Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Kestenovoj širom otvorite oči

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.01.2007. 14:35 
Naslov:  U Kestenovoj širom otvorite oči
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na dijelovima Ulice svetog Leopolda Bogdana Mandića gradi se kolektor za Čepin, a posao će prema najavama izvođača trajati nekoliko godina. U vrijeme radova na pojedinim je dinicama ograničeno kretanje vozila, odnosno promet je zapriječen vozilima u tranzitu, a dozvoljen isključivo stanarima, što je i naznačeno privremeno postavljenim prometnim znakovima. Tom prometnom signalizacijom štite se svi sudionici u prometu, posebice pješaci, no učestalo je kršenje privremenih prometnih pravila, posebno u Kestenovoj ulici, gdje je smanjena sigurnost cestovnog prometa, a posebice su stradavanju izložena djeca školskog uzrasta. Opravdane su stoga pritužbe stanovnika tog dijela grada koji sve češće prigovaraju jer strahuju za sigurnost svoje djece. Policija je stoga , kako se ne bi dogodile neželjene posljedice u prometu, pojačala kontrole i došla do poražavajućih činjenica.

Konkretno, 25. siječnja za vrijeme pojačanog nadzora prometa, koji je trajao 4,5 sata, u prekršaju nepoštovanja prometne signalizacije zatečeno je 60 vozača koji su zbog vlastitog komoditeta umjesto obilaznim putem - zapadnom obilaznicom, prolazili zonom u kojoj je zabranjeno kretanje vozilima u tranzitu prema Čepinu.

U PU osječko-baranjskoj upozoravaju neodgovorne vozače i naglašavaju da u Kestenovoj ulici nema nogostupa i da se pješaci kreću cestom čija je širina na pojedinim dijelovima manja od šest metara, što znatno otežava prometovanje tim dijelom, posebice pri mimoilaženju s autobusima koji prometuju tom ulicom. U dijelu grada u kojem traju građevinski radovi obilaznim putem prometuje i školski autobus pa je kretanje pješaka po cesti jednako avanturi. Zbog toga policajci najavljuju da će, kako bi zaštitili sudionike u prometu, posebice djecu, svakodnevno kontrolirati promet u tom dijelu grada kako bi disciplinirali neodgovorne vozače.

Autor: D.P./Glas-Slavonije.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 29.01.2007. 15:16 
Naslov:  

...baš me zanima od ti 60 zaustavljenih prekršitelja....koliko je njih platilo kaznu....a koliko je otišlo pod poznanstva, kumove, prijatelje, daljnju rodbinu, mito......

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Zuhra

Ukupno postova: 327
Post Postano: 29.01.2007. 15:55 
Naslov:  

hahaha da bas je prava koma ujutro u pol 7 ici na bus dok kolona vozila te obilazi ...
bs mi je krasno... btw staniujem nekoliko ulica dalje od one crvene stijelicu xD

-> regaj se http://api.binhoster.com/redir/95665
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2007. 15:58 
Naslov:  

Hm, zar se nitko ne koristi cepinskom obilaznicom?!

Ukupno postova: 1030
Post Postano: 29.01.2007. 16:10 
Naslov:  

Ja cesto idem do brijesca, znaci ja trebam ici skroooooooz okolo s druge strane da bi došao do brijesca...nek mi onda i daju lovu za gorivo, koje ja trošim ne zbog moje greške nego zbog njihovih radova....Very Happy

Zuhra

Post Postano: 30.01.2007. 0:48 
Naslov:  

za brijesce livanu i cvjetno netrebas okolo samo ako ides za cepin ili iza cepina onda moras okolo...

daniel-202

Ukupno postova: 1030
Post Postano: 30.01.2007. 10:00 
Naslov:  

Zuhra je napisao/la:
za brijesce livanu i cvjetno netrebas okolo samo ako ides za cepin ili iza cepina onda moras okolo...

I za brijesce moras okolo (osim ako ne stanuješ tamo), to sam i ja mislio pa sam skoro kaznu popušio....

Zuhra

Post Postano: 30.01.2007. 14:30 
Naslov:  

a jebiga onda... valjda me nece grunit auto iako me skoro pokupio jedan neko jutro kod pekare jer me nije vidio kad je iso u rikverc a ja trco na bus...

nenad-os
Ukupno postova: 38
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2007. 12:41 
Naslov:  

Zuhra je napisao/la:
a jebiga onda... valjda me nece grunit auto iako me skoro pokupio jedan neko jutro kod pekare jer me nije vidio kad je iso u rikverc a ja trco na bus...

valjda ja nisam, svako jutro tuda vozim, iako ni policija ni izvođaci nisu normalni sa svojim znakovima

Skoči u forum: