Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuhanje je lako: Čips od tikvice s parmezanom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65737
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2016. 8:46 
Naslov:  Kuhanje je lako: Čips od tikvice s parmezanom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čips od tikvice s parmezanom

Za 2 osobe - 30 min

Sastojci:
– 1 veća tikvica
– 1 jaje
– 4 žlice krušnih mrvica
– 2 žlice parmezana
– 1/2 žličice soli
– 1/2 žličice mješavine začina s paprom
– umak cocktail

Priprema:
– tikvice operite i narežite na kolutove debljine 3-4 mm
– izmutite jaje
– pomiješajte mrvice, parmezan i začine
– tikvice uvaljajte u jaje, pa u suhu smjesu i slažite na masni papir u lim za pečenje
– pecite oko 15 min na 180°c
– prema potrebi okrenite

Dobar tek!



Tekst i foto: Danijel Živković


Zovem se Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći degustatori.

Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.

Upornim radom dobio sam mjesto u Top16 natjecatelja MasterChefa. Nastupao sam i u kruškama i jabukama, te u večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Moje recepte, osim ovdje, možete pronaći i na facebooku, www.facebook.com/kuhanjejelako, te na mom blogu http://kuhanjejelako.wordpress.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: