Slavonija je destinacija iz koje gosti odlaze sa snažnim impresijama naše
hrane, vina i tople dobrodošlice domaćina. U tome leži naš najveći potencijal i u tom duhu
Hotel Osijek priprema vrhunski eno- gastro event „
Chef's table night“. Nit vodilja je u ugodnoj atmosferi spojiti maštoviti meni s potpisom našeg chefa Tomice Đukića s vinima renomiranih slavonskih i baranjskih vinarija. Ovaj jedinstveni gastro doživljaj očekuje vas
3. studenog 2018., u 20 sati u restoranu Zimska luka. Nakon pića dobrodošlice gosti će imati priliku uživati u pomno osmišljenoj večeri od 5 sljedova, a uz svaki slijed sljubit će se vrhunsko vino jednog od naših vinara (Vina Belje, Josić, Feravino, Kutjevo i Siber). Za potpuni doživljaj pobrinut će se izvrstan osječki No jazz band.
Cijena ulaznice iznosi 290 kn, a uključuje večeru, vino i vodu. Dostupna je i ulaznica bez vinskih sljedova po cijeni od 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti na Recepciji Hotela Osijek od 23. listopada.
Ovaj event ujedno je i promocija novosti u ponudi restorana Zimska Luka, usluge „Chef's table“ u kojoj će svatko od vas moći postati osobni gost naših chefova. Uz njihovu punu pažnju dobiti ćete personalizirani menu, vrhunsku uslugu i potpuno novi doživljaj .