Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Marija Sajter prvakinja Hrvatske!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70853
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2024. 12:05 
Naslov:  Marija Sajter prvakinja Hrvatske!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest medalja.

Onu najsjajniju zaslužila je kadetkinja Marija Sajter koja je slavila u bacanju kladiva s rezultatom 40,62 metara i tako postala državna prvakinja. Srebro je izborio senior Benjamin Lovrić, također u kladivu, s daljinom od 50,30 metara. Benjamin je, inače, trener svih osječkih sudionika na ovome natjecanju. Drugo mjesto zauzeli su još: Karlo Erhardt u bacanju koplja među juniorima s daljinom 45,02, Paula Šljivac među kladivašicama u kategoriji mlađih juniorki i kadet Marko Adamović u kladivu s rezultatom 36,79. Bronca je pripala seniorki Ivi Perić u bacanju diska, a njezin rezultat je bio 39,80 metara.

Od ostalih članova našeg kluba najbliže postolju bila je juniorka Stela Nikolić-Ognjenović koja je zauzela četvrtu poziciju u bacanju kugle (9,06).

Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.03.2024. 7:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bravo!

Skoči u forum: