Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Liga 16

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Monstrum
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6541
Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.08.2007. 14:18 
Naslov:  Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Riječi gosp. Štimca "Ništa ne može zaustavit ligu 16".
PA DOBRO JEL TAJ ČOVJEK NORMALAN!!!!!!!
I ovako nam je liga u banani, imamo 12 klubova gdje jedino Dinamo i Hajduk ajd donekle nešto vrijede, ovi svi ostali su na razini ekipa sa srednjike, neko ima svoje debele, masne, proklete, prste u ovome, neću optuživat nikoga al otprilike svi znamo o kojim ljudima pričam.
U drugoj ligi masa klubova sabotira tekme samo da ne bi morali u prvu ligu jer se financijski ne bi mogli pokrit, i toga su svjesni, 50% prve lige grca u dugovima, eto nedavno bila afera da pun klinac klubova u prvoj ligi nema novčanu pozadinu za istu, i onda se pojavi par majmuna i oće napravit ligu 16.
Šta si oni misle, da će uvođenjem još lošijih klubova u prvu ligu popravit istu, biće više konkurencije, kako da ne, klubovi koji se jedva drže na životu imat će 4 kluba više zbog kojih mogu dobit čir na želucu po staroj poznatoj "i ćorava koka zrno nađe".
Šta vi kontate?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aethur
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2861
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.08.2007. 16:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Štimac, Mamić, Srebrić... sve kreteni. i tako nam je liga jadan, a ovo bi ju samo dokrajčilo. kao spomenuto, naši klubovi uopće nemaju para, grcaju u dugovima iz devedesetih, vuku sudske sporove. šta oni očekuju, da jedan grafičar, metalac, belišče ili tak ne ki drugoligaš igra u prvoj ligi. na stranu što bi vjerojatno dobivali kante na većini utakmica, odakle im para da si plaćaju buseve da idu u split na poljud ili na maksimir. 12 klubova je sasvim dovoljno, pa čak i previše.
treba napraviti jugoslavensku ligu.
12 klubova s sfrj-a, i to bi bio spektakl...

_________________
Can't stand me now...
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Jeff Murdock
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1502
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.08.2007. 23:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Idioti!!!
i ovako pola lige ima nategnutu licencu za igranje u istoj.
Liga 16 je idealna za male lokalne šerife i njihovo pranje novca. A Štimac jako dobro pliva u tim vodama...

_________________
Zbirka poezije: Na rubu ljubavi
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cibura1
Offline
Avatar

Ukupno postova: 146
Lokacija: osk-rtf
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.08.2007. 1:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

po tome bi bila najbolja liga 10 o kojoj je i bilo rijeci...a sto se tice lige 16 sjecam se kada su bili pomorac,tšk,cakovec...sada bi nam igrali isti ili jos i gori klubovi...a liga bi bankrotirala

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Monstrum
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6541
Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.08.2007. 11:42 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gledajući jučerašnje tekme naših u Europi još sam više protiv lige 16, ajd Slaven još kolko tolko, od njih se nije ni očekivao neki famozan uspjeh i svaka im čast na igri koju su pokazali, al onaj Hajduk, katastrofa, bezglavo jurcanje terenom, napucavanje lopte, preskakanje igre u sredini, po minuta glavometa svakih 5 minuta, neprestano valjanje po terenu što naših što talijana (dobro priznajem talijani su se više valjali), onakvi promašaji, i onda nam treba liga 16, ni ova tri kluba koji su kao najbolji u RH nisu sposobni ništa napravit u Europi i tu u našoj ligi se pate sa lošijim klubovima, još nam samo fali u ligi Belišće, Grafičar, Pula i ostali maleri.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ivan
Offline
Avatar

Ukupno postova: 575
Lokacija: Retfala
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.08.2007. 11:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

grafičar u prvu ligu ale ale

_________________
"Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Rajnus
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1029
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2007. 12:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Moze se to gledati i ovako. Vise novih prvoligasa vise glasova protiv Markovica za predsjednika HNSa. Naravno da se to nece prezentirati kao jedini nacin da ga se skine. No mozda su u sumi Smile

_________________
samo Osijek!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Mladjo
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2890
Lokacija: Madrid
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.08.2007. 17:37 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

oćemo ligu 10!

_________________
"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle"

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gengsta
Offline
Avatar

Ukupno postova: 13
Lokacija: tavan
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.08.2007. 12:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

kad se to dogodi,hrvatska će bit 6. liga po jačini... Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wastedbass
Offline
Avatar

Ukupno postova: 273
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.08.2007. 15:14 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

evo recimo ja podrzavam ligu 16 mislim da bi se dobilo na sirini ne bi bio ovaj glup sustav koji je sada , mislim da je veci problem kako vratiti ljude na stadion i da to bude uzivancija dogadaj , ne idem na utakmice jer mi to nije dogadaj neki a trebao bi cijeli grad otici onak kolektivno i uzivati Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Monstrum
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6541
Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.08.2007. 19:04 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

wastedbass je napisao/la (Pogledaj post): › evo recimo ja podrzavam ligu 16 mislim da bi se dobilo na sirini ne bi bio ovaj glup sustav koji je sada , mislim da je veci problem kako vratiti ljude na stadion i da to bude uzivancija dogadaj , ne idem na utakmice jer mi to nije dogadaj neki a trebao bi cijeli grad otici onak kolektivno i uzivati Very Happy


Ni ja nisam bio na tekmi još otkad je Osijek igro u Europi, ja mislim s West Hamom, nisam siguran, jednostavno mi nije gušt otić i pojest si živce i gledat loš nogomet, a moramo se pomirit s tim, za sada, je nogomet loš u RH, treba promijenit sustav igranja svakako, ali ne uvođenjem još 4 loša kluba, tek onda ne bi bilo ljudi na tribinama, evo Gradski vrt se "napuni" tek kad u Osijek dođe Dinamo, Hajduk il neki drugi "malo jači" klub, Rijeka (jest da su sada u banani al ovih godina su bili sasvim ok) i sl., na one utakmice sa Kamenom, Cibalijom, Međimurjem i dr. idu "okorjeli" navijači i svaka im čast, stvarno im skidam kapu zbog ustrajnosti i odlične podrške koju pružaju Osijeku iz kola u kolo, jer to je istina, po meni Kohorta je jedna ako ne i najbolja navijačka skupina u RH, BBB i Torcida, pogotovo BBB, su po meni skupina huligana koji imaju sreću što Dinamo svake godine odigra tekmu il dvije u Europi i onda umjesto da pokažu svijetu da smo psihički spremni i zreli za Europu, oni odu i naprave sranje gdje god da Dinamo igra, takvo što Kohortaši ne bi napravili u to sam siguran.Malo sam ošo OT Smile
Uvjeren sam da onaj tko je predložio ligu 16 ima svoje skrivene interese u tome, jer gledajući realno nemožeš popravit ligu uvođenjem momčadi iz nižeg ranga.Bilo bi realnije da su smanjili ligu za 2 kluba il čak za 4 pa opalili više krugova međusobne igre, trokružno, četverokružno ako treba, igra dobrih sa dobrima, a onda tko ispadne zasluženio je ispao.Eto gledamo kako Dinamo gazi sve redom u ligi pa kad ode u Europu, kočnica.Jednostavno nemožemo podić razinu igre i kvalitete naših klubova uvođenjem još lošijih klubova u ligu.Al eto to je samo moje skromno mišljenje Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Jeff Murdock
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1502
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.08.2007. 20:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bravo! Upravo tako!
Liga 10 četverokružno bi značila po 2 gostovanja Hajduka, Dinama i Rijeke u Osijeku i drugim mjestima. Po 4 njihova međusobna ogleda gdje bi bili gotovo puni stadioni. Značila bi više koliko toliko jakih utakmica koje bi puno značile kod Europskih nastupa.
Baš je Dinamo dobar primjer. Ove greške koje su radili u svih 5 ovosezonskih utakmica u Europi rade zato što su navikli tako igrati u HR ligi. Ovdje ako i dobiju glupi gol ili dva, zabit će 4-5 komada i lagano riješiti utakmicu. A tek ih greške koštaju enormno u Euro nastupima.

Dolje liga 16!

_________________
Zbirka poezije: Na rubu ljubavi
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Jeff Murdock
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1502
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.08.2007. 20:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I da ostale zemlje slične Hrvatskoj imaju 10 ili 12 prvoligaša.
Npr: Švicarska, Austrija, Škotska, Švedska...
A sve su te lige jače od Hrvatske.

_________________
Zbirka poezije: Na rubu ljubavi
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
noob
Offline
Avatar

Ukupno postova: 182
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.08.2007. 9:28 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

i ja sam protiv lige 16, meni je ova liga 12 najbolja.
4 puta u sezoni igrat s istim klubom, zasitili bi se ljudi, izgubili bi derbiji malo draž možda. još se s nekim klubovima dvaput i i kupu sretneš... previše.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Monstrum
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6541
Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.08.2007. 10:14 
Naslov:  Re: Liga 16
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

noob je napisao/la (Pogledaj post): › i ja sam protiv lige 16, meni je ova liga 12 najbolja.
4 puta u sezoni igrat s istim klubom, zasitili bi se ljudi, izgubili bi derbiji malo draž možda. još se s nekim klubovima dvaput i i kupu sretneš... previše.


Da bi tekme izgubile "draž" si u pravu, al samo u nekim ogledima, nevjerujem da bi derbiji tipa Dinamo-Hajduk izgubili draž, zamisli tek 2 gostovanja Dinama u Osijeku, dvije šanse da ih "puknemo", eo bio malo sinoć s ekipom do parkića popit mastike, pa kuć gledat Oslobađanje, i tak sjedimo u parku kod Supera i čujem neka graja, auti, trubljenje, komešanje, reko svatovi, i onda si kontam samo malo, 22:30 pa svatovi, to nešt nevalja, i izvučemo se iz parka na cestu i vidiš 15-20 auta kohortaša, sa zastavama, ljudi na prozorima, opće ludilo, graja, mahanje zastavama, zamisli sad to 2x godišnje, ludilo.
Druga stvar, bilo bi više tekmi i moralo bi se igrat i preko tjedna al na neki način bi i ti nogometaši zaradili svoju paru, ovak igraju 1x tjedno i to je to.
Ako se mene pita treba opalit četverokružno, 2 tekme tjedno, dečki treniraju svaki dan, pa uigrale bi se i najlošije ekipe u ligi, i onda ipak imaš malo više tekmi za odigrat pa i ak popušiš 1-2 tekme, na greškama se uči, imaš još 2 susreta s istim protivnikom pa znaš kakvu ćeš taktiku koristit.
Po meni takav sustav igre bi podigao razinu kvalitete nogometa u RH za duplo kroz sezonu, max. dvije, ljudi bi počeli ići na tekme jer bi postale zanimljivije, drugoligaši bi isto postali kvalitetniji, jer bi se isti sustav odnosio i na njih, ipak bi bila veća konkurencija za ulazak u 1 ligu, ulazak u ligu s 10 klubova koji više nisu slabi bio bi onda prestiž za drugoligaše, a ne nešto što se dešava svake godine, kvaliteta kupa bi se podigla.Još kad bi doveli u red i navijače sa par oštrih zakona pa di bi nam bio kraj, bili bi poslje lige petice sigurno najjača liga uz Nizozemce.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: