Kako smo najavili prije nekoliko tjedana, ponovno je otvorena
legendarna osječka slastičarnica na Korzu, ovoga puta s
novim imenom i novim vlasnicima.
Nekadašnja slastičarnica Korzo sada se zove Okusi Korza, a što će sve biti u ponudi pitali smo vlasnicu
Ivanu Blatančić.
Novi objekt bit će kombinacija
palačinkarnice i slastičarnice, kaže simpatična Ivana, koja će s jedne strane zadržati
dašak tradicije stare kultne slastičarnice, ali obogaćen
novim proizvodima i uslugama.
U ponudi se tako mogu pronaći palačinke i to one
američke, ali i klasične
slatke i slane te uskoro i
bezglutenske s nekoliko okusa po izboru. Posjetitelji će moći birati između već gotovih palačinki s prilogom ili će sami birati priloge po želji te će tako „
krojiti“ i cijenu palačinke.
U ponudi je i
desetak vrsta kolača za koje vlasnica kaže kako će se mijenjati ovisno o
željama kupaca. Svi kolači rade se po novoj recepturi osim krempita za koje su dobili izvornu recepturu od bivšeg vlasnika.
Po staroj recepturi radi se i sladoled, a također i
zimski specijaliteti poput
zimskog sladoleda ili kesten pirea, što će zasigurno obradovati stare posjetitelje ovog dugogodišnjeg objekta na Korzu.
Ivana je iskoristila ovu prigodu da pozove sve stare i nove kupce da svrate i probaju neki od ukusa Korza izrazivši uvjerenje kako neće ostati razočarani te će im se ponovno vraćati.
Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Osijek031.com
Pročitajte i...
Zatvorena legendarna slasta Korzo na osječkom Korzu
Slastičarnica Korzo ponovno se otvara kao Okusi Korza