Danijel Lončar produžio je ugovor s
Bijelo-plavima. Pouzdani branič svoju vjernost Osijeku potpisao je do
2026. godine i tako novim ugovorom
okrunio sjajne igre koje pruža na travnjaku. Lončar je pokazao da mu definitivno pripada budućnost osječkog i hrvatskog nogometa, veliki potencijal nadograđuje svakim treningom i utakmicom, a već s
24 godine se primaknuo troznamenkastom broju nastupa za Osijek.
Drago mi je što smo Danijelu produžili ugovor do 2026. godine, svojim igrama je to apsolutno opravdao. Domaći je dečko, lider svlačionice, nametnuo se svojim igrama, ponašanjem na terenu i izvan njega i apsolutno je zaslužio poboljšanje i produženje ugovora, rekao je Nenad Bjelica čije povjerenje u mogućnosti i kvalitetu 24-godišnjeg braniča najbolje ilustrira broj utakmica i uloga u momčadi koju ima.
Zahvalan na ugovoru
Zadovoljstvo novim ugovorom iskazao je Lončar.
Ne znam kojim bih riječima opisao svoju sreću i zadovoljstvo. Tu sam od malih nogu, za mene je ovo velika stvar u karijeri. Zahvalan sam treneru, stožeru i klubu, a mogu samo obećati da ću nastaviti raditi kao i do sada kako bih bio još bolji igrač, poručio je pouzdani branič Bijelo-plavih.
Lončar je u dresu Osijeka do sada odigrao
97 utakmica, postigao
četiri pogotka i dodao
četiri asistencije te se prometnuo u nezamjenjivu figuru zadnje linije Bijelo-plavih. Ovaj 24-godišnji branič iz
Čepina prve nogometne korake je napravio u Osijeku još
2006. godine, pa kako se primicao seniorskom nogometu preko
Čepina, Bijelog Brda i druge momčadi Bijelo-plavih izborio dres kojeg danas ponosno nosi. Sretno Danijel, želimo ti još puno sjajnih utakmica u najdražem dresu.
Tekst i foto: NK Osijek