Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Caffe bar Peppermint: Otvorenje izložbe i svirka: Senka Banjac i Dimitrije Vladić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2022. 12:23 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Otvorenje izložbe i svirka: Senka Banjac i Dimitrije Vladić
18.03.2022. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Izložba umjetničkih slika Senke Banjac, akademske slikarice iz Osijeka i nastup vukovarskog kantautora Dimitrija Vladića prožet poezijom istoimenih autora uz goste iznenađenja, održat će se u 18. ožujka 2022.,u 19 sati u caffe baru Peppermint u Osijeku. Izložba na autentičan način predstavlja seriju slika koje nastaju iz crteža u kombinaciji s digitalnim tehnikama. Autorica crtež koristi kao polazište u stvaranju osobnog prostora. Tu je psihičko uzrok životu fizičkog, a ne obrnuto. Govor o razinama tijela nužno upućuje na više razine svjetova. Viši svjetovi za nju nisu baš tako daleko od nas niti su, kao što kaže da ih predstavljamo, visoko iznad nas. Ti su svjetovi u nama, pa ih nalazimo onda kada se u sebi usmjerimo na njih kao na dimenzije našeg sveukupnog bića.

Dimitrije Vladić, mladi Vukovarski kantautor, uveličat će večer svojim nastupom, a za sebe kaže: "Ovo sam ja, mali čovjek, sačinjen od osjećaja i sjećanja. Toliko sam mali da cijeli stanem u pjesmu. Ovo sam ja i ovo su sjećanja jednog pjesnika."

Večer će upotpuniti i gosti iznenađenja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: