Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
U subotu 27. listopada 2007. u caffe baru Excalibur, održava se Sony Playstation Turnir. Glavna igra je Pro Evolution Soccer 7. Turnir počinje u 13h.
Kotizacija za turnir je 50kn. Prijave za turnir molim vas na moj PM slati, ili doći u direktno u caffe bar Excalibur. Glavni pokrovitelj turnira je Pivovara Osijek i Esseker pivo. Osim podjele novca od kotizacije za prva 4 mjesta, svi sudionici također će dobiti vrijedne nagrade Pivovare Osijek.
Osim glavnog turnira u nogošu, organiziran je i rekreativni turnir za ostale posjetitelje koji ne vole tipkat za loptom.
Izvan konkurencije, dakle bez kotizacija iliti besple upad, svi ostali posjetitelji moći će igrati i druge igrice kao što su Tekken, Need For Speed, Gran Turismo... Sve po izboru. Za ovo nije se potrebna prijavit, već se samo pojavit u Excaliburu u subotu popodne.
[b]Prijave za glavni turnir u PES 7, slati najakasnije do petka, a kotizacije moraju biti uplaćene također do petka do 24h.
[/b]
Kontakt telefon 098 194 6806 ili 091 17 000 11
|
|
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
 Tekken nije u konkurenciji.... Pfff... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
OKej koliko se igra mislim poluvrijeme i to  |
|
|
|
|
 |
Deez
|
Igra se na 2 dobivene. Poluvrijeme je 5 minuta. |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Navijaci, ljubitelji piva, su dobrodosli? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
igrači i igračice vidimo se...  |
|
|
 |
Deez
|
Eto pošto Tekken nije u konkurenciji za novčane nagrade, u dogovoru s Pivovarom Osijek, odlučili smo nagradit i natjecatelje izvan konkurencije. Dakle Tekken će se igrati bez kotizacija, ili ti besple, a glavna nagrada je MP4 player kojeg sponzorira Esseker pivo. Bit če još nagrada za Tekkenovce, čim utvrdim detalje s pivovarcima javim vam! |
|
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Oho! Tko mi se usudi usprotiviti u Tekkenu?
Hvala, Deez! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
ja ću ti se usprotiviti, bez imalo straha..
ako uspijem doći.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
par pitanja u vezi PS-a
klubovi ili reprezentacije???
jel se smije pravit taktika??
i moguće da platim 50 kn i odigram 2 tekme? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
wastedbass
|
fuj slike btw
da da
to su pitanja koja i ja zelim znati |
|
|
|
|
 |
Deez
|
Dakle možete birati klub ili repka.
Smije se radit šta god se hoće i zna.
Plan mi je napravit skupine po 4 igrača, pa onda igra svako sa svakim i najbolji ide dalje.Nakon skupina slijede osmina, četvrtina, polufinale i finale. Dakle svaki igrač će odigrat najmanje 3 tekme.
Ako interes bude prevelik pa ne bude vremenski moguće igrat po grupama, idemo sa knockout sistemom ali na 2 dobivene. Dakle u tom slučaju igrač će moći odigrat i 3 tekme najmanje.
Dakle sve ovisi o interesu ljudi, i sistem igre i nagrade. Što vas je više, nagradni fond je veći. A za sve igrače, Pivovara Osijek kao pokrovitelj turnira, je osigurala nagrade. Dakle nitko neće ići kući praznih ruku.
Za Tekken turnir koji se igra bez kotizacija (bez uplate od 50kn, svi ga mogu igrati samo je potrebno se prijavit do petka na moj PM) Pivovara je također osigurala vrijedne nagrade. Prva nagrada je MP4 player. |
|
|
|
 |
wastedbass
|
deez ti si legenda
tako tri utkamice u ligi super
mozes i kladionicu napraviti hahah ja ti sutra posaljem to jest prijavu za svoju ekipu s bostuskog pozdrav |
|
|
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
mogao bih doći vidjeti ovo, al se neću prijavljivati jer pes nisam igrao pola godine |
|
|
|
|
 |
Deez
|
Ajmo ljudi prijave! Dosad vas premalo prijavilo i sve mi se čini da ću morat otkazat turnir?! |
|
|
|
 |
 |
|