Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Indijac nakon boravka u Hrvatskoj: "Osijek je srce Hrvatske!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70926
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2016. 20:05 
Naslov:  Indijac nakon boravka u Hrvatskoj: "Osijek je srce Hrvatske!"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

James Barnett, Indijac iz Mumbaija, posjetio je ovo ljeto Hrvatsku s nekoliko prijatelja. Cijela Hrvatska ga je oduševila, ali najveći dojam na njega ostavio je – Osijek.

James i njegovi prijatelji posjetili su Plitvička jezera, Murter, Šibenik, Split i Zagreb, a za sam kraj svog godišnjeg odmora odabrali su Osijek. I nisu pogriješili, kao što James piše u svom blogu.

Osijek je opisao kao malo, lijepo i tiho mjesto okruženo kilometrima zelenih polja ispunjenih suncokretima, tratinčicama i narcisima, daleko od užurbanosti i prometnih gužvi velikih gradova. Zagreb je glavni grad Hrvatske, Split, Zadar i Dubrovnik su glavne turističke atrakcije, ali pravo srce Hrvatske je Osijek.

Jamesu se dopala ljubaznost Osječana, ali i hrana od koje cure sline. Svaki obrok je opisao kao gozbu dostojnu kralja, a najviše su uživali u domaćoj govedini i pečenom krumpiru koji je, po njemu, bio „foodgasmic“.

Iako smo proveli samo dva dana u Osijeku, to je bio vrhunac našeg putovanja“, kaže James, dodajući da se posvuda u Hrvatskoj lijepo proveo, ali „ono što mi nedostaje više od vedrog plavog neba i obilja kisika su topli, ljubazni i ljudi puni ljubavi koje sam upoznao u Hrvatskoj, posebice u Osijeku“.

Cijeli tekst o Jamesovom boravku u Hrvatskoj možete pročitati ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: