića ruke u saboru ( jer ipak je manje zlo od sanadera ) svaka čast milanoviću
Zdrale

napokon su se riješili ( da ne uvrijedim nekoga ) toga i sada će moć koalirat s HDSSB-om -- ajd bar nešto pametno od milanovića ruke u saboru ( jer ipak je manje zlo od sanadera ) svaka čast milanoviću

Ah, kakav politički znalac..... ovaj debilni potez je Zokiju karta u jednom smjeru za ropotarnicu povijesti. Biti proeuropski lijevi centar i koalirati sa ekstremnom desnicom isključivo zbog fotelja znači zabiti si glogov kolac u srce.

Nakon ovog trgovačkog izdrkavanja Ivek izgleda kao simpatična plišana igračka.
Jebeš politku, Biljka izgleda bolje sada nego kad je imala 18 godina.
zlusch

Zdrale

Ah, kakav politički znalac..... ovaj debilni potez je Zokiju karta u jednom smjeru za ropotarnicu povijesti. Biti proeuropski lijevi centar i koalirati sa ekstremnom desnicom isključivo zbog fotelja znači zabiti si glogov kolac u srce.

Nakon ovog trgovačkog izdrkavanja Ivek izgleda kao simpatična plišana igračka.

Ovo možda prolazi u zemlji Nedođiji, ali na planeti Zemlji ne postoje problematične koalicije, nego samo problematični političari. Kad bi samo prošli kroz bližu povijest slavnih zapadnih demokracija, našlo bi se svega. Najvažnije, podjela političkih stranaka na lijevo, desno i centar već je pomalo smiješna, gledajući poteze istih, a u Hrvatskoj ionako ne postoji. Niti mi imamo liberale, niti socijaliste, niti prave konzervativce. Imamo samo radikale i ogromnu amorfnu masu političara bez dugotrajnijeg stava.

Uostalom, treba pitati stanovnike Reisnerove, zaposlenike Unikoma i drugih gradskih poduzeća, a i sve druge stanovnike grada Osijeka koji na bilo koji način surađuju s Gradom, kako bi im se svidjelo još 6 mjeseci bez vlasti - i to u najboljem scenariju.

Inače, ne shvaćam tumačenje ove koalicije kao borbu za fotelje. Čovjek bi morao biti prilično glupav da se blamira zbog fotelje u kojoj će sjediti maksimalno 18 mjeseci, ako stvar ne pukne ranije. Ja se čak eto zahvaljujem Milanoviću i Šišljagiću što nam neće priuštiti nove izbore, pa ću čak to i honorirati na slijedećim izborima (a čelnike ostalih iz gradskog Vijeća mogao bih gađati jajima - da im je imalo stalo do Osijeka začepili bi gubice na godinu i pol, pa onda nek slobodno laju).
Allende

Jebeš politku, Biljka izgleda bolje sada nego kad je imala 18 godina.

Ma to su samo kilometri...
Kako netko provlači tezu o HDSSB-u kao ekstremnoj desnici. Da čujemo koji su to argumenti... To je reginalna stranka razočaranih birača HDZ-a, SDP-a, HSS-a, HSLS-a...Kakve te stranke imaju veze s desnicom. U biti netko je dobro spomenuo da desnice i ljevice u Hrvatskoj takorekoć niti nema...
Eh, sranje.

Ništa od koalicije. Novi izbori? Odaziv 30-35%, najviše glasova Hdssb-u i Hdz-u, koalicija Hdz-Hsp, gradonačelnik Đapić. Bumo vidli.

Re: Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

brinu se da ne izgube obraz kod svojih birača, a živo im se jebe što će nam izbiti još love iz džepa! lako tuđim k... mlatit koprive! ma super ste mi.. ;)

još 3 milijuna kuna ode u vjetar...
ide mi na jaje ta žemska :(
s obzirom koliko je milanović ( u nedjeljom u 2) potencirao onu temu o izdanosti birača HSS-a ,od strane rukovodstva stranke koje koalira sa HDZom, i on je morao prelomit ovu odluku te odbit suradnju.
glede HDSSSSSSBBBBe misli mda ljudi donose zključke na osnovu istupa njihovih potenciranijih i viđenijih članove te ih doživljavaju desnicom.ne znam što drugo oni zastupaju osim svoju borbu protiv HDZa.regionalizam?gdje su bili ranije kad je ova regija stvarno trebala pomoć?čuvali Sanaderu leđa od Pašalića?
Ova njena ostavka je već ranije isplanirana pa me ne začuđuje, jedino me čudi kog se vraga uopće kandidirala na izborima.

ova regija i dalje očajno treba pomoć.. ovo je stvarno postalo žalosno smiješno! od ove(neću reći šta) stari uništavao grad za vrijeme rata, a ona bi ga sad gradila, dok su ovi drugi opljačkali sve loco firme, a sad bi ih opet digli na noge! "tog ima samo kod nas, samo kod nas!!" :D
sve je to kikiriki
Čitam postove pa mislim da ne živimo u istom gradu.
18/25 vijećnika je iz desnih stranaka (samo budala će tvrditi da okosnica HDSSB-a nisu bivši HDZ-ovci iz Glavaševog kruga), a mi kukamo kako "eto SDP nije htio koaliciju".

Pa ja sam za to što SDP neće sudjelovati u desnom kupleraju.

Građani su htjeli desne pa eto im. Prepisivač magisterija je htio maznuti skoro 500 miljuna, jedne predvodi mogući ratni zločinac u klasičnoj formi zločinačke organizacije, a treće predvodi švercer satova koji beskompromisno proganja šofere i tajnice ne bi li se obračunao s korupcijom u Hrvatskoj.

Građani su htjeli takvu ekipu pa sad je imaju. SDP-ovci jedini u toj priči nemaju što tražiti.

P.S. Arlović je Glavašu držao stranu prije četiri godine kad je rušio SDP-ovog župana Bognara. To što je kasnije Ustavni sud potvrdio da je u pravu bio Bognar, a ne Arlović popala maca. Sada samo muti vodu jer ga jeZoki izbacio iz najužeg kruga.

lufus

još 3 milijuna kuna ode u vjetar...

Neka odu i 3 ili 4 milijuna - ali dosta mi je politike koja se predstavlja kao uzvisena, a jedino "nebesko" sto ima su probni baloni. (mislim na nacin na koji posluje SDP.)

Novi izbori teško da će promijenit način na koji posluje sdp, a i bojim se da će odaziv na te izbore srušit sve rekorde, naravno negativne.
Moje mišljenje je da ako se ponove izbori SDP neće dobiti ni 20% glasova koje je sada dobio, isto tako i HDZ! Razlog je tome što je HDZ namjerno naštimo isti datum za lokalne izbora kao i za parlamentarne, kako bi ljudi koji glasaju za HDZ odnosno SDP automatski zaokružili na oba listića. To je činjenica. Samo da ovdje sjebe Glavaša. Ali šipak. Kladim se sa, da će na ponovljenim izborima još bolje rezultate polučiti HDSSB i HSP.

Moje mišljenje je takovo, ali ja sam Glavaševac pa možda nisam najobjektivniji ali vidjet ćemo! Neka volja naroda pobijedi!
pernabukano

Kako netko provlači tezu o HDSSB-u kao ekstremnoj desnici. Da čujemo koji su to argumenti... To je reginalna stranka razočaranih birača HDZ-a, SDP-a, HSS-a, HSLS-a...Kakve te stranke imaju veze s desnicom. U biti netko je dobro spomenuo da desnice i ljevice u Hrvatskoj takorekoć niti nema...

LOL Dobarrr! Daj sad jedan o Muji i Hasi....
zbonj

Kladim se sa, da će na ponovljenim izborima još bolje rezultate polučiti HDSSB i HSP.

I to je najtužnije od svega... da Glavić i Đapo još uvijek imaju dvotrećinsku većinu na lokalnim izborima na "mi smo ugroženi" desničarsku retoriku.

Pazi ovo.. prodaju nam nekakvu regionalnističku maglu iza koje i dalje stoji zapošljavanje djece svojih zemljaka u poduzećima koje drže, dobivanje poslova na "majke mi" i slične socijalističke fore. Pitanje je što su radili 15 godina u Saboru dok je Slavonija odlazila kvragu.

A ne znam jesmo li mi kao Slavonci baš toliko retardirani da nam još uvijek mogu izmišljati nekakve neprijatelje da se održe na vlasti? Očito jesmo....
Osobno mislim da će SDP i imati otprilike isto ili malo više, HDSSB malo manje, HSP puno manje, HNS i HDZ pokojeg vijećnika više. Nova koalicija mogla bi biti SPD-HNS-HDSSB. Otprilike isto kao i sada ali s tri miljuna manje u proračunu i malo drugačijim rasporedom snaga. Ali neka, građani biraju i imaju pravo birati nemoguće. Na kraju u demokraciji građani plaćaju i odlučuju koga žele, a koga ne.

Stanje će biti slično današnjem. Nije to ni loše. Neka Raja vidi da Đapone samo zna napraviti nered i rakopati stvari ali ništa nezna dovesti do kraja. Pa nisu bili bili u stanju ni planirati proračunsku stavku za ukrase Grada. Kao iznenadio ih Božić ove godine. Fuja, bljua majstori. Nisu predvidjeli u proračunu ni stavke za zatrpavanje. Kao mi ćemo otkopati, a drugi neka brine o zatrpavanju.

Ajmo opet anketu: Za koga ćete glasati.? Nek' ju stavi neki freak. Ja bih ali ne znam.
mvarga

Osobno mislim da će SDP i imati otprilike isto ili malo više, HDSSB malo manje, HSP puno manje, HNS i HDZ pokojeg vijećnika više. Nova koalicija mogla bi biti SPD-HNS-HDSSB. Otprilike isto kao i sada ali s tri miljuna manje u proračunu i malo drugačijim rasporedom snaga. Ali neka, građani biraju i imaju pravo birati nemoguće. Na kraju u demokraciji građani plaćaju i odlučuju koga žele, a koga ne.

Stanje će biti slično današnjem. Nije to ni loše. Neka Raja vidi da Đapone samo zna napraviti nered i rakopati stvari ali ništa nezna dovesti do kraja. Pa nisu bili bili u stanju ni planirati proračunsku stavku za ukrase Grada. Kao iznenadio ih Božić ove godine. Fuja, bljua majstori. Nisu predvidjeli u proračunu ni stavke za zatrpavanje. Kao mi ćemo otkopati, a drugi neka brine o zatrpavanju.

Ajmo opet anketu: Za koga ćete glasati.? Nek' ju stavi neki freak. Ja bih ali ne znam.

Dobit će više Hdssb i Hdz. Ostali manje. Volio bih da Hsp propadne kao i u ostatku države, pa da barem ne može nuditi neka svoja rješenja za formiranje vlasti. Zašto to? Zato što u tom slučaju opet neće biti moguće formirati vlast (Hdz, Hdssb i Sdp). Odnosno, netko će morati promijeniti ploču. Osječka priča neodoljivo podsjeća na temu o ukidanju općeg biračkog prava, jer nam s tim jednostavno ne ide. Možemo žaliti za vremenom prosvijećenog apsolutizma, najboljeg oblika vladavine u sredinama kakva je naša.Treba se samo upitati, kad je to Osijek, a i cijela Hrvatska, najviše napredovao. Da li u zadnjim godinama Austro-ugarske, i između 2 rata, ili u ovoj cijenjenoj demokraciji?

men pod prvo nije jasno kako se neko uopče usudi kandidirat u trudnoči, ak misli otič na trudnički od pitaj boga kolko kad se dijete rodi.

kar98k

men pod prvo nije jasno kako se neko uopče usudi kandidirat u trudnoči, ak misli otič na trudnički od pitaj boga kolko kad se dijete rodi.

Čuj, iako je moj odgovor potpuno off topic, moram regairati jer sam nešto shvatio iz tvog posta što mi se učinilo čudno. "Usuditi se kandidirati u trudnoći" meni zvuči kao odakle joj pravo musti kravu s menstruacijom ili hodati slobodno ulicom s ovulacijom.

Pa nije žena biološki stroj koji mora na remont jer je eto trudna. Ona sama zna što najbolje za nju i za bebu zato gledaj svoja posla. Ako ti smeta što će možda na trudničko, nemoj glasati za nju.

A postoje sredine gdje se slobodno ženu može silovati kada bez pratnje hoda slobodno s ovulacijom. Također ima sredina gdje je kažnjavaju jer je muzla kravu s menstruacijom. Mlijeko se naravno baca jer je puno uroka i zlih sila.

Ali ja se nadam da je to daleko iza nas. DALEKO, DALEKO iza nas.
kar98k

Vrhunska spika LOL
mislio sam na to zašto vara nas ''birače'' da če obavljat neku dužnost i da joj damo glas, da bi nakon ni 2 mjeseca rekla neželim to. nekažem da nema pravo da rodit bože :), al nije se trebala ni kandidirat ak je mislila otič na porodiljski makar bio pol godine, jel to je dužnost i posao koji se obavlja 24/7, pogotovo u slučaju Osijeka koji nema ''normalnu i stabilnu'' vlast godinama... i da se razumijemo svi su oni kreteni, oče nove izbore, a bit če isti rezultati, šta če sad ljudi drugačije glasat, mi svo svoje rekli, na njima je da se saberu i prizemlje i slože vlast.
Zoran Milanović, Milanka Opačić,Igor Dragovan,Biljana Borzan,Milica Fuček,Ilda Stanojević.........

OSIJEK ĆE IPAK BITI OCEK!!!!

SRAMOTA!!!!

Svi oni jednako kradu ali neka barem onda to budu hrvati .
:wink:
Smokvica

SRAMOTA!!!!

Logika ti je za usrati se.... ja bih one koje kradu strpao tamo između pošte i tržnice, bez obzira jesu li Rvati ili Azerbejdžanci.

A Osijek je odavno postao Ocek - naleti u Tvrđu petkom i subotom navečer pa ćeš vidjeti.
zlusch

Smokvica

SRAMOTA!!!!

Logika ti je za usrati se.... ja bih one koje kradu strpao tamo između pošte i tržnice, bez obzira jesu li Rvati ili Azerbejdžanci.

A Osijek je odavno postao Ocek - naleti u Tvrđu petkom i subotom navečer pa ćeš vidjeti.

sta se tice tvrdjeok. sto se tice lopova njih iza resetaka. ali opet ako ce netko krast i ako neko mora krast neka to nebudu cetnici.
'' A Osijek je odavno postao Ocek - naleti u Tvrđu petkom i subotom navečer pa ćeš vidjeti.''

bome
Smokvica

Zoran Milanović, Milanka Opačić,Igor Dragovan,Biljana Borzan,Milica Fuček,Ilda Stanojević.........

SRAMOTA!!!!

Hrvatino, barem nas onda ne vrijeđaj malim slovom.

Osobno ne vidim vezu između nečije navodne nacionalnosti i kriminala. Međutim, uz Hrvate kao što je citirani, možemo služiti samo kao krdo za pljačkanje.

No zanimljiva je ta floskula - svi jednako kradu. Osim što je totalna laž i izmišljotina, važno je prisjetiti se kad se počela pojavljivati. Čini mi se da sam prve izjave tog tipa čuo u drugoj polovici devedesetih, a najintenzivnije 1999., pred izbore. Njome su Hdz-ovci plašili građane oporbom, jer su se oni eto već (monstruozno) nakrali, a kako svi kradu, bolje da su oni na vlasti - kad dođe oporba morat će i ona pokrasti sve iz početka.

Ne treba ni govoriti koliko je skandalozno takvo razmišljanje, jer se uostalom i naknadno pokazalo da je totalno pogrešno, no mogu samo reći - tko zaista misli da su svi isti, nije ni zaslužiio ništa drugo nego da ga se pljačka. Osim što mu naravno treba oduzeti biračko pravo, jer što će mu, kad su svi isti, trebalo bi ga i poslati na edukaciju kod - a koga drugoga - nego Katoličke Crkve u Hrvata. Tamo će mu, nadam se, objasniti da su svi ljudi različiti (tako ih je napravio Bog) i da je pogrešno krasti (naravno, ako baš u to vrijeme Crkva ne bude zauzeta povratom nacionalizirane imovine, dobrotvornim akcijama za restauraciju Zagrebačke katedrale, pedofilijom među klerom, divotama hrvatskog Karitasa, agitiranjem za Hdz, euroskepticizmom, i ponajviše teorijom kaznenog prava i povijesti (hoću reći, ratnim zločinima i NDH).

I tako ćemo jedino napredovati.
Blofeld

Smokvica

SRAMOTA!!!!

Osobno ne vidim vezu između nečije navodne nacionalnosti i kriminala. Međutim, uz Hrvate kao što je citirani, možemo služiti samo kao krdo za pljačkanje.

No zanimljiva je ta floskula - svi jednako kradu. Osim što je totalna laž i izmišljotina, važno je prisjetiti se kad se počela pojavljivati. Čini mi se da sam prve izjave tog tipa čuo u drugoj polovici devedesetih, a najintenzivnije 1999., pred izbore. Njome su Hdz-ovci plašili građane oporbom, jer su se oni eto već (monstruozno) nakrali, a kako svi kradu, bolje da su oni na vlasti - kad dođe oporba morat će i ona pokrasti sve iz početka.

Ne treba ni govoriti koliko je skandalozno takvo razmišljanje, jer se uostalom i naknadno pokazalo da je totalno pogrešno, no mogu samo reći - tko zaista misli da su svi isti, nije ni zaslužiio ništa drugo nego da ga se pljačka. Osim što mu naravno treba oduzeti biračko pravo, jer što će mu, kad su svi isti, trebalo bi ga i poslati na edukaciju kod - a koga drugoga - nego Katoličke Crkve u Hrvata. Tamo će mu, nadam se, objasniti da su svi ljudi različiti (tako ih je napravio Bog) i da je pogrešno krasti (naravno, ako baš u to vrijeme Crkva ne bude zauzeta povratom nacionalizirane imovine, dobrotvornim akcijama za restauraciju Zagrebačke katedrale, pedofilijom među klerom, divotama hrvatskog Karitasa, agitiranjem za Hdz, euroskepticizmom, i ponajviše teorijom kaznenog prava i povijesti (hoću reći, ratnim zločinima i NDH).

Ajme sto si nabrijan. Nabrojao si gomilu gluposti (neda mi ih se ni citati). Previse brijes na politiku sinko. Niti idem na izbore niti me zanimju jedino mi idu na jaja sto su ti ljigavci na svakom jebenom programu pa ih moram gledat. Za te silne milione su mogli obuci sve beskucnike i nahraniti svu djecu u HRVATSKOJ . Pa sad ti meni reci jel to nebi bilo korisnije. A ovu bagru sto sam nabrojao gore očito cijenis pa se nebi cudio da si i ti jedan od Burzanovih.
Samo mi reci u kojoj si ti stranci i bit ce mi sve jasno.
e i vidim da si rekao Hrvate. Ma mili moj to su prva klasa četnika. (nisam u hdz-u).I sama Bilja Borzanova je rekla da je srpkinja pa eto ti. Miriši mi i da ti voliš bacati tri prsta po ulici.

NA OVOM FORUMU STE SVI NEKI NABRIJANI. NISTA VAM SE NESMIJE RECI. :evil: CIM NETKO NIJE ISTOMISLJENIK ODMA UDRI.LOOOOL
Ako neka stranka kandidira Svabe, imaju moj glas. Iz tih vremena imamo jedino sto valja. Tvrdju, koju su poceli rusiti 1918. jer tudjinska. Europsku aveniju, koju su pustili da propadne, jer nitko useljenoj bagri nije objasnio da to nisu bungalovi za tezake.
Zeljeznicu, koja 200 godina u Osijeku jednako izgleda i radi.
Sve ostalo je goli pistolj.
:wink:
GLASAJTE LJUDI ZA UMIROVLJENIKE ONI SU KRALJEVI. a vas tu pun kurac koji gledate gramaticu i takve stvari. Hrvati sam napisao malim jer brzo tipkam a ne i tocno.hihihi. sta tebe boli kita koliko sam ja nesto procitao a tebi Blofelde evo jedan clanak

"Biljana Borzan, vijećnica SDP-a i jedina izabrana predstavnica srpske nacionalne manjine u Gradsko vijeće Osijeka, nije željela komentirati javnu objavu njezine srpske nacionalnosti u emisiji "Nedjeljom u 2".

Iako je riječ o poznatoj činjenici te, iako je podatak bio ispisan i na izbornim listama na lokalnim izborima u Osijeku, predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je na javnoj televiziji ponovio kako je Biljana Borzan Srpkinja po ocu i majci te kako je zbog toga imala neugodnosti u Osijeku. "
8

Ako neka stranka kandidira Svabe, imaju moj glas. Iz tih vremena imamo jedino sto valja. Tvrdju, koju su poceli rusiti 1918. jer tudjinska. Europsku aveniju, koju su pustili da propadne, jer nitko useljenoj bagri nije objasnio da to nisu bungalovi za tezake.

Istina. Može Švabe ili Židove. Mislim da ni mentalno (kulturom) ni ekonomski još nismo dosegli kraj monarhije. U slučaju Osijeka, i razdoblje između dva rata. A moralno ne treba ni pričati.
Smokvica

Ajme sto si nabrijan. Nabrojao si gomilu gluposti (neda mi ih se ni citati). Previse brijes na politiku sinko. Niti idem na izbore niti me zanimju jedino mi idu na jaja sto su ti ljigavci na svakom jebenom programu pa ih moram gledat. Za te silne milione su mogli obuci sve beskucnike i nahraniti svu djecu u HRVATSKOJ . Pa sad ti meni reci jel to nebi bilo korisnije. A ovu bagru sto sam nabrojao gore očito cijenis pa se nebi cudio da si i ti jedan od Burzanovih.

Ne žalim što ne čitaš moje postove, žalim što izgleda općenito malo čitaš. Ne brijem na politiku, nego na ljude. Ne cijenim bagru, ali ne cijenim ni razmišljanje da su svi isti (jer je destruktivno i pesimistično, dugoročno vodi samo do nazadovanja).

Glede i u svezi milijuna za izbore, radi se o, na prvi pogled, plemenitom razmišljanju. No ako malo dublje promotrimo stvar, uočit ćemo da se naš trenutačni sustav - demokracija - ne može održati bez izbora. A izbori koštaju. Ako netko misli da je novac za izbore bačen, neka su slijedećoj prilici podrži diktaturu. Činjenica da se novac može i bolje potrošiti, ali može se i 3 milijarde za most, pa ćemo ga ipak graditi.
Smokvica

NA OVOM FORUMU STE SVI NEKI NABRIJANI. NISTA VAM SE NESMIJE RECI. :evil: CIM NETKO NIJE ISTOMISLJENIK ODMA UDRI.LOOOOL

Ma nismo, mi smo ti super. Ovo su ti odgojno-vaspitne metode.

Ovdje se samo reagiralo na tvoju argumentaciju. Ne bi trebao nekoga diskvalificirati/vrijedjati zato sto je druge nacionalnosti. U Slovackoj ti je premijer ili predsjednik Hrvat, isto kao i gradonacelnik Buenos Airesa...

Da njima netko govori da su smrdljive ustase s nozem u zubima, ti bi odmah stao u obranu.

Ako nekoga ne preferiras, onda kazes da je nesposoban. To ti je univerzalna diskvalifikacija. Nesposoban je jer je do 8. godine piskio u gace, spavao s upaljenim svjetlom ili imao jedinicu iz likovnog/tjelesnog...
Da se razumijemo po meni ovo sto adeze radi (zatvaranje nasih ljudi odnosno neznam Blofelde jesu li to i tvoji) isto tako nije u redu ali evo ako te zanima odi na sdp-ovu stranicu pa malo procitaj odakle su ti ljudi i šta su. Zanima me koji je HRVAT u srpskom parlamentu.mozda i ima ali koliko se njega slusa a kod nas banda ce upravljati drzavom tj skoro je upravljala. Samo neznam šta Željkica Antunovic i jos njih nekolicina radi u toj srpskoj stranci. ist kurac SDP I SDSS.
@Smokvica.
Svojedobno je potpredsjednica srpske vlade bila Hrvatica. Da si vidio kako su se onda uspjenili svi pravovjerni Srbi na jedan takav skandal.
ma sve je to ok. ko je jos za diktaturu. ali ko da meni treba na svakom rasvjetnom stupu Sanader,Zoki Milanovic,pa onda jos onaj čedomir s tri prsta. Po meni ti plakati ne utjecu na nista. ko ima svoga favorita taj ga ima bez obzira na plakate. a ovo sto se tice srba. to sam se vec uvijerio da se protiv njih nemoze nista reci bilo gdje jer si odma ultra nacionalist(da negovorim o prici oko thompsona). svih ih brane. evo vi ste sada žestoko stali u obranu. pa se ja sada nebi zacudio da me pitate sta ja imam protiv njih. dok nas oni lijepo prcaju u dupe i provociraju. odi na srpski forum pa procitaj sta oni pisu o nama. odnosno ljudima moje nacionalnosti.HRVATIMA. ocito je sramota biti HRVAT a srbit čisto kul. tako sam naisao na jednom HRVATSKOM forumu na osobu nadimka SLOBODAN MILOŠEVIĆ. i ja se sad javim adminima a on meni sav ponosan HRVAT
kaže "sta ti imas protiv njega". i svi namene sta ja glumin neka pustim covjeka na miru .tako isto i vi. ETO.
allein

@Smokvica.
Svojedobno je potpredsjednica srpske vlade bila Hrvatica. Da si vidio kako su se onda uspjenili svi pravovjerni Srbi na jedan takav skandal.

eeee pa to ti ja govorim. kod nas je to normalno. zasto Bilja nebi bila nam tu "šef". pa kad lijepo neki srbin sto je pucao po tvojoj kuci dobije posao ispred tebe i jos ti se smeje .onda ce doc svima u ovoj istocnoj zabiti iz kurca u guzicu .ali dotad neka srbi vladaju-jos malo pa ce i do karlobaga.

---8---
Sto se tice slovacke i brazila. ma boli mene neka nama dodje kinez i nek bude premijer.ali odnosi izmedju HRVATSKE , brazila i slovacke nisu isto sto i odnosi HRVATSKE i srbije. povijest nije ista.

@smokvica
srbi su nam rasturili grad u ratu, činjenica. tko nam je rasturio grad poslije rata?
lufus

@smokvica
srbi su nam rasturili grad u ratu, činjenica. tko nam je rasturio grad poslije rata?

Vandali i HDZ.

i Kramaric!!! :gunbandana: :hi:
Smokvica

Da se razumijemo po meni ovo sto adeze radi (zatvaranje nasih ljudi odnosno neznam Blofelde jesu li to i tvoji) isto tako nije u redu ali evo ako te zanima odi na sdp-ovu stranicu pa malo procitaj odakle su ti ljudi i šta su. Zanima me koji je HRVAT u srpskom parlamentu.mozda i ima ali koliko se njega slusa a kod nas banda ce upravljati drzavom tj skoro je upravljala. Samo neznam šta Željkica Antunovic i jos njih nekolicina radi u toj srpskoj stranci. ist kurac SDP I SDSS.

Evo, nešto smo postigli. Dakle, nisu svi isti, nego samo ne valjaju Srbi i Sdp.

Dobro, kako Sdss koalira i sa Hdssb-om, u Županiji, i sa Hdz-om, u državi (čak će dobiti i potpredsjednika Vlade), ispada da nitko ne valja.

Dalje ne bih, jer se već o ovome raspravljalo, uostalom Katolici smo, mi Hrvati, pa ne smijemo mrziti druge.
Smokvica

Blofeld

Smokvica

SRAMOTA!!!!

Inace, u nasem jeziku negacija se pise odvojeno od glagola, osim u slijedecim slucajevima:

nisam
necu
nemam
nemoj

Najbolje obozavam ove sto se na sve strane busaju u prsa hrvatstvom (sto god to znacilo) i ekspertnim znanjem o pripadajucoj politici i povijesti, a nisu u stanju nauciti ni osnove jezika. Ili sam ja mozda ucio neke druge definicije o pripadnosti i postivanju matice...
tako je . nitko nevalja. i tko god dodje na vlast ce krast. zasto bi promijeni tradiciju.ako su svi dosad zasto nebi i odsad.nelogicno zar ne. nemrzim nikog jer mrznja unistava iskljucivo mene. Blofelde malo citaj mje komentare(sve) pa onda ih komentiraj u cijelosti.
nitko nije spomenuo moju pricu sa liko Slobe. to je normalno. samo sto pojednici nisu poceli vikat
"slobo slobodo".ali oce oce
8

Amen! Imat ce i moj glas, i prilog za kampanju.

Razlika izmedju demokratskih drustava i wanabee demokratskih drustava (kao sto je nase) je, izmedju ostalog, cinjenica da li je narod mentalno i civilizacijski zreo i spreman za tako nesto. Mi ocigledno nismo, i zato nam treba tudjinska vlast. Rekoh vec na nekom topicu ranije, Hrvatska je bila uspjesna, prosperitetna i napredna samo dok/kad je bila pod tudjinskom vlascu. Sve sto su nam ostavili u amanet, sjebavali smo...
Allende

Smokvica

Blofeld

Smokvica

SRAMOTA!!!!

Inace, u nasem jeziku negacija se pise odvojeno od glagola, osim u slijedecim slucajevima:

nisam
necu
nemam
nemoj

Najbolje obozavam ove sto se na sve strane busaju u prsa hrvatstvom (sto god to znacilo) i ekspertnim znanjem o pripadajucoj politici i povijesti, a nisu u stanju nauciti ni osnove jezika. Ili sam ja mozda ucio neke druge definicije o pripadnosti i postivanju matice...

procitaj zasto sam pisao neispravno. lijepo sam naveo zasto. a ti nemas nista pametnije za reći nego ggledati gramatiku.. i evo opet. reci da volis svou drzavu i nedaj boze istaknuti zastavu na kucu je ULTRANACIONALIZAM kao i slusati thompsona. to je to. mi hrvati smo u kurcu. sto se tice amera mislim da odnjih trebamo nauciti kako voliti svoju drzavu .
mozda da sam pricao na ekavici me nebi ovoliko pljuvali. to je normalnije??? cim sam spomenuo HRVATSKU oda halabuka. e pa neda mi se bit vise ovdje jer ste gomila jebivjetara.ĆAO
Smokvica

mozda da sam pricao na ekavici me nebi ovoliko pljuvali. to je normalnije??? cim sam spomenuo HRVATSKU oda halabuka. e pa neda mi se bit vise ovdje jer ste gomila jebivjetara.ĆAO

Majde.. to su ti srpska posla ! :lol:

Nama je uvijek netko drugi kriv, Srbi, komunisti, masoni, žuti i zeleni vragovi...Tko je npr. kriv što se čovjek za kojeg je DRŽAVA dala jamstva zabavlja u lovu s ministrom unutarnjih poslova i saborskim zastupnikom?
lufus

Nama je uvijek netko drugi kriv, Srbi, komunisti, masoni, žuti i zeleni vragovi...Tko je npr. kriv što se čovjek za kojeg je DRŽAVA dala jamstva zabavlja u lovu s ministrom unutarnjih poslova i saborskim zastupnikom?

Jubito! ko drugi !? sto ga nije uapsio :))
lufus

Tko je npr. kriv što se čovjek za kojeg je DRŽAVA dala jamstva zabavlja u lovu s ministrom unutarnjih poslova i saborskim zastupnikom?

Hmmm... njegova zena?!

Da valja, ne bi debiloidnost kao sto je ubijanje nenaoruzanih zivotinja koristio kao ispriku za bijeg.

Kao sto je vec receno, nije toliko bitna nacionalnost koliko mentalitet. Taj konjusarsko-stocarsko-palanacki...

But, have no fear my dear fellows, ovaj postideoloski interregnum, u kojem konjusari vode virtualno kolo ionako nece biti dugog vijeka.

Korporacije su zadnjih 10 godina grabile i potiho pustale svoje pipke iz Austrije, Italije, Njemacke... toliko da vec sada plemenske vodje suverenitet, povjerenim im od nas smrtnika, u kljucnim situacijama prodaju tim bezlicnim profitnim neokolonijalistickim platformama.

Prvo godine i godine ekspolatacije bogatstava, a nakon toga utiskivanje kreditne ovisnosti, ogranicavanja osobnih sloboda u ime visih (korporativnih) ciljeva.

Dok te karaju u dupe i temeljito eksploatiraju, u uho ti pustaju Odu radosti. Dok gledas kako milijarde stvorenih viskova vrijednosti sjedaju na kojekakve bankovne racune u planinskim europskim drzavama, vojske ljigavih "PR" i "event managera" ti projiciraju ruzicastvu sliku stvarnosti direktno na ocni zivac.

Christmass i afterwork party, domjenak, "nama je stalo do vaseg zadovoljstva", drkanje u pokretu, lakoca postojanja, kanapeici s drlogom nabijenim na kinesku cackalicu, "dodji, jedi, rok, rok, rok...".

Pomalo smijesno djeluju ova prepucavanja Hrvati, Srbi, ovi-oni... kad nasim zivotima ionako ne upravljaju i nece upravljati ni jedni ni drugi.
JA SE MORAMA NAŽALOST ILI NASREĆU SLOŽITI SA SMOKVICOM!
ALI HTIO BI ISTAKNUTI DA SE TU NE MOŽE DOĆI NA ZELENU GRANU! ZATO ŠTO JE KOD NAS VELIKI BROJ SRBA KOJI SE DEKLARIRAJU POD HRVATE A U BITI SU SAMO KOMUNJARE KOJI SU DOBRO ŽIVILI OVDJE ZA VRIJEME JUGE PA SU TU I OSTALI! NPR. JA SAM ISTI "PROBLEM" IMAO SA JEDNIM SVOJIM LEGOM. NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO. A MOJ JEDAN DEDA JE UBIJEN A DRUGI JE ISTO BIO NA STRELJANJU, VEĆ SI ISKOPO GROB, I SPASIO GA NJEMAČKI OFICIR JER MU BIO UČITELJ U ŠKOLI!
KAKO DA MI DOĐEMO NA ISTO. NIKAKO!

ČINJENICA JE DA MINIMUM 30% OSJEČKIH OBITELJI U ZADNJA 2 KOLJENA IMA NEKOG IZ SRBIJE ILI SA TOG PODRUČJA. NORMALNO DA NE VOLI DESNIČARE. TO MORATE PRIZNATI. OTPRILIKE TAKAV JE OMJER U SVAKOM RAZREDU! AKO SE PO TOME MJERIMO.

A BURAJZ U SRBIJI NEMA NIKO DA ŽIVI A DA MU JE ČAĆA HRVAT IL HERCEGOVA U TOM JE NAŠ PROBLEM AKO GA UOPĆE TAKO MOŽEMO NAZVATI!
HTIO BI SE SAMO JOŠ OSVRNUTI NA KOMENTAR OD LUFUSA, VEZANO ZA ONO DA SU NAM UVIJEK DRUGI KRIVI... ( NE ZNAM JA TO OZNAČAVAT I CITIRAT..)

PROBLEM I JE U TOME ŠTO SMO SI SAMI KRIVI. AL MI SMO TAKAV JEBIVJETARSKI NAROD! U UVIJEK ĆE NAM TAKO BIT.

I JOŠ BI ISTAKNUO KAD BI SE NAPRAVIO PRAVI POPIS STANOVNIŠTVA U KOJEM SE MORA NAVEST PRAVA NARODNOST A NE PARAVAN NARODNOST DA BI SE TEK ONDA VIDJELO DA NAS NEMA 4,2 MIL NEGO 3,0 MILIJUNA.

KAKO MI SE NEKI ( IZMIŠLJENI LIK) NEBOJŠA, OD OCA RADOVANA I MATERE BILJANE MOŽE U INDEKSU DEKLARIRAT KO HRVAT. KAKO? KOJI SI TI CRNI HRVAT? KO ANTE ČULO? PA DAJTE LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT!

I ZAPAMTITE DA JE U JUGI NA DIREKTORSKIM POZICIJAMA BILO 99,99% SRBA! A OVIH 0,01% SU BILI ILI JEBAČKI GENIJALCI ILI DUPELIZCI! A DANAS SIGURNO NIJE 99,99% HRVATA. ZATO I JESMO TU DI JESMO!
zbonj

HTIO BI SE SAMO JOŠ OSVRNUTI NA KOMENTAR OD LUFUSA, VEZANO ZA ONO DA SU NAM UVIJEK DRUGI KRIVI... ( NE ZNAM JA TO OZNAČAVAT I CITIRAT..)

PROBLEM I JE U TOME ŠTO SMO SI SAMI KRIVI. AL MI SMO TAKAV JEBIVJETARSKI NAROD! U UVIJEK ĆE NAM TAKO BIT.

I JOŠ BI ISTAKNUO KAD BI SE NAPRAVIO PRAVI POPIS STANOVNIŠTVA U KOJEM SE MORA NAVEST PRAVA NARODNOST A NE PARAVAN NARODNOST DA BI SE TEK ONDA VIDJELO DA NAS NEMA 4,2 MIL NEGO 3,0 MILIJUNA.

KAKO MI SE NEKI ( IZMIŠLJENI LIK) NEBOJŠA, OD OCA RADOVANA I MATERE BILJANE MOŽE U INDEKSU DEKLARIRAT KO HRVAT. KAKO? KOJI SI TI CRNI HRVAT? KO ANTE ČULO? PA DAJTE LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT!

I ZAPAMTITE DA JE U JUGI NA DIREKTORSKIM POZICIJAMA BILO 99,99% SRBA! A OVIH 0,01% SU BILI ILI JEBAČKI GENIJALCI ILI DUPELIZCI! A DANAS SIGURNO NIJE 99,99% HRVATA. ZATO I JESMO TU DI JESMO!

Naravno. U staroj Jugi su postojali samo Srbi. Svi ostali su bili ili robovi ili su bili zamrznuti do 1990.

Joj, da mi je ovakav IQ samo na tjedan dana da se malo odmorim.

A tema je, inace, ostavka Biljane Borzan....
Allende

zbonj

Naravno. U staroj Jugi su postojali samo Srbi. Svi ostali su bili ili robovi ili su bili zamrznuti do 1990.

Po tvojim komentarima se zakljucuje da si ti taka srbenda da je steta zraka sto ga udises
Allende

zbonj

Allende

zbonj

FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!!
TOLIKO O IQ-u!!!

ALI TVOJ ČAĆA I DIDA OČITO SA TIME NISU IMALI PROBLEMA! ( UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA VAŠIM GODINAMA)
zbonj

FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!! TOLIKO O IQ-u!!!

Onaj tko ti je to rekao gadno te je slagao i možeš mu slobodno pljunuti u lice. Smio si reći da si Hrvat, smio si se službeno deklarirati kao Hrvat i smio si ići u crkvu koliko si god htio. Ako si bio član SK, onda nisi smio ići u crkvu.

Slavio se Božić i pravoslavci su išli kod katolika na Božić i obrnuto dva tjedna kasnije. Kitio se bor i stavljali su se pokloni. Oni koji ti sve to danas kažu da se nije smjelo bili su uglavnom komunjare, a danas su turbo-katolici i glumataju ugroženost.
zbonj

Ovo je notorna glupost i laž. Opet su ti krivo rekli dječače... Srbi jesu bili malo povlašteniji, ali nikako u tolikom omjeru. A danas se direktorska mjesta gradskih i državnih poduzeća dijele po nacionalnoj, zavičajnoj i stranačkoj pripadnosti.

I pogledaj kako nam je... državom i gradom nam vladaju nesposobni turbo-Hrvati koji su opet, kao u dobra stara crvena vremena, podobni a ne sposobni. Opet kojekakvi Glavići i ekipa postavljaju "svoje" ljude na pozicije da ih mogu kontrolirati i povlačiti konce, zapošljavaju po zavičajnom i stranačkom principu, a ne po sposobnosti i stručnosti.

Gdje smo se pomaknuli od poslije rata? Tamo gdje su nam Germani i pokazali prstom da se maknemo... a ti briješ na neke izmišljene četnike i neke navodne neprijatelje.
ZBONJ :nemoj trosit vezu na ovo ovdje. vidis da ovi decki ovdje vole dizati tri prsta u zrak.jos ce ti poceti tvrditi da su Hrvati zlocinci a srbi branili otadžbinu. jednostavno se furaju na šešelja i ostale njima heroje i to je to. budala ce uvijek biti.
zlusch

zbonj

FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!! TOLIKO O IQ-u!!!

Onaj tko ti je to rekao gadno te je slagao i možeš mu slobodno pljunuti u lice. Smio si reći da si Hrvat, smio si se službeno deklarirati kao Hrvat i smio si ići u crkvu koliko si god htio. Ako si bio član SK, onda nisi smio ići u crkvu.

Slavio se Božić i pravoslavci su išli kod katolika na Božić i obrnuto dva tjedna kasnije. Kitio se bor i stavljali su se pokloni. Oni koji ti sve to danas kažu da se nije smjelo bili su uglavnom komunjare, a danas su turbo-katolici i glumataju ugroženost.

Mogao si i ako si bio član SK (istina, ako nisi htio napredovati). Tako su veliki komunisti bili i Tuđman i Šeks i, primjerice, Žužul.
Smokvica

ZBONJ :nemoj trosit vezu na ovo ovdje. vidis da ovi decki ovdje vole dizati tri prsta u zrak.jos ce ti poceti tvrditi da su Hrvati zlocinci a srbi branili otadžbinu. jednostavno se furaju na šešelja i ostale njima heroje i to je to. budala ce uvijek biti.

Dečki, sutra se vidimo u Tvrđi na ćirilici pa da braća vide kako đuskamo mi Rvati bre!!
zlusch

zbonj

Ovo je notorna glupost i laž. Opet su ti krivo rekli dječače... Srbi jesu bili malo povlašteniji, ali nikako u tolikom omjeru. A danas se direktorska mjesta gradskih i državnih poduzeća dijele po nacionalnoj, zavičajnoj i stranačkoj pripadnosti.

I pogledaj kako nam je... državom i gradom nam vladaju nesposobni turbo-Hrvati koji su opet, kao u dobra stara crvena vremena, podobni a ne sposobni. Opet kojekakvi Glavići i ekipa postavljaju "svoje" ljude na pozicije da ih mogu kontrolirati i povlačiti konce, zapošljavaju po zavičajnom i stranačkom principu, a ne po sposobnosti i stručnosti.

Gdje smo se pomaknuli od poslije rata? Tamo gdje su nam Germani i pokazali prstom da se maknemo... a ti briješ na neke izmišljene četnike i neke navodne neprijatelje.

Čini se da je prevlast podobnih u Jugi bila mala šala u usporedbi s onim što nas je zadesilo nakon osamostaljenja. Primjerice, u Jugi su direktorska mjesta većinom dobijali podobni i Srbi, a u Hrvatskoj isključivo podobni i članovi Hdz-a.

Jedan prijatelj iz Županije se našalio kako se u Županiji nije mogla zaposliti ni čistačica bez Glavaševog odobrenja, što u Jugi ipak nije bio slučaj.

Pa evo, i naš veliki domoljub i nacionalist Tuđman bio je u svojoj karijeri JNA general, predsjednik Zavoda za historijat radničkog pokreta, predsjednik sportskog društva Partizan Beograd, dok je recimo Šeks radio u Javnom tužilaštvu (današnji DO), da bi otvorio odvjetničku kancelariju u Šidu, Srbija. Manolić je bio glavni jugo policajac, Josip Perković šef Udbe Hrvatska, Dragan Mustać (moram reći, iako ne volim o etnicitetu - Hrvat) šef Udbe Jugoslavija, komandanti 2 od četiri JNA brigade u 2. sv. ratu Hrvati. I tako dalje, i tako dalje.

Smokvice i Zbonj, knjigu u ruke.
zbonj

želiš reći da osobe koje su rođene u Hrvatskoj od strane "stranaca" ne smiju osjećat pripadnost hrvatskom nacionalnom biću?a koji im je drugi izbor? roditelji su im otišli iz kojekave zabiti za boljim životom, izrodili ih,ne misle se više tamo vraćat i oni odmah moraju biti isto što i roditelji - stranci?cijeli život su proživjeli u ovoj zemlji, poprimili navike i običaje sredine.ako netko u Hrvatskoj veli da se osjeća pripadnikom Eskima tvoje je da poštuješ njegove nacionalne osjećaje.

lufus

@smokvica

glavaš u dosluhu sa kramaričem i hdz-om
zbonj

NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO.

Ne vidim razliku izmedju tebe i njih. Vi ste ista ploca, samo druga strana. Isti mentalni sklop. I jedni i drugi bi do pozicija i fotelja preko prava temeljenih na tjelesnim izlucevinama/tekucinama(krv/pljuvacka/sperma).

Kao sto se od '90tih prica da su od '45-'90 sve povlastice imali "Srbi" i "komunjare", tako i danas postoje oni (etiketirani kao "Srbi", "jugonostalgicari", "komunjare") koji se nisu uhljebili (a zarko to zele), pa su im krivi "Hercegovci", "hadezenjare", "emigracija".

Ne pokusavam negirati cinjenicu da u svim sustavima postoje instituti nagradjivanja povladjivackih prishupaka i nizdlakokliznih cmaroljubaca, vec da su najglasnisniji "razotkrivaci" oni koji razmisljaju na jednak nacin, samo se ne nalaze s prave strane ograde i u pravom dvoristu.

Ponekad si razmisljam o tome kako ne bi bilo lose kad bi zivjeli u apsolutistickom drustvu s pravednim mehanizmom prepoznavanja takvih i njihovim pravovremenim smjestajem u korektivne institucije smjestene na geografska podrucja s lisajem kao dominantnom vegetacijom.

P.S. Please, iskljuci caps lock i pisi normalno. Na Internetu se pisanje velikim slovima izjednacava s vikanjem. Tnx.
Leteci mungos

zbonj

NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO.

Ne vidim razliku izmedju tebe i njih. Vi ste ista ploca, samo druga strana. Isti mentalni sklop. I jedni i drugi bi do pozicija i fotelja preko prava temeljenih na tjelesnim izlucevinama/tekucinama(krv/pljuvacka/sperma).

Kao sto se od '90tih prica da su od '45-'90 sve povlastice imali "Srbi" i "komunjare", tako i danas postoje oni (etiketirani kao "Srbi", "jugonostalgicari", "komunjare") koji se nisu uhljebili (a zarko to zele), pa su im krivi "Hercegovci", "hadezenjare", "emigracija".

Ne pokusavam negirati cinjenicu da u svim sustavima postoje instituti nagradjivanja povladjivackih prishupaka i nizdlakokliznih cmaroljubaca, vec da su najglasnisniji "razotkrivaci" oni koji razmisljaju na jednak nacin, samo se ne nalaze s prave strane ograde i u pravom dvoristu.

Ponekad si razmisljam o tome kako ne bi bilo lose kad bi zivjeli u apsolutistickom drustvu s pravednim mehanizmom prepoznavanja takvih i njihovim pravovremenim smjestajem u korektivne institucije smjestene na geografska podrucja s lisajem kao dominantnom vegetacijom.

P.S. Please, iskljuci caps lock i pisi normalno. Na Internetu se pisanje velikim slovima izjednacava s vikanjem. Tnx.

FUUUUUUUJ FAŠISTO JEDAN I TI IDEŠ NEKOMU SOLITI PAMET....SRAAAAM TE MOŽE BITI. MAMU SI ZATVORI U REZERVAT I HRANI JU TRAVOM DA ZNAŠ!

On topic. Bez pogovora Borzanica nije željela u koaliciju jer je blago rečeno zagrižena tvrda srbendaljka koja ne može Glavašu oprostiti što Osijek nije postao Ocek. A kad imaš posla s takvima istom mjerom im se moraš suprotstavljati inače si gubitnik. Prije rata je Osijek bio 90% u srpskim rukama, sva rukovodeća mjesta su pripadala njima i poneki Hrvat kao ovi što si nabrojao koji su se morali dokazati ubijajući druge Hrvate, radje su pomagali braći srbima nego svojima, bojeći se za vlastitu guzicu da ih ne prokažu kao Ustaše.

Toliko.
spin

FUUUUUUUJ FAŠISTO JEDAN I TI IDEŠ NEKOMU SOLITI PAMET....SRAAAAM TE MOŽE BITI. MAMU SI ZATVORI U REZERVAT I HRANI JU TRAVOM DA ZNAŠ!

Ironija nije zacin predvidjen za uzivanje makar cijeg mentalnog nepca.
svi vi koji patite za jugom koji kurac neodete u srbiju. neki deda je napravio malu jugoslaviju. pa eto tamo se potrpajte i uzivajte. leto zima jesen boli vas balaban. srbi na okupu.pa onda tamo dizite tri prsta i veličajte Jozu Broza. i jos pozovete Bilju borzanovu i hura "Hej Slaveni"
Šta deda i mala srbija brate?!
Pa mi već jesmo u maloj Srbiji,velika je ova istočno od nas...
U nekim se hrvatskim školama uči samo srpski jezik i druge nema,najveći zločinac ,zapovjednik Glavašu tijekom rata, nam je predsjednik sabora,u Vukovaru si faca ako digneš 3 prsta na plakatu veličine moje kuće,da ne duljim ima toga još...
HSP mi je bio drag srcu dok nisu iskoalirali sa znamo kime,Srbi hoće sad i većinu u saboru sa razno raznim koalicijama-pa gdje smo mi u njihovoj skupštini bre?Imamo jednog a i toga jadnika jebavaju i smještaju mu afere...ko jebeni Holivud!
Juga je bila majka,digneš kredit sutra ga pojela inflacija štaš bolje...sad smo dužni 24 milijarde samo zbog toga pa ko hoće nek mu bude juga opet a Tita Broza imamo i više trenutno u državi tako da za njim netrebamo patit...
Mesić je legenda,jebeni diplomat,putuje čovjek nagledo se svijeta...kakva Biljana jebeš nju...!!!

Pozdrav Smokvice pederu jedan!
Morpheus

Šta deda i mala srbija brate?!
Pa mi već jesmo u maloj Srbiji,velika je ova istočno od nas...
U nekim se hrvatskim školama uči samo srpski jezik i druge nema,najveći zločinac ,zapovjednik Glavašu tijekom rata, nam je predsjednik sabora,u Vukovaru si faca ako digneš 3 prsta na plakatu veličine moje kuće,da ne duljim ima toga još...
HSP mi je bio drag srcu dok nisu iskoalirali sa znamo kime,Srbi hoće sad i većinu u saboru sa razno raznim koalicijama-pa gdje smo mi u njihovoj skupštini bre?Imamo jednog a i toga jadnika jebavaju i smještaju mu afere...ko jebeni Holivud!
Juga je bila majka,digneš kredit sutra ga pojela inflacija štaš bolje...sad smo dužni 24 milijarde samo zbog toga pa ko hoće nek mu bude juga opet a Tita Broza imamo i više trenutno u državi tako da za njim netrebamo patit...
Mesić je legenda,jebeni diplomat,putuje čovjek nagledo se svijeta...kakva Biljana jebeš nju...!!!

Pozdrav Smokvice pederu jedan!

Nazalost si u pravu i zato ces dobit po pičci kad te vidim. :pucaj: :sniper: :rifle: :gunbandana:

Tagovi