Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U dvorcu "Norman Prandau" u Valpovu u petak i subotu 20. i 21. srpnja 2007. održat će se festival FUZija 2007. Festival je projekt udruge "Agencija za društvene promjene" i održava se drugu godinu zaredom. Organizatori su udruga "AZDP" te Urban Club iz Valpova i Klub mladih Valpovo.
Ove godine nastupit će 15-ak bandova i nekoliko DJ-a iz Hrvatske i exYU. Lideri ovogodišnje FUZije su poznati Splićani T.B.F., a uz njih nastupit će još i We come one (Požega), Face it (Novi Sad), Justins Johnson (Split), Gužva u 16-ercu (Osijek), Speed (Belišće), The Rock Flock (Pleternica), Pogreb X (Vinkovci), Groove Orchestar (Novi Sad), Bugarska Skupština (Osijek) i drugi. Uz ostala poznata i manje poznata lica, ulogu DJ-a imat će i prijatelji iz Močvare: Mario Kovač i DJ Dabi (Zg).
Cijena ulaznice je 15 kuna po danu, a za članove Urban Cluba Valpovo ulaz je besplatan.
Po danima, nastupit će:
20. srpanj 2007. (petak) od 19 sati...
DJ Greys (Valpovo)
Ivan Nedeljković aka DJ Wood (Kosovo)
Geoove Orchestar (Novi Sad)
Fugitive colors (Osijek)
The Rock Flock (Pleternica)
Pogreb X (Vinkovci)
Gužva u 16-ercu (Osijek)
Justins Johnson (Split)
Ww Come One (Požega)
DJ Mario Kovač (Zagreb)
21. srpanj 2007. (subota) od 18 sati...
DJ Bubanj (Kosovo)
DJ Bratski (Crna Gora)
Bugarska skupština (Osijek)
Portman (Našice)
Škart (Ruma)
Face It (Novi Sad)
Speed ( Belišće)
T.B.F. (Split)
DJ Dabi (Zagreb) |
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Za sad je sigurno da idem u petak. Oko 90% sigurno. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
džastins džonsons prejebeno.... mislim da ću se ja sletiti ak uvatim drajv neki |
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
We come one! Moglo bi se pogledati... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
allein
|
Ja bih trebao imati jedno mjesto slobodno u autu  Al zadržavam pravo da te odbijem u slučaju da si prepijan da zadržiš svoje tjelesne tekućine u sebi >  |
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja bih trebao imati jedno mjesto slobodno u autu  Al zadržavam pravo da te odbijem u slučaju da si prepijan da zadržiš svoje tjelesne tekućine u sebi >
|
ma neću puno piti sam sam sebi rekao da nakon dof-a morma smanjiti tak da nemaš beda. |
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ide 100 posto ide tko jos hehe |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
oooh vrlo rado al od 19.7 nisam u Osijeku....idem na puno višee zabavnije bendovee wuhuu..al dobro zvuči to u Valpovu valjd će i bit dobro..
jel ide neko na Urbana u Belišće u petak....???u OS i tak nema ništa,barem mislim |
|
|
|
|
 |
wastedbass
|
ma idem 100 posto tamo u valpovu se ni ne vracam jer imam gdje prespavat jedino ako netko ima mjesto u autu do tamo rado uplatim naknadu heh u obliku nekog piva |
|
|
|
|
 |
jasam Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
allein
|
Ja ću ići u Valpovo sigurno, vozim tako da od piva ništa, al može neka druga brezalkoholna cuga tamo  ako bude bilo mjesta, javim ti pošto mi se stalno mjenja 'popis' ljudi koji će/bi išli. Jedno ili dva mjesta će sigurno biti. |
|
|
|
 |
wastedbass
|
Ja ću ići u Valpovo sigurno, vozim tako da od piva ništa, al može neka druga brezalkoholna cuga tamo  ako bude bilo mjesta, javim ti pošto mi se stalno mjenja 'popis' ljudi koji će/bi išli. Jedno ili dva mjesta će sigurno biti.
|
kul da se ne proserem ajd ti meni sam posalji PM negdje 3 dana prije tak da ti mogu sigurno javiti tnx |
|
|
|
|
 |
allein
|
Ja idem u petak navečer za Valpovo, po svemu sudeći imat ću tri mjesta u autu slobodna. Povratak nazad ovisno o programu tj. rasporedu grupa, ali planiram odslušati We Come One, Pogreb X, Gužvu, Johnsonse....
Tko je zainteresiran neka se javi. Jedini uvjet je da ne budete pijane svinje u autu - na putu tamo, a još više na putu nazad  |
|
|
|
 |
 |
|