Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tufna: sva cuga 5 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.09.2007. 12:30 
Naslov:  Tufna: sva cuga 5 kuna
Od 05.09.2007. 21:29 do 06.09.2007. 21:29 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Clubu Tufna u Tvrđi u srijedu i četvrtak 5. i 6. rujna 2007. uz svu cugu po 5 kuna možete uživati i u retro mjuzi. Ulaz je 10 kuna, a mlađima od 21 godine ulaz nije dopušten.

Ukupno postova: 1703
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.09.2007. 12:31 
Naslov:  

hahahahahahaha.... u westu je svaki cetvrtak, petak i subotu cuga 5 kn, a ulaz se naplacuje tek nakon 11 sati.... kasno pale

Bolje ispast glup nego iz tramvaja

mozda pijan ali nisam jako, Bože zdravlja pa kući polako

fuck you man čovječe
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
kelly

Ukupno postova: 317
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.09.2007. 12:36 
Naslov:  

...dosad je bilo mlađima od 23..sad od 21 godinu...hmm ..pitam se šta će biti poslije ..mlađima od 15 ulaz zabranjen.. Laughing

Ukupno postova: 71
Post Postano: 05.09.2007. 13:27 
Naslov:  

najbolje da se zabrani to jugonostalgično sranje i da više niko tamo ne ide osim starih komunjara, srednjovječnih jugoslavena s frizurom pere čorbe i đorđeta balaševića fanova.kakooo mogu više too jednooo teee istooo slušatiii.već 25 godina kakoooOOO??ko ih jebe i njih i njihovu jeftinu curu.bok!

canyon

Ukupno postova: 49
Post Postano: 05.09.2007. 13:28 
Naslov:  

Na kraju će u cijelom gradu biti sva cuga po 5 kuna i svi ćemo biti alkosi

TEDDYPICKERR

Post Postano: 05.09.2007. 13:32 
Naslov:  

hihi,zamisli

SmokeY

Ukupno postova: 371
Post Postano: 05.09.2007. 14:54 
Naslov:  

canyon je napisao/la:

GOD, bless that day....

Ukupno postova: 636
Post Postano: 05.09.2007. 14:55 
Naslov:  

Ne znam zašto se ugostitelji uopće trude s pokušajima izlazaka srijedom ili četvrtkom. Ova inicijativa, još gore, potpuno je besmislena. Pretpostavljam da vlasnik cilja na starije, imućnije goste. No baš oni neće doći ako su slijedeći dan na poslu. Ako već hoćeš da ti netko dođe u četvrtak, onda to mogu biti samo mlađi posjetitelji, po mogućnosti brucoši, ili srednjoškolci, jer nemaju većih obaveza. No oni nemaju 21 godinu!

Evo već nekoliko puta pozvali me na neke afterwork partije. Međutim, da počnu u 6 ili 7, pod uvjetom da je radno vrijeme do 5, imali bi nekog smisla. Stigao bih i popiti, i otići na vrijeme na spavanje. Ako slijedeći dan radim, neću sigurno bančiti do 2. To bi bilo neodgovorno, čak i da kopam kanale. Problem upoznavanja novih ljudi (žena) na takvim događajima u Osijeku neću ni spominjati (poznato je, naime, da lijepe žene u primitivnim sredinama nemaju nikakvih karijerističkih ambicija, osim možda salona za uljepšavanje, iz jednostavnog razloga - lokalni kvazilovaroši s opakim autima nasrću na njih već u srednjoj školi, a tu su i šanse za hvatanje pokojeg moguće talentiranog fucera).

aethur

Ukupno postova: 2861
Post Postano: 05.09.2007. 14:56 
Naslov:  

TEDDYPICKERR je napisao/la :
najbolje da se zabrani to jugonostalgično sranje i da više niko tamo ne ide osim starih komunjara, srednjovječnih jugoslavena s frizurom pere čorbe i đorđeta balaševića fanova.kakooo mogu više too jednooo teee istooo slušatiii.već 25 godina kakoooOOO??ko ih jebe i njih i njihovu jeftinu curu.bok!

Možda zato što ta glazba ima neku vrijednost, za razliku od današnjih mtv hitića koji izblijede za mjesec dana? Možda zato što još postoje normalni ljudi, koji znaju cijeniti glazbu? Možda zato što se netko voli opustiti i uz takve stvari a ne samo cajke? Ovaj potez Tufne će im sigurno donijeti još više posjetitelja nego dosada, jer ipak, jeftinija cuga, znači veću posjetu. Uostalom, glazba u Tufni nije samo "jugonostalgična"... Ako si i jednom bila tamo onda bi znala da se pušta i druga glazba... A usporedbe Tufne s Westom? Bolje ću platiti deset kuna upad u Tufnu nego u West...

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 05.09.2007. 18:09 
Naslov:  

tufna će dobit kitu u čelo a ne više posjetitelja heheh nikad im nije išlo nešt posebno četvrtkom i petkom tako da neće ni sada

Ukupno postova: 511
Post Postano: 05.09.2007. 19:36 
Naslov:  

živjela konkurencija!

betty
Ukupno postova: 838
Post Postano: 05.09.2007. 22:08 
Naslov:  

SmokeY je napisao/la:
canyon je napisao/la:

GOD, bless that day....
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

TEDDYPICKERR

Post Postano: 06.09.2007. 9:28 
Naslov:  

aethur ok razumijem da mora postojat i club u kojem se pušta "jugoslavenska-što se nekad dobro jelo i baš nam je dobro bilo-glazba" za malo starije i one koji to žele postati. tko voli nek izvoli nazad u 1986.

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 06.09.2007. 9:32 
Naslov:  

TEDDYPICKERR je napisao/la:
aethur ok razumijem da mora postojat i club u kojem se pušta "jugoslavenska-što se nekad dobro jelo i baš nam je dobro bilo-glazba" za malo starije i one koji to žele postati. tko voli nek izvoli nazad u 1986.

bolje i to, nego "ispod mog kišobrana" smeće.

CatCloe
Ukupno postova: 3252
Post Postano: 06.09.2007. 9:39 
Naslov:  

TEDDYPICKERR je napisao/la:

tufna je puna mlađih od 30, pa i mlađih od 25, željnih glazbe koja ima malo duži rok trajanja od jedne sezone.
a to što nazivaš "jugonostalgičarskim sranjem" su, osim domaćih stvari, npr. eurhytmics, queen, bonnie tyler, madonna, fine young cannibals itd. itd.
tamo dolaze ljudi koji cijene drugačije vrijednosti od onih koje su sada in i ljudi koji se znaju zabavljati. u tufni svi plešu - da si ikada ušla, znala bi, jednako kao što bi znala i šta se unutra pušta.
riga mi se od prepametnih kritičara kojih je ovaj grad pun, svi samo znaju srati po svemu što se pojavi i onda ista ta govna i jesti. opustite se ljudi, postoje mnogi različiti načini za zabavu. kada to shvatite, bit ćete vidno manje isfrustrirani.

Skoči u forum: