magyU ovom tekstu oko Sukera sam i sebe nasla.Posto sam rodjena u Modrici(bih) i zivim u Osijeku 17 godina,zar bih ja trebala voliti Modricu kao Osijek??? nikada!!!em su mene i stotinu tisuca Hrvata i Bosnjaka otjerali srpski koljaci za vjeke vjekova iz toga grada.Dosla sam u Osijek(kao 4 tisuce Hrvata iz Bosne ,po statistici brijesce,cepin,livana,tenja,mislim da ima i vise od 4 tisuce)zivim u ovom gradu,kucu smo napravili i sredili se za skroz da ostanemo u njemu,i ocemo.A Suker?? kako sam ja njega slusala on je cak sta vise rekao da je porijeklom iz LIVNA?? znaci bih,nisam cula da je pricao da je iz Zagreba niti Osijeka,nego livnjak..neznam zasto to,niti je rodjen tamo,niti zivi ,niti ima kucu,nista...a za Dinamo sto voli (vole ga stotine tisuce Hrvata pa i ja)i sto je igrao za klub nevidim nista lose da nevoli Dinamo niti Zagreb.Al on je pricao koliko se sjecam da je iz Livna,hmm,mozda sam krivo cula..a za pocasnog gradjanina,meni osobno je svedno..tu se rodio,tu je igrao pa i ako mu daju i ako ne,kako drugi odluce..
al' si ga ti nasrala....