Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Šesteročlana hrvatska muška gimnastička reprezentacija spremna je za nastupe u kvalifikacijama Europskog prvenstva u Antalyji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70841
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.04.2023. 10:37 
Naslov:  Šesteročlana hrvatska muška gimnastička reprezentacija spremna je za nastupe u kvalifikacijama Europ
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Šesteročlana hrvatska muška gimnastička reprezentacija spremna je za današnje nastupe u kvalifikacijama Europskog prvenstva u Antalyji. Hrvatsku će u Antalyji predstavljati Aurel Benović (parter i preskok), Tin Srbić (preča), Filip Ude, Mateo Žugec i Jakov Vlahek (konj s hvataljkama) te Marko Jovičić (parter).

Krećem s preskokom. Probijam led u našoj reprezentaciji. Na podij treningu odradio sam dva skoka sa startom 5.2, nije baš onako kako sam planirao, jer jedan je trebao biti 5.6, ali zadovoljan sam. Parter je zato bio napravljen kao na treninzima doma u Osijeku. Kad bih to ponovio u utorak, bilo bi sigurno finale. Iz Turske već imam jednu medalju, srebro s EP-a u Mersinu, nadam se to ponoviti ili čak biti prvak Europe. Dat ću sve od sebe da to ostvarim.“ izjavio je naš Aurel Benović, viceprvak iz 2020. upravo u Turskoj

Tekst i foto: GD Osijek-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: