Ivan Pažanin u sklopu kampanje "Kužiš kod": Jedimo domaće, zdravo i uživajmo u tome
Pitate se što napraviti s
ostacima od ručka te kako
spriječiti bacanje hrane i pritom
uštedjeti? Odgovore ima poznati hrvatski
chef Ivan Pažanin i rado će ih podijeliti s vama u
subotu, 19. listopada 2019.,
od 10:00 do 12:00 sati na glavnoj tržnici u Osijeku.
U sklopu projekta „
Čist grad – naš ponOS“, kojeg je sufinancirala
Europska unija iz Kohezijskog fonda, Grad Osijek poziva sve svoje građane na prvu u nizu
informativno-edukativnu radionicu u sklopu koje će poznati hrvatski chef Ivan Pažanin na primjeru hrane koja ostaje nakon pripreme obroka u restoranu pokazati za što se sve ostaci mogu iskoristiti odnosno kako od višaka jednog obroka pripremiti
novi ukusan obrok.
Cilj događanja je svim zainteresiranima pokazati kako
smanjiti količinu otpada koji nastaje u kuhinji i pritom uštedjeti.
[Sponzorirani članak]