Autor |
Poruka |
eboogie Ukupno postova: 30 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
U ponedjeljak i srijedu 5. i 7. studenog 2007. u vremenu od 19,30 do 21 sat u dvorani gradske četvrti u robnoj kući IPK na Sjenjaku počinje novi početni plesni tečaj za građanstvo. Traje dva mjeseca (ponedjeljkom i srijedom od 19,30 do 21 sat). Uči se pet osnovnih vrsta plesova koji bi polaznicima trebali biti dostatni za bezbolan pristup na plesni podij te se učinkovito rješava problem - IMAM DVIJE LIJEVE! Zainteresirani mogu nastaviti dalje plesati.
Tečaj vode iskusni plesni instruktori. Informacije na telefone 098/451-008 i 091/254-29-73 ili na e-mail [email protected] |
|
|
|
|
 |
Vox populi Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Pozdrav,
mogu li ja stvarno naučiti plesati u dva mjeseca? I što ukoliko trebam još jednom ponoviti tečaj kako bih utvrdio "gradivo"? |
|
|
|
|
 |
eboogie Ukupno postova: 30 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
Vrlo kratko - dođi u robnu kuću IPK Sjenjak u ponedjeljak u 19,30 sati i vidi kako radimo. Tek tada odluči hoćeš li ostati ili ne. Vjeruj, za dva mjeseca naučiti ćeš osnove plesa. Dovoljno da se svi oslobode straha i onog - ja to nikada neću moći naučiti. Svi mogu! |
|
|
|
|
 |
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
pa ako bas ne mozes nauciti za dva mjeseca ti ponovi tecaj, nije bad |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!!  |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
A kojih je to pet plesova? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
tinka_7
|
ja nisam sigurna ali mislim da su to valceri, jive, cha cha, tango, rumba |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!!  |
|
|
 |
Ali G Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
možeš dalje dolaziti na početnički koliko kod hoćeš for free nakon ta 2 mjeseca... dok se ne usavršiš... badava.
A uči se discofox, tango, engleski i bečki valcer i polka.
latin - 0 bodova  |
|
|
|
|
 |
tinka_7
|
uci se ovo sto sam ja rekla...valjda ja znam...raspitala sam se....plesovi su se promijenili od tvog zadnjeg dolaska hehe |
|
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
pa evo ja idem na taj tecaj dva mjeseca i mogu vam rec da svi koji su isli da plesu dosta dobro. a kao sto je i prije spomenuto ova dva mjeseca se placaju a ako osjetite da nekako niste skontali to mozete ponavljat besplatno taj tecaj nekoliko puta. hehe. a u vezi plesova ne uci se discofox, rumba i tak. to su vam becki i engleski valcer, tango, swing i polka. mozda cete sam povrsno na tom tecaju obradit cha cha i jive. znaci vidimo se onda svi u pon u pol 8. a ak koga zanima salsa imate salsa tecajeve utorkom i cetvrtkom. uzivajte. poz tinka. haha |
|
|
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
Mene samo zanima gdje mogu naučiti tango i paso doble. Davno sam sa curom išao na tečajeve, želim opet. |
|
|
|
|
 |
|
ovisi koji tango zelis nauciti |
|
|
|
|
 |
|
eh da znam da smo mi radili neki sporiji...želim oba dva =)) |
|
|
|
|
 |
|
pa imas argentinski al taj neces ucit neg ces neki sporiji ˝stiskavac˝. ak budes doso mozda se i vidimo. ja sad oso u napredne grupe. mi plesemo poslije vas, oko 21. |
|
|
|
|
 |
|
Ma...prvo moram naći neku normalnu curu, pa ću se onda lijepo stiskati s njom. =P |
|
|
|
|
 |
|
ima njih dosta tamo. i to dosta dobrih. dobro nisu bas sve normalne al ajd...hehe... |
|
|
|
|
 |
 |
|