Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI": Europski tjedan mentalnog zdravlja [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70855
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2022. 10:39 
Naslov:  Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI": Europski tjedan mentalnog zdra
Od 09.05.2022. 9:00 do 11.05.2022. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnji Europski tjedan mentalnog zdravlja u navedenom periodu, Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek „JA kao i TI“, kao ustanova koja pruža socijalne usluge i skrbi osobama s mentalnim poteškoćama, obilježit će prezentiranjem radnih aktivnosti koje se kontinuirano provode u sklopu psihosocijalne rehabilitacije korisnika našeg Centra.

Tijekom tjedna, svaki dan će biti naglasak na jednoj od radionica od kojih će neke biti otvorene za javnost, te se zainteresirani građani pozivaju da iste posjete, pridruže nam se i steknu uvid u vještine i mogućnosti naših korisnika, s ciljem smanjivanja stigme prema osobama s mentalnim teškoćama, a time i ukazati na važnost održavanja mentalnog zdravlja.

[Program]

Ponedjeljak, 9. svibnja 2022.
9:00 do 12:00 sati – Martina Divalta 2 u Osijeku - vrtlarska radionica – rad u plastenicima, sadnja cvijeća

Utorak, 10. svibnja 2022.
9:00 do 13:00 sati – „Kreativni kutak“, Strossmayerova 1a u Osijeku - izložbeni prostor u kojem se mogu vidjeti radovi šivaone i stolarske radionice

Srijeda, 11. svibnja 2022.
10:00 do 12:00 sati – Sportska radionica na Srednjoškolskom igralištu - organizirano provođenje sportskih aktivnosti (nogomet, vježbanje na spravama, basket, razgibavanje)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: